BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #513843 przez sylka
na pogotowie najlepiej dopiero po 18 bo do tej godz to beda wysylac do specjalisty w poradni. Raczej niie bedzie obchodzilo ich ze nie ma terminow juz.

lukasek do schrupania.

Agusia moje cykle to istne szlenstwo. Teraz mam oststani na luteinie i mam odstawic sprawdzajac czy pomogla. Jak nie to juz sama nie wiem co jest. Bo hormony ok procz prolaktyny ktora jest podwyzszona, ale nie strasznie wg ginki. Tarczycowe przy lekach tez ok. Zaraz bedzie rok jak nie karmie piersia a jak przycisne to leci troche siary.
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #513844 przez emka
Monia sylka Dobrze gada. Po 18 bo tak cie oleją. A luteina tania na recepte pare złotych dosłownie. Nie wiem czy sprzedadzą bez recepty...? Ale mozesz spróbować... Ale masz jeszcze te plamienia czy ustały? Wiele moich koleżanek miało plamienia na początku, a potem było ok. Ale wiesz trzeba dmuchać... w naszym przypadku :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 1 tydzień temu #513862 przez anoda89
Monia moja szwagierka miała plamienie przez chyba 2-3 tygodnie a za niecałe 2 miesiące rodzi.
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #513865 przez mesy
Emka ale fajowy avatarrroooo :lol:

A co do luteiny dowcipnie to tak jak dziewczyny piszą ona grosze kosztuję ja za takową dawałam coś ok 3 zł

Lukas :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 1 tydzień temu #513884 przez Mirella
Lucasek boski jest, nooormalnie do zakochania :kiss: a Majówka to była na staraczkach i była, już prawie weteranka się z niej zrobiła a nagle pokazała dwie krechy, na każdą przyjdzie pora :lol:

Ingrid, Ty się sama tłumacz a nie mnie każesz mówić kto Ty jesteś :P Informuję tylko że Ingrid jest moją prawą ręką i jak nie mam siły krzyczeć i palać to ona to robi także drżyjcie Wy niepokorne :P

a Ferritka to jako pierwsza w Nowym Roku powinna oberwać, no co to jest tak znikać na cztery dni bez powiedzenia że się zniknie???????? tu się tego nie praktykuje moje drogie bo my się martwimy jak się coś takiego dzieje, jasne to?????

Bocianów Wam sie zachciewa? Stare staraczki to już westchną z niechęcią bo ze sto razy ten link dawałam, ale Wy nowe to macie www.bociany.ec.pl/ tu sobie możecie póki co do pustego gniazda zaglądać, na wiosnę wrócą jak zwykle i wtedy można sobie podglądać jak się rozmnażają, wychowują młode i znowu odlatują :lol:

a jak ktoś jest cierpliwy albo niecierpliwy i nie chce do wiosny czekać to ponoć tutaj można spotkać bociana jak przychodzi się napić, to jest Afryka :lol: www.africam.com/wildlife/elephant_plains_webcam

Monia, a marudź sobie ile chcesz, ale zachowuj się racjonalnie, idź do jakiego gina czy czego byle szybko niech Ci da tę luteinę, a plamienia na początku ciąży chociaż wredne nie są czymś szczególnie rzadkim, także nosek do góry pierś do przodu i myślisz pozytywnie, oki?

Ja wiedziałam kiedy mam owulkę bo ją czulam, teraz nie czuję to nie wiem, a kiedy miałam ostatnią @ to Gosia Szydłowska wie bo miała razem ze mną, ja nie wiem kiedy to było, ona porządna dziewczynka to pewnie zapisała :lol: Kiedyś to chociaż zapisywałam, teraz nawet tego nie, jakoś mnie to przestało ruszać odkąd mam Duśkę ;)

Agusia zdrówka dla Emi, Sylka zdrówka dla Kubusia :kiss: i w ogóle dużo zdrówka dla Was, nie bierzcie ze mnie przykładu jak się ciągle kiszę z tym przeziębieniem, a jak mi przejdzie to się zacznę leczyć na poważniejsze rzeczy i tak w kółko ;)

Ksiądz dziś u mnie po kolędzie śmiga muszę trochę mieszkanie odpajęczyć. Trochę bo wpadnie na pięć minut to chyba za dużo nie zobaczy? Mój mąż to w ogóle mówi że ksiądz jak każdy facet kurzu nie widzi :lol:

Mesy a powiesz co u Ciebie jakoś obszerniej czy tylko będziesz jak po ogień wpadała?
12 lata 1 tydzień temu #513902 przez ferritka
aaaa no to ja się dzisiaj karnie wychłostam i obiecuję, że jak znowu znikne na chwilkę to powiem ;))))
ooo boćki, więcej boćków ;DDD

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #513907 przez mesy
Mirella u mnie stara bida dzidka jak nie było tak nie ma :angry: :angry: :angry:
Ale wybieramy się w lutym do kliniki niepłodności więc może coś tam u nas wynajdą :dry:
12 lata 1 tydzień temu #513908 przez Agusia83
Razem z Emi mam zapalenie oskrzeli. Ona dostala antybiotyk
  • a ja skierowanie do szpoiitala:-(
    12 lata 1 tydzień temu #513910 przez ferritka
    och nie!!! vAguś aż do szpitala ??????????? :(

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #513954 przez julka2404
    Agusia aż do szpitala? :ohmy:

Monia śmignij wieczorkiem na pogotowie to dadzą Ci luteinę i myśl pozytywnie kochana :kiss:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
    12 lata 1 tydzień temu #513976 przez Marta M
    Monia ja też bym się wybrała na IP jeśli to plamienie podbarwione krwią...wspieram :kiss:

Lucasek :kiss: :kiss:
    12 lata 1 tydzień temu #514000 przez Mirella
    Marta a Ty już jesteś ponownie staraczka że celowałaś we wrzesień???
    12 lata 1 tydzień temu #514004 przez monika1984lodz
    Monia to plamenie może być skutkiem zagnieżdżania się dzidzi.
    Mała dobrze pisze,że na ip bez potwierdzenia ciąży raczej oleją sprawę.
    idź do gina niech przepisze luteine lub duphaston tak jak dziewczynki piszą.
    uszy do góry - trzymam bardzo mocno kciuki :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
    [*]9.06.2010[*]
    12 lata 1 tydzień temu #514049 przez izula
    Cześć Wszystkim :)

Dawno mnie tu nie było i nie potrafię odrobić strat.
    Ale mam nadzieję, że teraz będę na bierząco.

Pozdrowienia dla wszystkich mam, zaciążonych oraz staraczek :)

I ja w tym temacie zostały jeszcze jakieś starające się dziewczyny czy to tylko u mnie kiepsko idzie i dwie kreski się nie pojawiają.

Ale dziś przeczytałam bardzo optymistyczny horoskop na 2013 rok i jestem optymistycznie nastawiona :) Mimo, iż nie wierzę w horoskopy :) ale ten mi się podobał.

Monia podpisuję się pod tym co dziewczyny piszą i daj znać czy wszystko jest ok! Trzymam mocno kciuki za Ciebie:)

[/url]
    [/url]
    12 lata 1 tydzień temu #514064 przez ferritka
    bądź co bądź, coś czuje że w nowy rok wejdziemy z wielkim hukiem i styczeń bedzie baardzo owocny ;> B) B) B) B) B) B) B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
    Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka