BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #514335 przez Insomnia
Monia zawsze możesz nie wyrazić zgody na pobyt w szpitalu, nie masz z kim dziecka zostawić i tyle...

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #514345 przez emka
Inso O kurczaki!!! Ty juz tuż tuż :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 1 tydzień temu #514349 przez ferritka
Monia przez telefon nic Ci nie pomogą, to troszkę tak jakbyśmy my Ci tu teraz powiedziały na odległość. Musisz pojechać na pogotowie, powiedzieć co i jak. Przez tel nikt nie da Ci recepty. Jesli nie chcesz iść na oddział to wystarczy że nie wyrazisz zgody i nikt Cię tam siła nie zmusi. A przede wszystkim po takiej wizycie Ty będziesz spokojniejsza

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #514352 przez Insomnia
Emka no tuż tuż, jak dożyję :blink: Bo walczę z gorączką i poniżej 38 nie chce dziś zejść :dry: Zamiast poród przyspieszać z M. to ja nieprzytomna :lol:

12 lata 1 tydzień temu #514356 przez emka
ojej a skąd ta goraczka? Przeziębiona jesteś?

12 lata 1 tydzień temu #514366 przez Insomnia
Emka M. mnie zaraził :angry: Sam już się wyleczył i teraz mnie dopadło... Bez antybiotyku się nie obyło :dry: A przebadałaś się już dokładnie :unsure: Już się staracie :unsure:

12 lata 1 tydzień temu #514370 przez iwonta_kg
Monia Ferritka ma rację. nie musisz sie klasc na oddzial. ile jeszcze w tej pracy jestes??

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 1 tydzień temu #514382 przez Mirella
Gosiak mi babka powiedziała jak się zapisywałam że sześć godzin przed badaniem nic mi nie wolno jeść ani pić, nawet leków przyjąć. Kochana, ja bym nie przeżyła żeby nie zjeść kolacji i śniadania następnego dnia, nawet nie to że głód, ale mnie takie bóle dopadają jak mam pusty żołądek że szok, normalnie nie ma takiej opcji i koniec.

Monia, tylko spokój Cię uratuje, nie panikuj!!!
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514394 przez emka
Inso Kuruj się kuruj! Już niedługo :blink: Ja czekam na wizyte u hematologa, mam termin na 7 lutego, wykryli u mnie zakrzepice, wiec bede musiała się kłuć (zastrzykli w brzuch przez cała ciążę). Zobaczymy co powie doktorek i działamy! :silly:

Mirella Współczuję tego badania :) Ale dobrze ze się zdecydowałaś :blink: Trzymam kciukasy!@ Ae Ty twarda sztuka :) Dasz rade! Wiesz moja mała znajoma (11letnia) miała to badanie kilkakrotnie i mówi ze nie taki diabeł straszny:)

12 lata 1 tydzień temu #514400 przez izula
Monia a jak byś sprubowała podzwonić po innych przychodniach, gdzie przyjmują z NFZ. Może gdzieś cię wcisną i ktoś się ulituje. To się wiąże z przeniesieniem kartoteki ale to chyba nie problem. Ja tak kiedyś zrobiłam w przypadku innego specjalisty.

Buziaki dla Ciebie

[/url]
[/url]
12 lata 1 tydzień temu #514402 przez izula
Emka współczuje Ci :(

[/url]
[/url]
12 lata 1 tydzień temu #514404 przez julka2404
Mirella mój syn miał gastroskopie w marcu i wyszedł uśmiechnięty. :lol: A ja mało na zawał nie zeszłam za drzwiami ;)

Insomnia dużo zdrówka bo siła na poród potrzebna :)

Monia ja bym, na pogotowie pojechała po pracy.Powiedz że plamisz, że test pokazał ciąże. A jak będę chcieli Cię zostawić (mnie nie zostawili ;) ) to powiedz że masz dziecko z sąsiadką i nie możesz.

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 1 tydzień temu #514408 przez MoNiaaa
po pracy podjade chyba do tego szpitala.
jutro i piatek mam wolne wiec odpoczne troche przynajmniej.

moze glupie pytanie ale mam nie zmieniac tej wkladki zeby bylo ewidac ile ze mnie tego wycieklo??
a jak mnie wysmieja ze panikuje a nic sie nie dzieje??

http

]
12 lata 1 tydzień temu #514423 przez izula
Monia twoje obawy nie są głupie! Głupie to mogą być osoby co by tak sądziły. Moja pani doktor gin zawsze powtarza, że trzeba pytać o wszystko i nie ma głupich pytań. Trzymam kciuki i na pewno będzie wszystko w pożądku. Odpoczywaj ile się da i jak najmniej się stresuj :)))

A już za chwilę będziemy podziwiać piękne zdjęcie USG. Mam nadzieję, że dodasz jak tylko będziesz mieć :)

[/url]
[/url]
12 lata 1 tydzień temu #514429 przez MoNiaaa
izula oby bylo piekne zdjecie usg i jakis ludzki lekarz nawet probuje sie tam dodzwonic zeby spytac kto ma dyzur zeby poczytac opinie ale oczywiscie nikt nie odbiera...

ale zdjecia raczej nie dostane w szpitalu chyba nie daja :side:

http

]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży