BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #514100 przez MoNiaaa
dzieki dziewczyny za rady jak zrobi sie troche ciszej to dzwonie do gina is ie zapisze na najblizszy termin :)
na IP sie nie wybieram bo po ostatnim wiem ze oleja sprawe al;bo by mnie od razu zostawili w szpitalu(jakas dziwny zwyczaj najpierw daja na oddzial a pozniej badaja...)
po za tym moj M najprawdopoidobiej jutro wyladuje w szpitalu bo podejrzewam ze ma wyrostek...dzis idzie do lekarza wiec zobaczymy co powie...

przed praca jak bylam w wc to wkladka byla czysta a teraz to nie wiem
mam nadzieje ze to tylko zagniezdzenie dzidziolka i wszytsko jest dobrze!!!!

http

]
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #514117 przez MoNiaaa
zapisalam sie juz na wizyte :)
na szczescie nie musze dlugo czekac bo juz w piatek ide na 10:15 :)
powiem mu zeby mi wypisal luteine lub cos innego napewno tez zrobi mi usg wiec po raz pierwszy zobacze moja fasolke :)
ciesze sie w sumie bo moze sie uspokoje troszke :)

http

]
12 lata 1 tydzień temu #514131 przez pani_p
a ja właśnie wróciłam od lekarza i tak jak myślałam- angina... ja to umiem rozpocząć nowy rok :-\

Monia piątek to już niedługo :-) dasz radę i już się nie martw :-*
12 lata 1 tydzień temu #514139 przez MoNiaaa
troche sie uspokoilam chyba na sama mysl ze juz za 2 dni zobacze mojego skarba:) mam nadzieje ze wsyztsko bedzie dobrze dostane luteine i tyle!!
musze styczen wyczymac w pracy a pozniej juz ide na L4

http

]
12 lata 1 tydzień temu #514145 przez pani_p
to dobrze. Nie dziwię Ci się, że się stresujesz, ale trzeba myśleć pozytywnie :-*
12 lata 1 tydzień temu #514151 przez ferritka
uff uff Monia, byle do piątku ;DD

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514153 przez Lacrijka
Monia, do tego piątku raczej sie oszczedzaj bo nie chce Cie martwic, ale to plamienie to nie zagnieżdzenie zarodka. Jezeli beta wyszła Ci pozytywna to zarodek sie juz zagnieździł, beta wykrywalna wytwarza sie ok 24h po zagnieżdzeniu. Mam nadzieje ze Cie nie wytraszyłam, napisalam Ci to żebyś na siebie uważała.
12 lata 1 tydzień temu #514163 przez Mirella
Się wzięłam i na gastroskopię zapisałam, nie wiem co mi odbiło ;) ale pamiętam że tu były takie babeczki co to robily i wią co i jak, to niech się podzielą przydatną wiedzą, pliiiiiis. Szczególnie miła widziana wiedza jak to przetrwać ;)
12 lata 1 tydzień temu #514164 przez emka
Zdagdzam sie z Lakrą, odpoczywaj, nie dźwigaj, a najlepiej leż. Plamienia niby sie zdarzają, ale zawsze jest to objaw niepokojący i trzeba zbadać, choć w większosci przypadków oczywiście wszystko jest OK :) Ale jutro już czwartek, a piątek z rana masz wizyte. Trzymam kciuki zeby wszystko było ok! :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514165 przez MoNiaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dziewczyny ja nie mam jak wypoczywac bo w pacy siedze :(

http

]
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514168 przez emka
A twój gin to prywatnie? Bo mój jakbym mu powiedziała ze po poroniuniu i ze sie takie rzeczy dzieją, to by mnie przyjął od ręki nawet w szpitalu, jeśli miałby dyżur. Moze musiałabyś mu przedstawić co się dzieje i ze wizyta jest konieczna wczesniej...

12 lata 1 tydzień temu #514171 przez ferritka
Moniaaa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: tulę Cię mocno i 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514181 przez emka
Moniu Prawda jest taka że jak pójdziesz do gina to i tak zleci ci luteinę , nospe i leżenie :dry: Więc raczej nie popracujesz w styczniu.... ;) Ja tak miałąm za każdym razem jak plamiłam, zawsze to samo...

12 lata 1 tydzień temu #514183 przez Lacrijka
Mirelcia - Gosiak byl całkiem niedawno na tym badanku..Moze looknie to Ci napisze :)
12 lata 1 tydzień temu #514186 przez emka
Mirella No Gosiaka to lepiej nie pytaj... bo nie pójdziesz! :silly:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby