BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #514437 przez izula
Monia trzymam mocno kciuki :)żeby był ludzki lekarz. A ludzik pewnie będzie maciupeńki ale na pewno go zobaczysz :)

Wszystkie tu mocno za Ciebie trzymamy kciuki.

Będzie dobrze :)

Moja mama jak była w ciąży ze mną (początek) też tak miała ale naszczęście wszystko przeszło i jestem tu dziś z Wami haha. Podobno nie które kobiety mogą mieć nawet okres przez pierwsze 3 miesiące?

[/url]
[/url]
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #514439 przez pani_p
Ja też trzymam! :*:)
12 lata 1 tydzień temu #514450 przez MoNiaaa
dzieki :)

jak wroce do domu albo jutro jak odespie to wam napisze co i jak

http

]
12 lata 1 tydzień temu #514467 przez studentkaae
czytam, czytam i nadrobić nie mogę... chyba faktycznie zacznę też robić notatki co i komu odpisać :)

Moniaaa Kochana nie denerwuj się i faktycznie podjedź po pracy do tego szpitala. będziesz spokojniejsza, dadzą Ci luteinę pewnie, a jak nie pójdziesz to pewnie całą noc nie będziesz spała, a to dzidzi nie pomoże, te nerwy.
trzymam za Ciebie bardzooo mocno kciuki :) przecież musi być dobrze, nie myśl o najgorszym, proszę Cię! :kiss:
12 lata 1 tydzień temu #514477 przez MoNiaaa
ja po prostu zkolowana jestem nawet sie ucoieszyc dobrze nie zdazylam jak tu cos takiego...i juz sama nei wiem czy tego jest duzo czy malo :huh: do tego wkladka mi juz podmokla i sie zaczela odklejac wiec ja wyrzucilam i pojde w pobrudzonych majtach :side: a napewno bedzie facet ginekolog...

http

]
12 lata 1 tydzień temu #514488 przez anoda89
U mnie dalej produkcja mleka trwa. Już 3 miech będzie a mnie czasami cyce bolą właśnie tak jak w ciąży i dzisiaj sprawdzam a tu mi kapka mleka wyciekła. Jaka ja dojna jestem :silly:. Dobrze że idę niedługo do gina.
12 lata 1 tydzień temu #514490 przez ferritka
Moniś kochana, to ja Ci powiem coś na pocieszenie... skoro wkładka wytrzymała cały dzień , to to na bank tylko lekkie plamienie" brudzenie" było. gdybyś dostała krwawienia, żadna wkładka ani podpaska by tego tyle czasu nie zniosła. Tak więc do lekarza i on Ci powie i da coś aby się to nie powtarzało. Poza tym bywa, że czasami w ciązy pojawia się coś jakby okres - pamiętasz pisałyśmy tu na forum kiedyś o tym. więc uszy do góry i daj nam znać , bo tu nie uśniemy dzisiaj

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #514493 przez sylka
Anoda picie szalwi zahamowuje laktacle
12 lata 1 tydzień temu #514499 przez anoda89
Już kiedyś pisałam że mam z tym problem i myślałam że przeszło a tu dzisiaj myślałam że padnę. Koleżanka też się zdziwiła że jeszcze mleko się wytwarza.
12 lata 1 tydzień temu #514503 przez izula
Hej studentkaa, a co u Ciebie słychać?

Nie martw się ja też jak tu zajżałam to stwierdziłam, że chyba nie dam rady nadrobić zaległości.

:)

[/url]
[/url]
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514508 przez Majowka
dzieki bardzo za komplementy pod adresem Lucaska, taki kochany sie teraz zrobil, madrusi :)

U mnie gdzies za tydzien @ ma byc, nie wiem dokladnie, nie licze cykli, ani dni, bo rok temu wlasnie takie podejscie przynioslo mi szczescie :) Rzadko sie przytulamy co prawda ;) ale moze akurat... zawsze tli sie gdzies gleboko ta iskierka nadzieji, ze znowu sie uda! :)

Monia, trzymam kciuki zeby to nie bylo nic powaznego :kiss:
12 lata 1 tydzień temu #514509 przez sylka
w marcu minie rok jak nie karmi i do dzis leci mi siara. Kuba sam sie odstawil po 13 mies.
12 lata 1 tydzień temu #514525 przez studentkaae
izula napisał:

Hej studentkaa, a co u Ciebie słychać?

Nie martw się ja też jak tu zajżałam to stwierdziłam, że chyba nie dam rady nadrobić zaległości.

:)

cześć Izuś :)
co u mnie? no cóż - ja też niestety czekam na 2 kreski, nie dotrwałam do Wielkiego Wigilijnego Testowania, bo @ przyszła wcześniej, ale cóż, jak to tutaj mówimy Nowy Rok = Nowe Nadzieje :)
także walczymy, może styczeń będzie tym miesiącem udanym, ale ja nie patrzę już na nic, na żadne kalkulatory owulacyjne i inne wynalazki, nic, nic, nic, przyrzekam to sobie w tym miesiącu i zobaczymy :)

ja codziennie czytam i staram się być, ale jak jestem w pracy to nie bardzo mogę i jak wieczorem otwieram forum (co jest też już u mnie obowiązkowym punktem każdego dnia) to nie mogę się nadziwić ile Dziewczynki napisały jak nie patrzyłam :)
12 lata 1 tydzień temu #514533 przez Gravity
Witam dziewczyny
ja jak chciałam dzidzie wystarczy ze tabletki odstawiłam,i zaraz ciąża była:)no nic nie poradzę 12 tydzień czułam się super a na usg wyszło dzidzia zmarła 6tyg5dniu:(. Na razie nic nie wiem za świeżę to dla Nas.Bardzo pragniemy dziecka poroniłam po tabletkach które mi dano bo na łyżeczkowanie się nie zgodziłam 28,12, 2012. Chętnie pogadam nawet na gg{44582434} z Wami,potrzebuje rozmowy i chyba podniesienia na duchu:)

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514535 przez emka
Monia Trzymam kciuki!!! :kiss: :kiss: :kiss: A wkładki nie musisz pokazywać, jak jest krwawienie to będzie je widział ;) Pa,miętaj oni tam po to są, żeby Ci pomóc!

Anoda
Może piwo piłaś w sylka ? :silly: Ono wzmaga laktację! przynajmniej to bezalkoholowe :lol:

Izula
Brawo za podejście! Powodzenia! :lol:

Gravity Witaj kochana :kiss: :kiss: :kiss: Teraz rozumiem dlaczego tabletki Ci dali. Ja miałam łyżeczkowanie, po 3 miesiącach mogłam sie starać od nowa. A jak to wygląda po tych tabletkach? Gadaj jak najwięcej, żal sie, wypłacz, wykrzycz, wyrzuć z siebie ten żal. Z czasem będzie coraz lepiej, ale wiesz mi sie do dziś zdarza popłakać na samo wspomnienie. No cóz chyba najlepszym lekarstem będzie nastepna ciaza. My tu jesteśmy po to zeby się wspierać... Ja na gadu będe jutro, jak chcesz mozemy popisać... :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka