- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514227 przez MoNiaaa
dzieki za rady moze gdzies mi sprzedadza ta luteine!!!
mialam juz nie marudzic i sie nie uzalac to zawsze cos wyjdzie...ok koncze teat bo tylko watek zasmiecam
mialam juz nie marudzic i sie nie uzalac to zawsze cos wyjdzie...ok koncze teat bo tylko watek zasmiecam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez MoNiaaa.
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 1 tydzień temu #514259 przez sylwka727
Monia luteiną sobie nie zaszkodzisz ja praktycznie od początku biorę z małymi przerwami a teraz już cały czas
A ja siedzę i wystawiam ciuszki koleżance na allegro takie śliczne ale same na dziewczynki np ta sukienka jest boska :
allegro.pl/przepiekna-suknia-dla-malej-k...aln-i2918011320.html
A ja siedzę i wystawiam ciuszki koleżance na allegro takie śliczne ale same na dziewczynki np ta sukienka jest boska :
allegro.pl/przepiekna-suknia-dla-malej-k...aln-i2918011320.html
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 1 tydzień temu #514270 przez sylka
Znając realia i papierologię ciezko bedzie kupic bo jak lek na receptę to po jego sprzedaży zapewne musza podpinać recepty pod dzienny raport tak jak podpina sie faktury jako druki ścisłego zarachowania.
Monia żebyś mieszkała bliżej dałabym ci Lutkę bo teraz zażywam a tak to zaniby doszła to bedzie piatek.
Monia żebyś mieszkała bliżej dałabym ci Lutkę bo teraz zażywam a tak to zaniby doszła to bedzie piatek.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #514291 przez gosiak
Mirella napisał:
Na początek spryskaja Ci gardło takim gorzkim płynem żeby znieczulic gardło, po chwili położysz sie na lewym boku wsadzi Ci takie coś na zęby żebyś rurki nie pogryzla, no i lekarz włoży czarna rurkę grubości palca do gardła kaze przelknac i stopniowo bedzie ja wsadzł głębiej i po drodze bedzie sie wszystkiemu przyglądał od przełyku aż do żołądka, każe spokojnie oddychać i przelykac ta rurkę za każdym razem jak bedzie schodził niżej , ochydztwo, nie tyle to boli co jest strasznie nieprzyjemne i będąc na czczo wymiotuje sie sorry tymi kwasami co sie ma w zolazdku jest to kwaśneeeee gorzkie badanie trwa krótko a jak będziesz współpracować z lekarzem to gładko powinno pójść...powodzenia
Gosiak a weź mi powiedz ile takie badanie trwa i co mi zrobią, pójść i tak pójdę ale chcę wiedzieć co mnie czeka, sama poprosiłam o skierowanie, połażę teraz po lekarzach to może na wiosnę będę zdrowa
Na początek spryskaja Ci gardło takim gorzkim płynem żeby znieczulic gardło, po chwili położysz sie na lewym boku wsadzi Ci takie coś na zęby żebyś rurki nie pogryzla, no i lekarz włoży czarna rurkę grubości palca do gardła kaze przelknac i stopniowo bedzie ja wsadzł głębiej i po drodze bedzie sie wszystkiemu przyglądał od przełyku aż do żołądka, każe spokojnie oddychać i przelykac ta rurkę za każdym razem jak bedzie schodził niżej , ochydztwo, nie tyle to boli co jest strasznie nieprzyjemne i będąc na czczo wymiotuje sie sorry tymi kwasami co sie ma w zolazdku jest to kwaśneeeee gorzkie badanie trwa krótko a jak będziesz współpracować z lekarzem to gładko powinno pójść...powodzenia
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 1 tydzień temu #514320 przez iwonta_kg
Monia nie zastanawiaj sie tylko idz do tej apteki!! jak nie do jednej to do drugiej. albo na pogotowie jedz na ostry dyzur ginekoligiczny. juz 18 nie odesla cie nigdzie!! zrobia usg i zobaczysz co tam sie dzieje u ciebie w brzuszku!!!!!!!!
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #514324 przez MoNiaaa
iwonka ja w pracy siedze a po pracy moj M idzie z wyroskiem do lekarza a ja musze z Julka zostac zreszta w szpitalu od razu by mnie chceli przyjac na oddzial a to jest bez sensu tak jakies durne zwyczaje maja teraz co poronilam to nawet mnie nie zbadali ani usg nie zrobili tylko najpierw mnie przyjeli na oddzial...
siedze w pracy a oczy mam caly czas mokre
siedze w pracy a oczy mam caly czas mokre
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej