BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #514223 przez anoda89
Monia a może prywatnie do gina? Wiem że to wydatek ale spokojniejsza byś była, albo tak jak dziewczyny piszą poprosić w aptece o luteine.
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #514224 przez gosiak
Lacruś jakie fajne masz rozrabiaki pod suwaczkiem :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514227 przez MoNiaaa
dzieki za rady moze gdzies mi sprzedadza ta luteine!!!

mialam juz nie marudzic i sie nie uzalac to zawsze cos wyjdzie...ok koncze teat bo tylko watek zasmiecam :S

http

]
12 lata 1 tydzień temu #514232 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Lacruś jakie fajne masz rozrabiaki pod suwaczkiem :side:

Nie widziałas wczesniej ?? juz je dawno mam :laugh: To so Lacriuszki :lol:
12 lata 1 tydzień temu #514233 przez ferritka
ee no co TY Monia, Ty nam wszystko tu mów bo my tu po to jesteśmy!! nic nie zaśmiecasz. Ty się martwisz i my tu teraz wraz z tobą Kochana ;****

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #514235 przez gosiak
Uwidzialam ale zawsze Zapomniałam napisać :laugh: no Lacruszki dwa rozrabiaczki :woohoo:

Jak sie czujecie ? :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 1 tydzień temu #514259 przez sylwka727
Monia luteiną sobie nie zaszkodzisz ja praktycznie od początku biorę z małymi przerwami a teraz już cały czas

A ja siedzę i wystawiam ciuszki koleżance na allegro takie śliczne ale same na dziewczynki np ta sukienka jest boska :lol: :
allegro.pl/przepiekna-suknia-dla-malej-k...aln-i2918011320.html

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 1 tydzień temu #514263 przez Mirella
Gosiak a weź mi powiedz ile takie badanie trwa i co mi zrobią, pójść i tak pójdę ale chcę wiedzieć co mnie czeka, sama poprosiłam o skierowanie, połażę teraz po lekarzach to może na wiosnę będę zdrowa ;)
12 lata 1 tydzień temu #514266 przez MoNiaaa
sywka tylko ze nie wiem czy mi sie uda kupic luteine bez recepty znajac moje szczescie pewnie znowu trafie na jakas france

http

]
12 lata 1 tydzień temu #514270 przez sylka
Znając realia i papierologię ciezko bedzie kupic bo jak lek na receptę to po jego sprzedaży zapewne musza podpinać recepty pod dzienny raport tak jak podpina sie faktury jako druki ścisłego zarachowania.

Monia żebyś mieszkała bliżej dałabym ci Lutkę bo teraz zażywam a tak to zaniby doszła to bedzie piatek.
12 lata 1 tydzień temu #514291 przez gosiak
Mirella napisał:

Gosiak a weź mi powiedz ile takie badanie trwa i co mi zrobią, pójść i tak pójdę ale chcę wiedzieć co mnie czeka, sama poprosiłam o skierowanie, połażę teraz po lekarzach to może na wiosnę będę zdrowa ;)

Na początek spryskaja Ci gardło takim gorzkim płynem żeby znieczulic gardło, po chwili położysz sie na lewym boku wsadzi Ci takie coś na zęby żebyś rurki nie pogryzla, no i lekarz włoży czarna rurkę grubości palca do gardła kaze przelknac i stopniowo bedzie ja wsadzł głębiej i po drodze bedzie sie wszystkiemu przyglądał od przełyku aż do żołądka, każe spokojnie oddychać i przelykac ta rurkę za każdym razem jak bedzie schodził niżej , ochydztwo, nie tyle to boli co jest strasznie nieprzyjemne i będąc na czczo wymiotuje sie sorry tymi kwasami co sie ma w zolazdku jest to kwaśneeeee gorzkie badanie trwa krótko a jak będziesz współpracować z lekarzem to gładko powinno pójść...powodzenia :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 1 tydzień temu #514304 przez Mirella
No to dlatego ja się na rano zapisałam, chcieli mi dać na 14.00 ale to bym umarła z głodu chyba a jeszcze bardziej z bólu, bo ja nie mogę chodzić głodna, a rano to tak jak na krew, jakoś przeżyję ;)
12 lata 1 tydzień temu #514320 przez iwonta_kg
Monia nie zastanawiaj sie tylko idz do tej apteki!! jak nie do jednej to do drugiej. albo na pogotowie jedz na ostry dyzur ginekoligiczny. juz 18 nie odesla cie nigdzie!! zrobia usg i zobaczysz co tam sie dzieje u ciebie w brzuszku!!!!!!!!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 1 tydzień temu #514324 przez MoNiaaa
iwonka ja w pracy siedze a po pracy moj M idzie z wyroskiem do lekarza a ja musze z Julka zostac zreszta w szpitalu od razu by mnie chceli przyjac na oddzial a to jest bez sensu tak jakies durne zwyczaje maja teraz co poronilam to nawet mnie nie zbadali ani usg nie zrobili tylko najpierw mnie przyjeli na oddzial...

siedze w pracy a oczy mam caly czas mokre :(

http

]
12 lata 1 tydzień temu #514327 przez gosiak
Mirella to dobrze ze na rano, tylko pamiętaj ostatni posiłek to obiad dzień przed badaniem, kolacji nie możesz jeść, a nie dali Ci kartki z opisem jak sie przygotować?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży