BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #513675 przez MoNiaaa
ja od rana w kiepskiej formie :(
pojawilo sie u mnie znowu jakies plamienie...i oczywiscie w glowie mam tylko czarne mysli :(:( bez lez tez sie nie obylo :(

http

]
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #513677 przez pani_p
zobaczymy co pani doktor powie. Ja to jakoś dam radę, ale twojego serduszka Aguś to mi szkoda :-( biedne dzieciątko.
12 lata 1 tydzień temu #513686 przez ferritka
Monia, nie miej czarnych myśli... tulę cię i dawaj nam znać co i jak :****

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #513693 przez dzidzia1234
ja uciekam po pamperki- ależ mi się nie chce- ale mus to mus
12 lata 1 tydzień temu #513697 przez MoNiaaa
sama nie wiem co mam robic:( wiem ze usg nic nie da bo pewnie nic nie bedzie widac bo jest za wczesnie:(

niby mowi sie ze w pierszych tygodniach moze byc plamienie ale mis ie to kojarzy tylko z jednym!!!!!z Julka wsyztsko tak gladko poszlo a teraz ciagle cos...:(((

jeszcze sie martwoe bpmojego M od sylwka brzuch boli i boje sie ze to wyrostek:( a moj M pracuje na czarno i jak do pracy nie bedzie chodzil to kasy nie zarabia...a po wyrostku to troche by musial posiedziec...i tak od swiat w pracy nie byl a zyc za cos czeba:(

http

]
12 lata 1 tydzień temu #513699 przez sylka
Monia będzie dobrze 3maj sie kochana.

U nas udało sie za 2 razem. Dosłownie trafiło sie nam jak slepej kurze ziarno bo działalismy po omacku. Po porodzie znów po 3 mies. nie mam @ i dopiero po luteinie mam 25-28 cykl. wiec to dla mnie mega regularnośc bo dochodziło nawet do 6 mies bez @.
12 lata 1 tydzień temu #513701 przez ferritka
biedny M. Monia Ty kochana nie możesz teraz się tak zamartwiać ;( mysl proszę pozytywnie, że M boli brzuch z przejedzenia, a plamienie to nic strasznego. Myśl pozytywnie kochana ;**

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #513705 przez chłopek
Monia ja się nie znam ale może jak pójdziesz do gina to może luteine przepisze bo to oa rpodtrzymanie
12 lata 1 tydzień temu #513707 przez MoNiaaa
codziennie sobie uswiadamiam ze ta ciaza jednak bedzie calkiem inna.i jak do tej pory raczej na trzezwo do wszystkiego podchodzilam a nawet mnie draznilo jak ktos byl przewrazliwiony tak teraz martwie sie wszystkim!!!!

http

]
12 lata 1 tydzień temu #513713 przez sylka
Monia luteina to dobra myśl.
12 lata 1 tydzień temu #513714 przez pani_p
Monia nie możesz się tak przejmować bo zaszkodzisz. Trzymaj się dzielnie :-*
12 lata 1 tydzień temu #513717 przez ferritka
oo widzicie, luteina to baardzo dobra myśl. warto odwiedzić gina

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #513718 przez anoda89
Monia w tak wczesnej ciąży mogą wystąpić plamienia. Zapisałaś się już do gina? Pewnie dostaniesz luteine albo duphaston.
12 lata 1 tydzień temu #513720 przez MoNiaaa
zadzwonie dzis do gina i sie umowie wczesniej bo poczatkowo planowalam dopiero po 10 isc zeby na usg bylo juz serduszko bo z kolei jak go nie zobacze tez sie martwic bede.
a luteine tlyko na recepte mozna kupic?ile kosztuje?

wiem ze nie mozna sie martwic ale jak nie myslec o takich rzeczach po tym co sie przeszlo??od plamienia wszytsko sie zaczelo:(

http

]
12 lata 1 tydzień temu #513724 przez ferritka
Monia, zadzwoń zadzwoń i umów się szybciej. przezorny zawsze ubezpieczony. Poza tym - wiem że to głupie gadanie, ale proszę Cię myśl pozytywnie

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka