- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #513725 przez sylka
MOnia luteina jest na recepte mi P kupował to chyba za 3 opakowania tabletek pod język zapłacił chyba z
40 zł. W ciaży miałam luteine dopochwową któą brałam 2 czy 3 razy dziennie.
40 zł. W ciaży miałam luteine dopochwową któą brałam 2 czy 3 razy dziennie.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez sylka.
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 1 tydzień temu #513730 przez MoNiaaa
dzieki dziewczyny:)
dzis po poludni zadzwonie i sie umowie na wizyte tam raczej sie dlugo nie czeka wiec najpozniej na poczatku przyszlego tygodnia powinnam sie dostac
mam nadzieje ze wszystko okaze sie w porzadku i najwyzej dostane cos na podczymanie i bede spokojniejsza
Agusia jak mi to samo przepisze a ty nie korzystasz to najwyzej sobie odkupie od ciebie ale na wlasna reke nic nie chce brac bo to roznie bywa
a do pracy jeszcze ten miesiac musze przechodzic a pozniej pomysle o L4
dzis po poludni zadzwonie i sie umowie na wizyte tam raczej sie dlugo nie czeka wiec najpozniej na poczatku przyszlego tygodnia powinnam sie dostac
mam nadzieje ze wszystko okaze sie w porzadku i najwyzej dostane cos na podczymanie i bede spokojniejsza
Agusia jak mi to samo przepisze a ty nie korzystasz to najwyzej sobie odkupie od ciebie ale na wlasna reke nic nie chce brac bo to roznie bywa
a do pracy jeszcze ten miesiac musze przechodzic a pozniej pomysle o L4
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #513739 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Monia Ty nie czekaj do przyszłego tygodnia! Drałuj chociażby na pogotowie, niech ci dadza luteinę. Ona Ci nie zaszkodzi, jak masz w domu to bierz zaraz! To moze być nic wielkiego ale luteina moze pomóc, szczególnie jak już poronoiłaś, powinnaś być cały czas na luteoinie albo dufastonie, wszystko jedno. I leżeć, nogi w górę! Będzie dobrze, ale nie lekceważ....
no moze jestem troche nawiedzona po tych 3 poronieniach... sorki
no moze jestem troche nawiedzona po tych 3 poronieniach... sorki
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez emka.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 1 tydzień temu #513754 przez ferritka
weszłam na styczniowe mamusie... eh i też mi się smutno zrobiło ;/ znaczy dziewczyny tam szczęśliwe, teraz w mega napieciu bo to już. u mnie też by było już na dniach ;//
Monia, dobrze Ci tu dziewczyny mówią, jak nie gin to idź na pogotowie. bo może nic się nie dzieje strasznego, ale pochuchać nie zaszkodzi )
Monia, dobrze Ci tu dziewczyny mówią, jak nie gin to idź na pogotowie. bo może nic się nie dzieje strasznego, ale pochuchać nie zaszkodzi )
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 1 tydzień temu #513763 przez Ingrid29
Monia trzymaj się i wal śmiało na pogotowie, niech ci dadzą jakieś leki.
Ferritka przytulam mocno, nie smutaj.
Mirelka ciężarną mną straszysz Jak będzie za dużo gadać (o złych rzeczach) to na pewno dostanie przypominacz ode mnie
Ja stwierdzam, że też jestem uzależniona od forum. Ale wy dziewczyny to tyle piszecie, że nie nadążam czytać i przez to mało się udzielam. Jak ktoś nie wie kim jestem, to niech Mirelle zapyta, ona Wam przybliży moją osobę.
Gosiak ostatnio mało się udzielasz, czyżbyś chciała lanie za to
Ferritka przytulam mocno, nie smutaj.
Mirelka ciężarną mną straszysz Jak będzie za dużo gadać (o złych rzeczach) to na pewno dostanie przypominacz ode mnie
Ja stwierdzam, że też jestem uzależniona od forum. Ale wy dziewczyny to tyle piszecie, że nie nadążam czytać i przez to mało się udzielam. Jak ktoś nie wie kim jestem, to niech Mirelle zapyta, ona Wam przybliży moją osobę.
Gosiak ostatnio mało się udzielasz, czyżbyś chciała lanie za to
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 1 tydzień temu #513768 przez sylwka727
Mirella napisał:
Oj ja już synka nie oddam córcia moeż że być za drugim razem ale jak będzie też synek to się nie pogniewam cieszę się ża mały zdrowy
Monia ja na usg byłam w 4 tc i było widać pęcherzyk więc możesz iść trzymaj się i dawaj znać tule. A Chłopek dobrze mówi jak pójdziesz to luteinę ci przepisze. Co do ceny luteiny to ja mam dopochwową i do 22 jest refundowana i kosztuje coś ponad 3 zł (przynajmniej moja ginka zawsze stara się z refundacją przepisywać wsztstko) a bez 29 zł
hmmm, no parę razy jakoś w późnej ciąży dopiero lekarze zmieniali zdanie i okazywało się że to jednak ja miałam rację, także Sylwka nie trać nadziei ale wiesz, co tam płeć, i tak będziesz kochała jak swoje jak to mówią mądre ludzie
Oj ja już synka nie oddam córcia moeż że być za drugim razem ale jak będzie też synek to się nie pogniewam cieszę się ża mały zdrowy
Monia ja na usg byłam w 4 tc i było widać pęcherzyk więc możesz iść trzymaj się i dawaj znać tule. A Chłopek dobrze mówi jak pójdziesz to luteinę ci przepisze. Co do ceny luteiny to ja mam dopochwową i do 22 jest refundowana i kosztuje coś ponad 3 zł (przynajmniej moja ginka zawsze stara się z refundacją przepisywać wsztstko) a bez 29 zł
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 1 tydzień temu #513784 przez dzidzia1234
monia- cena to cena- ale u mnie lutka dowcipna wywołuje swędzawę jak trza- lepiej pod język
niech mnie ktoś z wyra wykopie po spacerku pamperowym, bo mnie pan mąż wzywa do pracy
niech mnie ktoś z wyra wykopie po spacerku pamperowym, bo mnie pan mąż wzywa do pracy
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 1 tydzień temu #513792 przez Mała
Witam.
Mirella oj tam pomyliłaś, Ola do 34 tc była chłopakiem
Sylka ja myślałam, że ja miałam nieregularne cykle 17-42, ale przy twoich to pikuś
Ferritka a jednak to @
Fredeczka antybiotyk przy bostońskiej? Moje dzieci miały, szwagier, bratanek ale to jest wirus i na to się nie bierze antybiotyku, wszyscy mieli neosine, coś od swędzenia typu zyrtec, a do buzi aphtin z nystatyną
Monia jak nie masz stwierdzonej ciąży to na pogotowiu raczej oleją sprawę, ja myślę że do gina i wówczas on coś zaradzi. Dobrze bedzie
Mirella oj tam pomyliłaś, Ola do 34 tc była chłopakiem
Sylka ja myślałam, że ja miałam nieregularne cykle 17-42, ale przy twoich to pikuś
Ferritka a jednak to @
Fredeczka antybiotyk przy bostońskiej? Moje dzieci miały, szwagier, bratanek ale to jest wirus i na to się nie bierze antybiotyku, wszyscy mieli neosine, coś od swędzenia typu zyrtec, a do buzi aphtin z nystatyną
Monia jak nie masz stwierdzonej ciąży to na pogotowiu raczej oleją sprawę, ja myślę że do gina i wówczas on coś zaradzi. Dobrze bedzie
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej