BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #513725 przez sylka
MOnia luteina jest na recepte mi P kupował to chyba za 3 opakowania tabletek pod język zapłacił chyba z
40 zł. W ciaży miałam luteine dopochwową któą brałam 2 czy 3 razy dziennie.
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #513726 przez Agusia83
Monia jeśli dostaalabys duphaston,mogę Ci wysłać. Mam prawie całe opakowanie
12 lata 1 tydzień temu #513729 przez sylka
Z tego co sie orientuje to dopochwowa jest droższa niż ta pod język.
12 lata 1 tydzień temu #513730 przez MoNiaaa
dzieki dziewczyny:)

dzis po poludni zadzwonie i sie umowie na wizyte tam raczej sie dlugo nie czeka wiec najpozniej na poczatku przyszlego tygodnia powinnam sie dostac

mam nadzieje ze wszystko okaze sie w porzadku i najwyzej dostane cos na podczymanie i bede spokojniejsza

Agusia jak mi to samo przepisze a ty nie korzystasz to najwyzej sobie odkupie od ciebie ale na wlasna reke nic nie chce brac bo to roznie bywa

a do pracy jeszcze ten miesiac musze przechodzic a pozniej pomysle o L4

http

]
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #513739 przez emka
Monia Ty nie czekaj do przyszłego tygodnia! Drałuj chociażby na pogotowie, niech ci dadza luteinę. Ona Ci nie zaszkodzi, jak masz w domu to bierz zaraz! To moze być nic wielkiego ale luteina moze pomóc, szczególnie jak już poronoiłaś, powinnaś być cały czas na luteoinie albo dufastonie, wszystko jedno. I leżeć, nogi w górę! :blink: Będzie dobrze, ale nie lekceważ....

no moze jestem troche nawiedzona po tych 3 poronieniach... sorki :dry:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 1 tydzień temu #513754 przez ferritka
weszłam na styczniowe mamusie... eh i też mi się smutno zrobiło ;/ znaczy dziewczyny tam szczęśliwe, teraz w mega napieciu bo to już. u mnie też by było już na dniach ;//

Monia, dobrze Ci tu dziewczyny mówią, jak nie gin to idź na pogotowie. bo może nic się nie dzieje strasznego, ale pochuchać nie zaszkodzi ;))

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #513763 przez Ingrid29
Monia trzymaj się i wal śmiało na pogotowie, niech ci dadzą jakieś leki.

Ferritka przytulam mocno, nie smutaj.

Mirelka ciężarną mną straszysz :unsure: Jak będzie za dużo gadać (o złych rzeczach) to na pewno dostanie przypominacz ode mnie

Ja stwierdzam, że też jestem uzależniona od forum. Ale wy dziewczyny to tyle piszecie, że nie nadążam czytać i przez to mało się udzielam. Jak ktoś nie wie kim jestem, to niech Mirelle zapyta, ona Wam przybliży moją osobę.

Gosiak ostatnio mało się udzielasz, czyżbyś chciała lanie za to
12 lata 1 tydzień temu #513768 przez sylwka727
Mirella napisał:

hmmm, no parę razy jakoś w późnej ciąży dopiero lekarze zmieniali zdanie i okazywało się że to jednak ja miałam rację, także Sylwka nie trać nadziei :) ale wiesz, co tam płeć, i tak będziesz kochała jak swoje jak to mówią mądre ludzie :lol:

Oj ja już synka nie oddam :lol: córcia moeż że być za drugim razem ale jak będzie też synek to się nie pogniewam cieszę się ża mały zdrowy :kiss:

Monia ja na usg byłam w 4 tc i było widać pęcherzyk więc możesz iść trzymaj się i dawaj znać :kiss: tule. A Chłopek dobrze mówi jak pójdziesz to luteinę ci przepisze. Co do ceny luteiny to ja mam dopochwową i do 22 jest refundowana i kosztuje coś ponad 3 zł (przynajmniej moja ginka zawsze stara się z refundacją przepisywać wsztstko) a bez 29 zł

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #513771 przez Majowka
Iwonta, Monia gratuluje fasolek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech rosna zrowo! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Szczesliwego Nowego Roku Staraczki! :)

Załączniki:
12 lata 1 tydzień temu #513784 przez dzidzia1234
monia- cena to cena- ale u mnie lutka dowcipna wywołuje swędzawę jak trza- lepiej pod język

niech mnie ktoś z wyra wykopie po spacerku pamperowym, bo mnie pan mąż wzywa do pracy
12 lata 1 tydzień temu #513788 przez sylwka727
Lucasek słodkości przecudne :kiss: :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 1 tydzień temu #513790 przez ferritka
Majówka ależ cudo misiowe ;;*****

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #513792 przez Mała
Witam.
Mirella oj tam pomyliłaś, Ola do 34 tc była chłopakiem :silly:

Sylka ja myślałam, że ja miałam nieregularne cykle 17-42, ale przy twoich to pikuś :ohmy:

Ferritka a jednak to @ :angry:

Fredeczka antybiotyk przy bostońskiej? Moje dzieci miały, szwagier, bratanek ale to jest wirus i na to się nie bierze antybiotyku, wszyscy mieli neosine, coś od swędzenia typu zyrtec, a do buzi aphtin z nystatyną

Monia jak nie masz stwierdzonej ciąży to na pogotowiu raczej oleją sprawę, ja myślę że do gina i wówczas on coś zaradzi. Dobrze bedzie
12 lata 1 tydzień temu #513795 przez anoda89
Ferritka ja termin porodu miałam wyznaczony z miesiączki na 30 styczeń a z USG wychodził początek lutego.

Monia zrób tak jak dziewczyny piszą, jedź na pogotowie.
12 lata 1 tydzień temu #513834 przez iwonta_kg
Monia idź na to pogotowie nie martw sie i daj znac bo my sie tu wszystkie martwimy! Za ciebie tez. Ty myśl pozytywnie.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka