- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
a ja siedzę z kubkiem gorącej herbatki z cytryną i miodem, bo nadal walczę z choróbką - coś mnie nie chce opuścić, jest mi wierna cholera jedna
Gosiak - hmm wizyta u Teściowej mówisz - to powodzenia, może lekko pójdzie akurat.
Ferritka - a Ty co? niech zgadnę - pewnie zaczytana w Greyu??? a ja nadal 2 części nie dostałam, a tu już 3 w księgarni czeka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Studentka mam nadzieje ze gladko pójdzie, a jak chcesz to weznę choróbsko od Ciebie choć na weekend, zawsze jakaś wymówka zeby nie jechać
@nulaczku
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Tak Was czytam i sie zastanawiam czy tarczycy nie machnąć, po czym poznać że tarczyca świruje? Ja tak się teraz leczę na wszystko, ale potem jak przestanę to mnie wołami nie zaciągniecie nigdzie, no chyba, że bocian przyleci
ja Cię nie poznaję!!!!!
Tobie się jakiś REFLEKTOR zapalił!!!
gosiaczku!!!!
Monia ja przepadam i nie wyobrażam już sobie tego forum bez Twojego biadolenia ale badanka zrób grzecznie tak jak Ci dziwczynki radzą.
co do badań tych szczegółowych to jest tak że lekarz ogólny musi mieć podstawę żeby je zlecić czyli np "ślad" w kartotece pacjenta ze jest pod stałą opieką specjalisty. Nie wiem które z nich są bardziej szczegółowe a które bardziej ogólne ale oni teraz mają tam coraz większe zaostrzenia ze względu na oszczędności. To samo się tyczy wypisywania niektórych leków na receptę. To wiem od swojego lekarzra któy jest moim kulegom i też mam od niego co chccę ale wiem kiedy legalnie a kiedy on ryzykuje własną dupą.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Gosiak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Iwonka poleż, na pewno po badaniu
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja wlasnie ciasta za chiny nie umiem zrobic bo zawsze za twarde i juz nie raz w koszu ladowalo za to lepic pierogi bardzoi lubie )) moge nawet i 100 ulepic zaden probem
ja juz drineczka obalilam i troche poszedl mi w glowe
jutro jeszcze do pracy i w koncu torche odespie bo padam na twarz...
w tym tygodniu nie bylo dnia zebym po pracy nie spala po prostu tak mnie zwala z nog ze nie jestem w stanie wysiedziec
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Monia, Ty to jakieś głupoty gadasz, ale jeszcze możesz mieć lekką depresję to Cię palać nie będę, chwilowo jesteś pod ochroną, ale się nie przyzwyczajaj za bardzo
Gosiak, idź do tej mojej przychodni to zaraz z jakimś badziewiem wyjdziesz
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
@nulka spokojnie, to długo nie potrwa, ja nie taka wyrywna żeby całe życie po lekarzach latać Zresztą po tym jak dziś musiałam podstępów używać żeby się na czwartek zapisać do lekarza to mi sie powoli odechciewa zawsze zapisywali z wyprzedzeniem, a teraz nie bo dużo ludzi choruje, a co to ma do rzeczy? Mam czekać do wiosny bo grypowcy mają pierwszeństwo?
Monia, Ty to jakieś głupoty gadasz, ale jeszcze możesz mieć lekką depresję to Cię palać nie będę, chwilowo jesteś pod ochroną, ale się nie przyzwyczajaj za bardzo
Gosiak, idź do tej mojej przychodni to zaraz z jakimś badziewiem wyjdziesz
ja i tak koleżanki nie poznaję
a mi eMulek też polał drinusia i zaraz się leciuchno upodlę leciuchno
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Powiem tak teściowa wydaje sie byc czasem az za bardzo miła niby jest ok, ale to chyba tylko gra przed moim T. Jest fałszywa i tyle mąż oczywiście tego nie widzi no bo jak jego mamusia tak mnie przeciez lubi...wkurza mnie jak sie do nas odnosi w zasadzie do mojego męża, jakbym ja nieistniała i tu właśnie widać jaka jest,wszystko na co razem z mężem zapracowaliśmy Ona tylko widzi w tym udzial mojego meza, albo jak jedziemy juz dod domu to np mowi do mojego m chcesz bigosiku odgrzejesz sobie w domku, albo jaka lodówke kupiłeś, i setki podobnych sytuacji. Mąż sam to kiedyś zauważył i zwrocil jej uwage "My" kupilismy my zrobiliśmy itp. To bylo po slubie jak jej uwage zwrócił to sie tłumaczyla ze dopiero po slubie jestesmy i trudno jej sie przyzwyczaic choc przed slubem dwa lata razem mieszkalismy...i tak do dzis nie moze sie przyzwyczaic stara prukfa
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciasto, żeby było miękkie to jak dajesz jajko to bez białka. No i ciepłej wody dodaję sporo.
ja nie daję jaja,
ciepła woda, olej (i gniecione ziemniaczki, jeśli mam akurat "z wczoraj") i ciasto rozpływa się w ustach
gosiak ja se teściową wychowałam, ale to laaaaaata świetlne trwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
gosia28 napisał:
ciasto, żeby było miękkie to jak dajesz jajko to bez białka. No i ciepłej wody dodaję sporo.
ja nie daję jaja,
ciepła woda, olej (i gniecione ziemniaczki, jeśli mam akurat "z wczoraj") i ciasto rozpływa się w ustach
O kurde o ziemniorach nie słyszałam sprobuje nastepnym razem, bo ja daje jedno zoltko, 1/3 masla roztopionego , ciepla woda tez fajne wychodzi a dzis koszmar
Ja sie chyba jutro z rańca upodlę tak na odwage hehe
Lacra
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tam teściową mam ok. ale znam różne typki. np. mojej szwagierki T to dom urządzała, co powinni kupić i gdzie powinno stać... idzie dostać nerwa...