- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja Wam nic radzić nie będę bo teorię to Wy znakomicie znacie a że teoria ma się nijak do praktyki to powiem tylko tyle, że w końcu się i Wam uda. Wierzę w to i myślę o Was, nawet mi się pomodlić za Was zdarzy jesteście wspaniałe i zaslugujecie na to szczęście jak nikt inny.
Wczoraj mąż mnie do kina wyciągnął normalnie prywatny seans mieliśmy bo sami na sali byliśmy. Fajno było. A polecam film Stażyści- usmialam się i rozluźniłam fajnie;-)
Miłego dnia Wam życzę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Dziewczyny prosze nie dolujcie sie chodz doskonale Was rozumie i wiem ze nie jest lajtowo!!!ja jak poronilam 3 ciaze to dochodzilam juz do obledu dlaczego tamta ma dziecko a ja nie?czy Bog istnieje?za co mnie kara tak ?pytan nasowalo sie mnustwo a jak juz widzilam kobiete z wozkiem moj musial mocno mnie trzymac to uczucie i bol jest katastrofalne:)lecz czas leczy rany odpuscilam dalam na luz w ciaze zaszlam szybko i z kazdym dniem ciesze sie ze jest i martwie sie jak nie czuje w danym dniu ruchow czy wszystko ok.Ale to tam My kobiety mamy facet strate przechodzi inaczej tez cierpi ale chyba mu lzej .Wiec nie poddawac sie a czekac cierpliwie olac tych znachorow i bedzie dobrze!!!!bo musi byc!!!!1 ja uciekma do pracy i an popoludniu moj wkrecil mnei w gosci i juz zla jestm bo nie mam czasu dokladnie poczytac forum:((( na zakupy juz jade 3tydzien i mi sie nie chce wyjsc z domu moze w niedziel sie uda cos zakupic bo nie bede mial w czym do pracy isc a a nwet na zakupy:(((
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Lacra a właśnie śniłaś mi się dzisiaj I nosiłam jedną Twoją cineczkę, a potem, ze noszę Arturka Agusi
a dalej to już nie było tak fajnie bo okazało się, że musiałam się wrócić do liceum bo matury nie miałam i się zastanawiałam jak ja zdam tą maturę jak tyle lat do szkoły nie chodziłam
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Otrzymane podziękowania: 0
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zapomnialam napisac, ze Mateo boski!!! Dave wybacz mi;-)
Lacrijka też sobie dzisiaj o Tobie myślalam. Jak tam dajecie sobie radę i jak się czujesz:-)
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Gosia28 - @ nie ma co? hurrraaaa... to kiedy test? w poniedziałek?
Pani - noo, prywatny seans - super, niczym VIPy jak się czujesz?
Dave - ale przystojniaka masz w domu uroczy
Lacra - jak sobie radzicie?
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Nie opuszczam Was....
Ale rozpoczynam leczenie ... wyciszam organizm na 3 m-ce od następnej @. Dostałam Zoladex zastrzyki(refundowane), które leczą Endometriozie (tak mam ją i Adenomioze też). Powodują one wprowadzenie organizmu w klimakterium czyli bez @. Trochę się boje 1 zastrzyk jest na m-c (czyli 28 dni). Tak się zastanawiam czy nie utworzyć wątku Endometrioza, Adenomioza.
Daję sobie jeszcze 4 lata do 40. Jeżeli się nie uda to podejmuje inne kroki Adopcja.
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Dave ale Mateo przystojniak
Gosia28 podpadająca jesteś
vifi trzymam kciuki za postępy w leczeniu a jak już otworzysz nowy wątek to nie zapominaj o Nas
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vifi trzymam za Ciebie mocno kciuki i życzę ogromu sił na to wszystko, przez co przechodzisz. Jesteś dzielna!
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Vifi jestem z Tobą i oby leczenie było strzałem w dziesiątkę i upragnionym efektem
@ nie ma ale ja tam wcale podejrzana nie jestem, ot potrzebuję dobrego specjalisty co mi szmate w rydzach przytrzyma co by się tak nie ociągała bez sensu
swoją drogą to chyba prolaktynę se trzasnę bo kiedyś miałam lekko podwyższoną.
ja ogarnęłam chatę powoli będę się pindrzyć bo nietopery mają dziś 40 lecie małżeństwa i uderzamy do nich
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
I jeszcze na parę innych szkrabów czekam, i tak co sobie obiecam że sie doczekam i pójdę stąd precz to się z kimś nowym zaprzyjaźnię, ja tu chyba emerytury doczekam I nie krzyczcie na mnie, że chcę pójść, ja też czasem potrzebuję wyluzować i nie myśleć, mało mam czasu na drugą fasolkę...
Studentka, nooo jak będziesz grzeczna to po starej znajomości do szklanej kuli zajrzę
obczaiłam pogodę i nie wiem co z tego grilla będzie, póki co to idę rekina kroić i cytryną traktować. I tak, sama go złapałam, w zamrażarce sklepowej
Pani, jak to mówią, nie ważne kto w brzuszku mieszka, ważne żeby mieszkaniec był zdrowy
Gosia28.... hm...... jakby tak betkę?
Gosiak, ale mi emocji przysparzasz, kurcze, nie wiem jak ja wytrzymam, biorąc staż pod uwagę to pierwsza na liście jesteś, to jakby Twoja kolej teraz, no i pewnie Lacra po starej znajomości miejsce po cinkach Ci oddała, czyli wszystko jasne.
Czy Wam się to moje drogie podoba czy nie to pora na Gosiaka, no chyba że się która w kolejkę wepcha, krzyczeć nie będę
I trzymta kciuki za pogodę bo się narobiłam na tego grilla, jakby miał nie wypalić to mnie co trafi, wrrrrr
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiem, że zdrowe najważniejsze. To jest oczywiste, ale głupio mi już mówić przez "ono"
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0