BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 4 godzin temu - 13 lata 4 godzin temu #284083 przez Biedronka160
Kurcze Renatko to tylko ze mnie taka gapa jest ? :blush: normalnie wstyd.
A tu moja kruszyneczka :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 godzin temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284087 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 4 godzin temu #284095 przez Hania
Dzień dobry:)

pippin, trzymam kciuki!!!!:)
Renatko, U nas też nocka ładnie przespana:)
Asik, to ile teraz ważysz??? :)
biedroneczka, mala slodziutka:)

Fifi śpi a ja biorę się za sprzątnaie:)
13 lata 4 godzin temu #284096 przez domii
Hej

U nas nocka nie ciekawa,budzil sie co 2,5h,zasnal szybko bo juz o 19,30 ale po 45 min byl taki krzyk i placz ze oprocz cycusia trzeba bylo podac Panadol w syropku :( t :( samo bylo w poniedzialek :( oby to na zeby tak reaguje a nie nic innego :( ja w nocy goraczke mialam :( musialam sie przebrac bo cala mokra bylam :( glowa mnie boli,jeden plus ze gardlo mi przeszlo za to wszystko inne mnie boli.Blazejek ma katar i nic tylko mu odciagam i odciagam,jak nie byl wogole chory przez te 5 miesiecy to teraz ma caly koszyk lekow :dry:

Pippin u nas tak samo jak u ciebie,marze zeby przespac chociaz 5 h ciagiem :(

Asik pisz jak tam po podpisaniu umowy,i super ze ci wloski juz odrastaja-u mnie dalej leca :angry:

Biedronka sliczna ta Twoja Kruszynka

Agusia skonsultuj to z lekarzem i bedziesz spokojniejsza,zazdraszczam zakupkow :silly:

Beti ciesze sie ze usg dobrze wyszlo,a co do muffinkow to Ci pisalam ze ja tez przepis mam od T juz ze 2 lata :P

Jusia ja tez rodzilam sn :dry: a i super ze lezaczek kupilas :)

Angelika gratulacje dla Nikosia,a szpinaczku nie dawalam bo narazie zupki to nie chce jesc,chyba przez to gardlo i zeby :(

Happymamma super ze Jasio tak usnal

a gdzie Martucha mam do nie sprawe :unsure:

Adee prostownica wypas,ale nie mam tyle kasy

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 3 godzin temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284100 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 3 godzin temu #284101 przez jkardasz
no to sie rozpisalam a tu mi jakis blad wyskoczy i wsio diabli wzieli :/ to odejmuje kolejna probe...
Dzien dobry wszystkim mamusiom i dzieciaczkom :)

Asik - trzymmy kciuki żeby sie wszystko z mieszkaniem udalo (lesiu to nawet w buzi trzyma te kciukaski)

martucha - tak, jest pomik, ktory rulez in da city i trzyma piecze nad tesco tore obok stoi co by interes sie dobrze krecil ;)

Kamila_86 - Zbaszynek czesto odwiedzamy bo mamy tam znajomych i maz maluje na murach i garazach twarze :)

happymamma - a do poznania jeszcze wrocimy! bo sercem wciaz ze mnie poznaniara :):)

Renata Anna - kad sie imie wzielo to juz nawet nie pamietam... bardzo nam sie spodobalo i znamy jednego takiego fajnego lesiunia heheh

Jusia - gratulujemy, my nigdy nic nie wygrywamy bo zawsze jakims cudem przegapiam koncowke

pippin - u nas tez te noce srednio wygladaja, bo pomimo wypicia cycowego mleka + micha kaszki leszek budz sie 2-3 razy w nocy na jedzonko, wypija cyca i w kimono :) juz nawet nie pamietam jak to jest nie budzic sie w nocy :D

U nas slina potokami cieknie a zebow jak nie bylo tak nie ma... czyli wciaz czekamy wypatrujac tego pierwszego zabka (bo u nas niby tak jest ze kto pierwszy zauwazy to od malzonka prezent dostaje hihihi)
Lesiu wlanie poszedl drzemac na jakies 50min a potem deserek bananowy:)

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
13 lata 3 godzin temu #284107 przez jkardasz
aaa i Madzia Biedronkowa przesliczna...
p.s. ma juz jakiegos adoratora? bo lesiowi sie spodobala ze az lapkai po monitorze smyral :P

13 lata 3 godzin temu #284108 przez Kasiek
hej
Wpadlam sie pozalic ze mielismy ciezka noc :( :(

Jak zawsze Ige pochwale to potem mam :) Napisalam wczoraj ze Iga wstaje w nocy tylko dwa razy. No i dzisiaj znowu wstala dwa razy o 2 i o 3.30 i nie spala do 6 :(
A wszystko to wina mojego meza, ktory wczoraj wieczorem jak wyszlam z domu, przed 19 nakarmil Ige sloiczkiem z sliwka :ohmy: Nie wpadl na to, ze na noc to raczej powinien jej kaszke dac :angry: No a ze sliwki dzialaja rozluzniajaco (o czym moj maz nie wie widocznie) to Ige o 3.30 tak rozluznilo ze najpierw pol godziny puszczala bąka za bakiem a potem strzelila taka kupe ze musialam przebierac. No i sie dziecko calkowicie przebudzilo bo my nigdy w nocy nie zmieniamy pieluchy bo nie trzeba.
Nawet na spacer sie dzis nie wybierzemy bo jestem ledwo zywa :(
I mam plan isc spac jak Ig zasnie ale pewnie cos jak zwykle mi wypadnie i mi sie nie uda :(

potem was nadrobie
buziaki
13 lata 3 godzin temu #284109 przez adee84
Hej :)
Beti PRZEPRASZAM BARDZO :kiss: :kiss: :kiss: wybacz, mi się zdawało, że to przepis od Domi był, wybaczysz mi prawda??bo nie zniesęęęęęęęęę :( :( :(
no i super, że na usg wszystko idealnie :)
Agusia śliczne małe robaczki :)
Jusia gratuluję wygranej :) fajny bujaczek :)
Happymama Jasio niezły :laugh: Majka czasem musi przed snem trzymać mnie jedną rączką za cyca a drugą na twarzy albo za palca :)
Asik powodzenia dzisiaj :)
Pippin trzymam kciuki mocno :)
Biedronka Madzia śliczna :)
Domi współczuję bardzo :kiss: :kiss:
u nas noc standard, Majka obudziła się raz za to ja nie spałam za wiele :dry:
prostownica droga, kosztowała jeszcze więcej i pewnie i tak nie pójdzie ;)
ja dziś do obu Majowych prababć idę popołudniu :) i przy okazji poproszę o pomysł na obiad :)
13 lata 3 godzin temu - 13 lata 3 godzin temu #284112 przez jkardasz
A tu my, zeby nie byc anonimowym ;)

Załączniki:
13 lata 3 godzin temu #284116 przez Hania
adee, prababcie mają mnóstwo pomysłów na obiad:)
Asik, Fajnie masz z tą chudością:) Ja ważę 61kg. przytyłam od zabiegu ale teraz znowu waga spada. Tylko ze moje ciało to jeden wielki flak! pożyczyłam szwagiece orbitreka i proszę ją od mies. żeby w końcu mi go oddała ale za bardzo jej się nie spieszy a do wiosny chcę jakoś wyglądać
domii, współczuje kochana!
kasiek, fifi też robił w nocy kupę ale przez sen, szybkie przewijanie i spania c.d.:)
jkardasz, u nas też ślinotok.. :blink: fifi jest średnio trzy razy dziennie przebierany z koszulek i śliniaków

A teraz idę sprzątać łazienkę :blink:
13 lata 3 godzin temu #284120 przez Biedronka160
dziewczyny dziękujemy bardzo za komplementy. Zakochana jestem w tej mojej córci po uszy !!

jkardasz Madziulka wolna, bo wśród znajomych same dziewuchy, więc chętnie Lesia weźmiemy na zięcia (chyba tak to jest co ?)

No nic. Uciekam bo czas się i małą do lekarza uszykować :)
13 lata 3 godzin temu - 13 lata 3 godzin temu #284124 przez jkardasz
no to wyswatane dzieciaczki hihih a zieciu spi w najlepsze zakryty po uszy kocykiem :)

13 lata 3 godzin temu #284143 przez Hania
jkardasz, masz bardzo przyjemną buzię:) a mały śliczny:)
Fifi bije rekordy w spaniu! śpi już 2h :ohmy:
13 lata 3 godzin temu #284147 przez Renata Anna
Biedronka160 napisał:

Kurcze Renatko to tylko ze mnie taka gapa jest ? :blush: normalnie wstyd.
A tu moja kruszyneczka :)

Widziałam foteczki Madzi na FB... Prześliczna jest i ma takie piękne i duże oczka :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia