BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #284318 przez Pippin
a wiec

jkardasz jestes przesliczna !!!!!!!!!!!!!!

domii wspolczucia beti rowniez

beti dajesz malemu cos do jedzenie przed snem oprocz cyca??

marta
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

no i juz nie mam czasu dalej odpisywac bo Antek krzyczy a napisalam takiego pieknego posta wczesniej:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #284327 przez jkardasz
Madzia sukienka prześliczna, lubię takie klimaty (wyglada jak koronkowa)

Marta_szh karmie cyckiem ale na wieczór młody zjada jeszcze kaszkę bo mu cycowe mleko nie wystarcza coś :/ poza tym kolo 11 je jakis deserek owocowy a kolo 14 zupkę mu gotuję :)

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 11 miesiąc temu #284329 przez jkardasz
Leszek dziś marudny na maxa :/ nawet mi pisać nie daje tylko "błuuuuuuuuueeeeeeee"

12 lata 11 miesiąc temu #284335 przez jkardasz
to pewnie dlatego ze dziś na spacer nie wyszliśmy bo pogoda do bani a codziennie o 12 lecimy na 1,5godz zadki wietrzyć (lesiu tyle bąków ostatnimi czasy puszcza, że wietrzenie jest konieczne;P)

12 lata 11 miesiąc temu #284337 przez marta_szh
Madzia

ja to Julie juz zaczelam ogladac z wyprzedzeniem :) bo jakos mnie wciagnal ten serial, tyle ze z serialami to mam tak ze ogladam je wlasnie na necie najczesciej bo nie lubie godzin z gory narzuconych bo nigdy nie mam czasu zeby wlasnie o tej czy o tamtej cos obejrzec a na necie to sama sobie odpale kiedy mam chec :)

Pippin

nie wazne jaka byle by płatna a nie charytytatywna :) powodzonka i fajnie ze masz z kim zostawic Antolka bo ja wlasnie tez chce jakas na poletatu ale u mnie to w gre wchodzi tylko zlobek a w zlobku tyle chca kasy ze to srednio oplacalne ale poki co jeszcze mysle

Jkardasz

jak masz na imie bo nie moge zapamietac nicku? Ika? :)
12 lata 11 miesiąc temu #284338 przez beti
Pippin, nie, dostaje tylko cyca bo i tak jest słusznej wagi, więc nie chcę go kaszkę jeszcze futrować :( ale dzisiaj to już chyba nawet nie kwestia jedzenia...

Marta szh poszłooooo :)
12 lata 11 miesiąc temu #284347 przez jkardasz
Joanna :)

12 lata 11 miesiąc temu #284349 przez madzia0507
jkardasz napisał:

Madzia sukienka prześliczna, lubię takie klimaty (wyglada jak koronkowa

Bo ona jest dwuwarstwowa i ta zewnętrzna warstwa to jest takie coś jakby marszczony tiul na dole obszyty koronką, a pod spodem jest satyna w kolorze brudnego złota. Tylko to zdjęcie tak mi niewyraźnie wyszło i nie widać tego za bardzo. Jak zobaczyłam tą sukienkę, to się po prostu zakochałam w niej. :)

Marta, mnie ten serial coraz bardziej wciąga. :) :) :) Ale nie oglądałam pierwszych odcinków i dlatego chciałabym nadrobić.
12 lata 11 miesiąc temu #284352 przez jkardasz
piękna! uwielbiam koronki i takie klimaty lat 50tych, nawet wesele w ten deseń było i szanowny pan małżonek przywdział kapelusz i szelki a ja miałam kiece z koronkami :)

też chyba muszę sobie kupić coś ładnego bo ostatnio na zakupach tylko Lesia obkupuje :D

12 lata 11 miesiąc temu #284360 przez adee84
i'm back, jak nie macie nic przeciwko :)
Madzia śliczna sukienka a figury zazdroszczę ogromnie :) a jakie buty wyegzekwowałaś od męża?
Jkardasz ja Cię mogę na fb zaprosić bo nk ma mój mąż i od niego też ewentualnie mogę :)
też bym powykonywała takie ćwiczenia, o których piszecie ale u nas coś ost z tym ciężko :dry:
Nika welcome :)
Marta ja też bym chciała czasem popatrać na Karolka a Ty go tak ukrywasz :ohmy:
wyszłam z Majką na spacer ale źle mi się szło bo jest maaasa śniegu więc po 40 min wróciłam a moje dziecko dalej śpi :ohmy: niewiarygodne wręcz :) zdążyłam zmyć gary, wstawić zupę, przygotować warzywa na obiad dla Rafa i zrobić i WYPIĆ pierwszy raz od nie wiem kiedy ciepłą herbatę!!!
12 lata 11 miesiąc temu #284368 przez madzia0507
Adee, takie zimowe z Ecco.
allegro.pl/buty-ecco-winter-queen-rozm-39-i2056528784.html
O dziwo są to buty dla dzieci, ale mi się spodobały, a poza tym okazuje się, że są w moim rozmiarze. :) :) :)
12 lata 11 miesiąc temu #284371 przez jkardasz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Adee smacznej herbatki, a ja korzystając z tego że dziecię śpi nawet się dziś uczesałam.. i za namową brata zabrałam się za pieczenie ciasta czekoladowego :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #284375 przez adee84
Madzia fajne, a cena powalająca :ohmy:
Jkardasz poszło :)
a dziś nowy odc Chirurgów :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284383 przez madzia0507
adee84 napisał:

Madzia fajne, a cena powalająca :ohmy:
Jkardasz poszło :)
a dziś nowy odc Chirurgów :laugh: :laugh:

Wiem, w sklepie kosztują 199 zł, ale zostały już tylko 2 rozmiary: 27 i 29. :( :( :(
39 znalazłam tylko na Allegro w takiej cenie, stąd musiałam jakoś męża przekabacić, zeby mi je kupił. :lol: :silly:
Cena faktycznie masakryczna, ale moze wytrzymają dłużej niż jeden sezon. Do tej pory kupowałam sobie tańsze buty zimowe i nawet do końca zimy nie wytrzymywały. Może te dłużej mi posłużą.

Od wczoraj mam już FoxLife i dzisiaj o 21:00 ma być jakiś odcinek z 8 sezonu. Ciekawe czy to nowy, czy nie???

Lecę do Julity, bo się obudziła. Może dzisiaj przetestujemy sanki. :)
12 lata 11 miesiąc temu #284384 przez adee84
ale Ci fajnie :) :)
ja nie mam foxlife niestety ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby