- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #284567 przez angellika1
wrrrr napisalam mega dlugiego posta i wwwrrr błąd !!! dobija juz mnie to!!!
nie bede pisala raz jeszcze i już
Asik suoer ze wyszlo z tym mieszkaniem
Adee jak nioe urok to sraczk*
A mi dzisiaj wypadł żąb
nie bede pisala raz jeszcze i już
Asik suoer ze wyszlo z tym mieszkaniem
Adee jak nioe urok to sraczk*
A mi dzisiaj wypadł żąb
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #284572 przez angellika1
Sonia żułam gumę i patrze a tu .....wypadł sam sie wziął i wypadł bez żadnego pytania mnie o zgode!!!!
A do dentysty to nawet nie wiem kiedy pójde
A do dentysty to nawet nie wiem kiedy pójde
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #284585 przez adee84
Hello Martucha
Borys łapiący się za jajka mnie rozwalił
no prostownica fajna, ale kasowo masakra
Motylek współczuję mieszkania z teściami i męża maminsynka, ale olej, wdech wydech i łyczek winka
Angellika cham bury jaki jak on mógł Ci to zrobić współczuję
a ja dziś o mało nie umarłam
robiłam obiad w kuchni, Maja bujała sie delikatnie w huśtawce, oczywiście przypięta pasami, odwróciłam się na ułamek sekundy dosłownie a jak spojrzałam na nią leżała już krzyżem na podłodze twarzą do ziemi. cicho. a jak ją podniosłam to zajęła się takim przeraźliwym krzykiem piskiem, że aż się zachodziła, łzy jej leciały a mi jeszcze bardziej! po5 min ona się już śmiała a ja telepałam się jeszcze dobrą godzinę. nawet nei spadła tylko się chyba zsunęła bo nie było słychać to byłą wysokość ok 10 cm ale jednak. jestem beznadziejną głupią matką. brzuch rozbolał mnie przez to jeszcze bardziej, jadłam dziś małą miskę rosołu i napiernicza mnei ciągle i wywaliło mi go jakby był w 6 mieś.
sorry, ze znów smęcę, już się poprawiam.
Borys łapiący się za jajka mnie rozwalił
no prostownica fajna, ale kasowo masakra
Motylek współczuję mieszkania z teściami i męża maminsynka, ale olej, wdech wydech i łyczek winka
Angellika cham bury jaki jak on mógł Ci to zrobić współczuję
a ja dziś o mało nie umarłam
robiłam obiad w kuchni, Maja bujała sie delikatnie w huśtawce, oczywiście przypięta pasami, odwróciłam się na ułamek sekundy dosłownie a jak spojrzałam na nią leżała już krzyżem na podłodze twarzą do ziemi. cicho. a jak ją podniosłam to zajęła się takim przeraźliwym krzykiem piskiem, że aż się zachodziła, łzy jej leciały a mi jeszcze bardziej! po5 min ona się już śmiała a ja telepałam się jeszcze dobrą godzinę. nawet nei spadła tylko się chyba zsunęła bo nie było słychać to byłą wysokość ok 10 cm ale jednak. jestem beznadziejną głupią matką. brzuch rozbolał mnie przez to jeszcze bardziej, jadłam dziś małą miskę rosołu i napiernicza mnei ciągle i wywaliło mi go jakby był w 6 mieś.
sorry, ze znów smęcę, już się poprawiam.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #284597 przez Renata Anna
Nosz kurrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....!!!!!
Zapomniałam po ostatnim poście odznaczyć "subskrybuj" i mam zawaloną całą skrzynkę
Adee nie gadaj głupot. Jesteś świetną mamą dla Majki... a wypadki się zdarzają i będą zdarzać. Nie przewidzisz niczego. Całe szczęście, że nic jej się nie stało. Buziaczki od ciotki Renaty w nosek i te cudne niebieski oczka
Joanno zwracam się tak, bo już wiem jak masz na imię Ja też w tym roku kończę 29 lat (w kwietniu) RÓWIEŚNICO!
Angelika Który????
Asik Fajnie, że już podpisałaś umowę.
Happymamma no to Jasio super zasnął. Moja Celina nie dała by tak rady. Jak się nad nią pochylam, to próbuje mi wyjąć oko
A my dziś byliśmy na zakupach i kupiliśmy dziadkom jednym i drugim żele pod prysznic ADIDASA, bo tak się składa, że zarówno rodzice moi i mojego M lubią takie rzeczy. Do tego kupiłam 2 karty okolicznościowe na dzień babci i dziadka. Pomalowałam dziś Celinie rączkę czerwoną plakatówką i na kartkach odcisnęłam jej dłoń. Taka pierwsza laurka Teraz szukam jeszcze jakichś poruszających wierszyków na te święta, żeby móc je tam wspisać.
Zapomniałam po ostatnim poście odznaczyć "subskrybuj" i mam zawaloną całą skrzynkę
Adee nie gadaj głupot. Jesteś świetną mamą dla Majki... a wypadki się zdarzają i będą zdarzać. Nie przewidzisz niczego. Całe szczęście, że nic jej się nie stało. Buziaczki od ciotki Renaty w nosek i te cudne niebieski oczka
Joanno zwracam się tak, bo już wiem jak masz na imię Ja też w tym roku kończę 29 lat (w kwietniu) RÓWIEŚNICO!
Angelika Który????
Asik Fajnie, że już podpisałaś umowę.
Happymamma no to Jasio super zasnął. Moja Celina nie dała by tak rady. Jak się nad nią pochylam, to próbuje mi wyjąć oko
A my dziś byliśmy na zakupach i kupiliśmy dziadkom jednym i drugim żele pod prysznic ADIDASA, bo tak się składa, że zarówno rodzice moi i mojego M lubią takie rzeczy. Do tego kupiłam 2 karty okolicznościowe na dzień babci i dziadka. Pomalowałam dziś Celinie rączkę czerwoną plakatówką i na kartkach odcisnęłam jej dłoń. Taka pierwsza laurka Teraz szukam jeszcze jakichś poruszających wierszyków na te święta, żeby móc je tam wspisać.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #284599 przez Kasiek
Adee ranyyy to sie musialyscie obie z Majeczka wystraszyc ale nie mow ze jestes zla matka, kazdej z nas sie moglo przytrafic. Nasze dzieciaczki rosna i trzeba byloby miec oczy dookola glowy zeby je upilnowac
buziaczki sla Ciebie i Majeczki, grunt ze sie nic nie stalo, lepek do góry
buziaczki sla Ciebie i Majeczki, grunt ze sie nic nie stalo, lepek do góry
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu #284615 przez martucha
Angelika moje kondolencje odnośnie zęba ja sie przyznam że mam taka osobista schizę zawsze jak schodze po schodach że się wytrzasnę i stracę wszystkie zęby
Adee buziaki dla Ciebie i Majeczki pewnie się ładnie zestresowałyście ale najważniejsze że jest wszystko ok,tylko jak ona to zrobiła jak ją przypiełaś pasami
coś Wam chciałam napisac ale zapomniałam co
Adee buziaki dla Ciebie i Majeczki pewnie się ładnie zestresowałyście ale najważniejsze że jest wszystko ok,tylko jak ona to zrobiła jak ją przypiełaś pasami
coś Wam chciałam napisac ale zapomniałam co
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #284629 przez Edyta
hej lasencie zanim pojde was nadrobic chcialam sie pochwalic Silvi leciunko widac dwa male kielki ale jeszcze nie czuc nie przebily sie no i bylam dzis na zakupach i moje dziecko jest takie grzeczne normalnie zastyga w foteliku i tak cale zakupy po powrocie wymeczylysmy ja z T i padla o 18.30 juz byla kapiel teraz juz dawno spi no i lece was nadrobic
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #284633 przez angellika1
zab przedlstatniiii...
a w ogole to sie le czuje vbpli mnie gardlo glowa i brzuch i kark
mam tantum verde ale zostawie dla Nikosia
Majeczka jak zwtkle cudowna
a w ogole to sie le czuje vbpli mnie gardlo glowa i brzuch i kark
mam tantum verde ale zostawie dla Nikosia
Majeczka jak zwtkle cudowna
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284635 przez martucha
haha ostatnie zdjęcie Majeczki mnie zabiło super
Angelika mykaj pod kołdrę, goracą herbatkę sobie wypij, okład z męża,gorący sexik i bedziesz jak nówka
Edytka to super może to tuż tuż
Angelika mykaj pod kołdrę, goracą herbatkę sobie wypij, okład z męża,gorący sexik i bedziesz jak nówka
Edytka to super może to tuż tuż
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona