- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284395 przez Hania
zaraz was nadrobię tylko najpierw madzi odp.
madzia,wyglądasz zjawiskowo!!!! kiecka piękna, piękne nogi i świetna figura!!!!!! pięknie!!!!
a koronki też lubię i sama zastanawiam się nad zakupem kiecki bo lutym idę na chrzciny a tą co kupiłam na chrzest filipka teraz na mnie wisi jak szmata!
madzia,wyglądasz zjawiskowo!!!! kiecka piękna, piękne nogi i świetna figura!!!!!! pięknie!!!!
a koronki też lubię i sama zastanawiam się nad zakupem kiecki bo lutym idę na chrzciny a tą co kupiłam na chrzest filipka teraz na mnie wisi jak szmata!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Hania.
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284410 przez Hania
pippin, z czasem znjadziesz coś lepszego. Ważne, że jest;)
beti, bidulinko
adee, a Ty jaką masz figurę??? też super wyglądasz!!!!
madzia, fajne buty:) geox miał podobne z kolekcji 2011 kusiły mnie bardzo ale były cholernie drogie, poczekałam więc na wyprzedaże ale nie było już mojego rozm.
Asik, super!!!!
beti, bidulinko
adee, a Ty jaką masz figurę??? też super wyglądasz!!!!
madzia, fajne buty:) geox miał podobne z kolekcji 2011 kusiły mnie bardzo ale były cholernie drogie, poczekałam więc na wyprzedaże ale nie było już mojego rozm.
Asik, super!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Hania.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284432 przez marta_szh
Madzia
buty super!!!! pewnie mega wygodne i widac ze bardzo porzadne
Aga
wielka szkoda
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asik
to super, wreszcie sie odkujesz gratulacje ze sie udało
buty super!!!! pewnie mega wygodne i widac ze bardzo porzadne
Aga
wielka szkoda
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asik
to super, wreszcie sie odkujesz gratulacje ze sie udało
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez marta_szh.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #284515 przez soniasg
Jkardasz nie dałabym Ci tyle lat :)jeśli chcesz to pokaż nam zdjęcie ze ślubu bo jestem ciekawa waszych pięknych strojów no i dodałam Cie na fejsie
Marta to było wczoraj zjadłam ciasto i wszystko pieron strzelił.... tyle odnośnie mojej silnej woli.... a blachy do muffinek też nie mam swego czasu były w biedronce może jeszcze gdzieś znajdziemy na wyprzedażach
Pippin nieważne jaka praca ważne, że Tobie będzie pasowała i pieniążki będą
Madzia buty śliczne tylko ja bym w życiu już nie dała tyle za buty za dużo się nerwów najadłam przy składaniu reklamacji
Adee przykro mi
Asik super teraz już tylko z górki tylko pilnujcie teraz tego mieszkania jak oka w głowie bo po tym jak moim znajomym się chałupa spaliła po takiej umowie to jestem przewrażliwiona
Nika
Marta to było wczoraj zjadłam ciasto i wszystko pieron strzelił.... tyle odnośnie mojej silnej woli.... a blachy do muffinek też nie mam swego czasu były w biedronce może jeszcze gdzieś znajdziemy na wyprzedażach
Pippin nieważne jaka praca ważne, że Tobie będzie pasowała i pieniążki będą
Madzia buty śliczne tylko ja bym w życiu już nie dała tyle za buty za dużo się nerwów najadłam przy składaniu reklamacji
Adee przykro mi
Asik super teraz już tylko z górki tylko pilnujcie teraz tego mieszkania jak oka w głowie bo po tym jak moim znajomym się chałupa spaliła po takiej umowie to jestem przewrażliwiona
Nika
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu #284530 przez martucha
happymamma napisał:
Happymamma a jak Ty ta głowę odczepiasz bo też chciałam ten knyf wypróbować
Domii duzo zdrówka życzymy dla Was
Jusia ja tez rodziłam siłami natury
Asik a Boryska nie ma na pierwszej stronie zapomniałaś o nas Borys 12.08. g15.18 3380 53cm thx
Agusia współczuje sytuacji z Jerzykiem Ja bym na Twoim miejscu to skonsultowała z lekarzem
Madzia i co będziesz miała te buty ile płaciłaś za te sanki chociaz w sumie u nas śniego nie ma haha
Monka jak piesek
Beti heloooołłłł super ze na USG wszystko pozytywnie
Renatka super ze Celinka tak łądnie spi,Borysek chyba poprzestawiał sobie godziny spania na wczesniejsze i od dwóch dni jest ok,zasypia o 19 o 20 wypija butle i budzi sie dopiero 0 3;] może dzisiaj wstawie jakies fotki Boryska jak tak bardzo prosisz
Asik trzymam kciuki za sprzedaż mieszkania Ty nasz wszechstronnie uzdolniona sierpniówko
Biedronka sliczną masz córeczkę
Domii a jaką masz do mnie sprawę
jkardiasz haha to ładnie czyli najpierw idziemy do tesco na shoping a później panu jezusowi idziemy podziekowac za te dary
Kasiek faceci....
Adee a ja właśnie taką prostownicę chciałam sobie kupic i własnie z tej firmy bo moja fryzjerka ma i jestem nia zachwycona bo prostuje moje niesforne loki jednym pociągnięciem ale teraz nie mam na to kasy bo okazało sie ze całe hamulce w aucie mamy do wymiany no bo Wam nie mówiłam 13 w piątek mój m jechał zrobic przeglad w aucie i wtrakcie jazdy okazało sie ze hamulce nie działają na szczęscie jakoś udało mu się zatrzymać...
Zuza przepis na bułeczki www.kwestiasmaku.com/domowa_piekarnia/bu...urawina/przepis.html
Adee jestem juz jestem długo mnie nie byyło bo m pozwolił mi sie wyspac dzisiaj i wstyd sie przyznać ale spałam do 13 odespałam chyba wszystkie nocki po porodzie hehe poźniej sie szykowałam na wizyte u szwagra bo mielismy gadac o chrzcinach no ale okazało sie ze to auto nie nadaje sie do jazdy i nie mieliśmy czym pojechac więc jestem
Happymamma dzięki za pomoc nie lubie wystawiać rzeczy na allegro za duzo roboty...
Marta ile już jestes na tej diecie ja musze zacząć od początku
Nika Borys mówił że stęsknił się za swoją dziewczyną i przyszłą żoną i chciałby jakies foto zobaczyć
A mój m od kilku dni katuje mnie ta piosenką
A wiecie?? Jasio mnie kocha chyba!!! Od wczoraj, marudzi przed zaśnięciem i przypadkiem nachyliłam się nad nim szukając smoka, a On złapał mnie za uszy, przyciągnął i usnął I dzisiaj też dałam mu swoją głowę do uśnięcia
Happymamma a jak Ty ta głowę odczepiasz bo też chciałam ten knyf wypróbować
Domii duzo zdrówka życzymy dla Was
Jusia ja tez rodziłam siłami natury
Asik a Boryska nie ma na pierwszej stronie zapomniałaś o nas Borys 12.08. g15.18 3380 53cm thx
Agusia współczuje sytuacji z Jerzykiem Ja bym na Twoim miejscu to skonsultowała z lekarzem
Madzia i co będziesz miała te buty ile płaciłaś za te sanki chociaz w sumie u nas śniego nie ma haha
Monka jak piesek
Beti heloooołłłł super ze na USG wszystko pozytywnie
Renatka super ze Celinka tak łądnie spi,Borysek chyba poprzestawiał sobie godziny spania na wczesniejsze i od dwóch dni jest ok,zasypia o 19 o 20 wypija butle i budzi sie dopiero 0 3;] może dzisiaj wstawie jakies fotki Boryska jak tak bardzo prosisz
Asik trzymam kciuki za sprzedaż mieszkania Ty nasz wszechstronnie uzdolniona sierpniówko
Biedronka sliczną masz córeczkę
Domii a jaką masz do mnie sprawę
jkardiasz haha to ładnie czyli najpierw idziemy do tesco na shoping a później panu jezusowi idziemy podziekowac za te dary
Kasiek faceci....
Adee a ja właśnie taką prostownicę chciałam sobie kupic i własnie z tej firmy bo moja fryzjerka ma i jestem nia zachwycona bo prostuje moje niesforne loki jednym pociągnięciem ale teraz nie mam na to kasy bo okazało sie ze całe hamulce w aucie mamy do wymiany no bo Wam nie mówiłam 13 w piątek mój m jechał zrobic przeglad w aucie i wtrakcie jazdy okazało sie ze hamulce nie działają na szczęscie jakoś udało mu się zatrzymać...
Zuza przepis na bułeczki www.kwestiasmaku.com/domowa_piekarnia/bu...urawina/przepis.html
Adee jestem juz jestem długo mnie nie byyło bo m pozwolił mi sie wyspac dzisiaj i wstyd sie przyznać ale spałam do 13 odespałam chyba wszystkie nocki po porodzie hehe poźniej sie szykowałam na wizyte u szwagra bo mielismy gadac o chrzcinach no ale okazało sie ze to auto nie nadaje sie do jazdy i nie mieliśmy czym pojechac więc jestem
Happymamma dzięki za pomoc nie lubie wystawiać rzeczy na allegro za duzo roboty...
Marta ile już jestes na tej diecie ja musze zacząć od początku
Nika Borys mówił że stęsknił się za swoją dziewczyną i przyszłą żoną i chciałby jakies foto zobaczyć
A mój m od kilku dni katuje mnie ta piosenką
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #284531 przez soniasg
Nika no będziemy kombinować bo ja tego nie zapłace tej starej francy
Martucha no to szczęście w nieszczęściu. dobrze, że nie jechaliście z Boryskiem. no i ja też proszę o zdjęcie przystojniaka
a moja mała Łobuziara złapała knif i cały czas przewraca się z plecków na brzuszek poleży chwilkę i jest łeeeeeeeeeee łeeeeeeeee bo z brzuszka na plecy już za leniwa
Martucha no to szczęście w nieszczęściu. dobrze, że nie jechaliście z Boryskiem. no i ja też proszę o zdjęcie przystojniaka
a moja mała Łobuziara złapała knif i cały czas przewraca się z plecków na brzuszek poleży chwilkę i jest łeeeeeeeeeee łeeeeeeeee bo z brzuszka na plecy już za leniwa
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284533 przez martucha
Sonia to super żę jej tak ładnie idzie Borys pod tym względem jest jeszcze mały leniuszek ale wierze w niego hehe jak na razie nauczył sie łapac za stópki i...jajka po tatusiu chyba hahahaha
Jak zrobie jakąś ładna fotke to wrzuce tego naszego Bubusia
Happymamma a ja mam przecież misje do spełnienia a Ty mi pewnej rzeczy jeszcze nie dałaś
Jak zrobie jakąś ładna fotke to wrzuce tego naszego Bubusia
Happymamma a ja mam przecież misje do spełnienia a Ty mi pewnej rzeczy jeszcze nie dałaś
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #284535 przez motylek
witam
Jakiego ja dziś mam nerwa najpierw na tebo mojego pacana (czytaj męża) ach a póżniej moja prze kochana teściowa mnie zdenerwowała dobrze że moje dziecko dziś takie spokojne tylko ona mnie rozumie ale nic przejdzzie i znowu będzie sielanka w rodzinie
a!gusia Fajne bobaski
jusia gratuuje wygranej aukcji. ja też mam taki bujaczek tylko nowyi zielony i dałam za niego 240zł A i ja rodziłam naturalnie
beti świetnie że USG wyszło dobrze,A chciałam się dowiedzieć dlaczego robicie te wszystkie badania
happymamma fajny taki dowód miłości jaki dał ci Jasio
PippinWsopółczuje ciężkiej nocki
Biedronkaśliczną masz córeczkie i te jej wielkie oczyska,śliczne
Domi zdrówka dla Was
Madziasuper masz figurke i bardzo ładna sukienka
Jakiego ja dziś mam nerwa najpierw na tebo mojego pacana (czytaj męża) ach a póżniej moja prze kochana teściowa mnie zdenerwowała dobrze że moje dziecko dziś takie spokojne tylko ona mnie rozumie ale nic przejdzzie i znowu będzie sielanka w rodzinie
a!gusia Fajne bobaski
jusia gratuuje wygranej aukcji. ja też mam taki bujaczek tylko nowyi zielony i dałam za niego 240zł A i ja rodziłam naturalnie
beti świetnie że USG wyszło dobrze,A chciałam się dowiedzieć dlaczego robicie te wszystkie badania
happymamma fajny taki dowód miłości jaki dał ci Jasio
PippinWsopółczuje ciężkiej nocki
Biedronkaśliczną masz córeczkie i te jej wielkie oczyska,śliczne
Domi zdrówka dla Was
Madziasuper masz figurke i bardzo ładna sukienka
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #284541 przez soniasg
martucha napisał:
Sonia to super żę jej tak ładnie idzie Borys pod tym względem jest jeszcze mały leniuszek ale wierze w niego hehe jak na razie nauczył sie łapac za stóki i...jajka po tatusiu chyba hahahaha
hahahahaha poplułam monitor
Motylek co się stało ? tylko spokój może Cie uratować
Moderatorzy: ilona