BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #284149 przez Zuza
Hello :)

U nas noc jak zwylke ok,

Ja poprosze o przepis na babeczki cynamonowe :) :lol:

Agusia super ze tak Ci sie udało zakupy tanio zrobic ") Fajne maluszki :)

Jusia fajny leżaczek :)

Beti mieta na zatrzymanie pokarmu ja codziennie pije miete i karmie cycem ?? Chyba Rumianek na zatrzymanie ??? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Happymama super :kiss: :kiss: :kiss:

Aleks jak był na rekach u T to jak mnie zobaczyl wyciagnoł raczki i chciał isc do mnie ale ja byłam szczesliwa :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :blink: :silly:

Asik ty to Normalnie Zaj... babka jestes tyle umiesz i takie fajnego synia masz... ahhh

Edytka a czemu przestajesz karisz piersią ???

Pipin tzrymam kciuki bardzo mocno :woohoo:

Renata zazdroszcze snu :lol: B) :blink:

Biedronka śliczna lala :)

Jkardasz ślicznie :)

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #284154 przez adee84
Jkardasz śliczna jesteś i synio również.
Boże ale mam niechcieja :dry: :dry: :dry: :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284155 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #284159 przez Renata Anna
jkardasz śliczna jesteś. Synuś to chyba urodę po mamusi ma :)
Adee mnie też się nic nie chce. Celina i M śpią sobie smacznie... a ja przy kompie... Jednak jak patrzę na ten burdel, to aż mnie otrząsa...
Asik ja dzień po ciąży wróciła do swojej wagi... Później jak karmiłam cycem to spadło jeszcze 4 kg... ale teraz już mam je z powrotem. No i jestem na dietce SB... Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale powiem wam, że od wczoraj ją stosuję i naprawdę wcale nie chodzę głodna i jakoś tak mi lekko.
Zuza udam, że nie widziałam testu "babeczki cynamonowe"... wiesz dietka. To chyba Adee te babeczki robiła, ale nie jestem pewna.
12 lata 11 miesiąc temu #284167 przez madzia0507
angellika1 napisał:

Madzia podaj linka do tych sanek ???
Adee już wysłałam kolezance fryzjerce linka a nóż sie skusi :)

Ja kupiłam sanki w Biedronce. :)

soniasg napisał:

no właśnie Madzia bo ja szukam na stronce i albo ślepa jestem albo nie ma

Faktycznie w żadnej gazetce ich nie ma??? :unsure: :unsure: :unsure: Nie wiem co jest grane, bo u nas tych sanek stoi chyba ze 20 szt. :unsure: :unsure: :unsure:

Marta, klikam, żeby coś tam zainstalować i się nie instaluje. :( :( :(

Wczoraj zaoferowałam mężowi przyjemność erotyczną w zamian za nowe buty. :blush: :blush: :blush:
12 lata 11 miesiąc temu #284174 przez Renata Anna
Ok lecę posprzątać. Zajrzę wieczorem. Paaaa :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #284175 przez adee84
Renatka, nie ja a Martucha.
ja też się dietuję ale samoistnie, nie jem bo nie mogę :laugh:
Madzia i co??zgodził się :unsure: :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #284176 przez angellika1
czesc
za chwilke nadrobie tylko pytanie do Madzi:
to sa te plastykowe z hamulcem??????? bo u mnie tylko takie sa za 20zł
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284185 przez Edyta
Renatka bywam czasem w dzien jak silvia spi a ja sie odciagam to wtedy poczytam ale jak juz poczytam to nie mam czasu odpisac i oooo tak bywam ostanio Zuza karmie cycem juz pisalam ale odciaga bo silvia cyca juz dawno odrzucila bo z butelki lepiej lecialo :) pippin ja nie wiem jak ja to robie ze moje dziecko przesypia cale noce ale dziekuje Bogu ze tak jest :) Jkardasz sliczna Mamusia i Lesiu :) Asik chodzilo mi o blond jasny ale nie sztuczny ani naturalny hm nie wiem jak go opisac jasny musi byc :) domiizdrowka zycze kuruj sie Kochana :) Kasik no to Iga miala rewolucje :)musze leciec sie ogarnac pozniej znow wpadne :)
12 lata 11 miesiąc temu #284190 przez jkardasz
dziękować dziękować :D az sie zarumienilam a lesiowi jak powiedzialam ze przystojniacha z niego to sie usmichnal i powiedzial "hejjjjooo" :) Lezy teraz w kojcu i meczy ksiazeczke pluszowa, ktora juz tak wymemlana jest ze szok :)

Ja w ciazy przytylam 11kg i wszyscy lacznie z lekarzem mowili ze to od razu przy porodzie zejdzie. No to po powrocie do domciu hop na wage iiii zonk! 9kg zostalo (jak to mozliwe sie pytam skoro leś wazyl 3160+wody+reszta):):) ale karmiac cycolkiem jakos z wolna waga zaczela leciec w dol i teraz waze 59kg czyli 3kg mniej niz zawsze! cud! szok! radosc! o ja to z tych co staraly sie odchudzac a tu "pupa" - nie wychodzi, a teraz to hop siup i samo zeszlo :D tye ze troche flakowate to cialo i trza by sie za cwiczenia wziac ale checi i niekiedy sily brak.. Meza w domu wiecej nie ma niz jest (czeste wyjazdy na zlecenia bo malzn maluje artystycznie)to i ;)na cwiczenie z nim nie koniecnie jest okazja :(

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 11 miesiąc temu #284204 przez jusia
Hej dziewcyzny jestem na chwile, nadrobie pozniej
nocka jak zwykle,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

u nas sypie śnieg jak głupi, więc chyba na spacer nie pójdziemy, dopiero przed szczepieniem pochodzimy chwile żeby małą była wyspana i w dobrym humorze :)
dzisiaj już ładnie je, rano cyc potem kaszka i potem moje mleczko i herbatke:) a teraz po drzemce wstaje :)
wiecie co jak M wychodzi rano z domu to ja jestem jakos lepiej zorganizowana :) dzisiaj zarobil u znajomego 50 zł :) więc zrobię dzisiaj zakupki dla Wiki ( mleko, kaszka, herbatka i pielusie ) a dziewczyny mam pytanie sterylizujecie jeszcze butelki?? bo ja juz tylko myje od jakiegos czasu, nawet nie wyparzam...
jkardasz fajny awatarek :)
12 lata 11 miesiąc temu #284211 przez madzia0507
No, Maruda śpi. :)

Kamila, chyba nie ma się co przejmować opiniami takiej "modelki" jak Paulina "Płaczka" Papierska.

Domii, a sami w domu jesteście czy mąż jest z tobą??? Bo dobrze by było jakby był ktoś, żebyś mogła poleżeć i odpocząć trochę. W końcu ty też jesteś chora. :( :( :(

Biedronka, Madzia przesłodka. :) :) :) A jak tam egzaminy???

Jusia, gratuluję wygranej aukcji. :)

Happymamma, fajnie to musiało wyglądać. :)

Moja Julita kocha mnie ostatnio aż za bardzo, bo strasznie muszę się napracować, żeby spała w łóżeczku w ciągu dnia, a nie u mamusi na rękach albo w chuście. Jak się już we mnie wczepi tymi swoimi łapkami, to nie chce mnie puścić. :) :) :) Taki przytulaczek z niej jest ostatnio.

jkardasz, no śliczni jesteście obadwoje. :) A ja cię oczywiście wylukałam na nk.pl i wysłałam zaproszenie. :) :) :)

Adee, oczywiście że się zgodził. :lol: :lol: :lol:

Angellika, nie. Ja kupiłam takie drewniane z oparciem i sznureczkiem za 69 zł.
12 lata 11 miesiąc temu #284234 przez jkardasz
dziekuje za zaproszenie , juz przyjete :) a julitka jest boooska :))

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 11 miesiąc temu #284242 przez madzia0507
jkardasz napisał:

dziekuje za zaproszenie , juz przyjete :) a julitka jest boooska :))

:) :) :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284244 przez Hania
jusia, u nas śnieg topnieje :dry:
madzia, bo dla niej jesteś całym światem :blink: :kiss:
madzia, wrzuć fotkę kiecki, plosiem:)
Renatko, udanych zakupów
Asik, Ja tych ćwiczeń za często nie wykonuję. Stres przed zabiegiem M zniechęcił nas nawet do seksu. Ale jak znam życie to po zabiegu szybko nadrobimy :blink:
Fifi się obudził, wypił mleczko a teraz kłóci się z pandą :laugh: i właśnie wcina metkę zwisającą z tyłka pandy :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia