BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #284250 przez Nika_OK
Hej, hej :)

Oj coś nie mam w ogóle dla Was czasu :(

Wczoraj byłam w pracy złożyć podanie o urlop zaległy z tamtego roku, bo macierzyński mi się skończył właśnie i nie ubłagalnie zbliża się czas powrotu do rzeczywistości :/ Z jednej strony szkoda mi strasznie zostawić Nelkę, ale z drugiej już chętnie się wyrwę do ludzi, bo ja chyba nie jestem stworzona do siedzenia w domu i gotowania obiadków :)

Mała śpi, to może uda mi się troszkę Was nadrobić :)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #284254 przez soniasg
Hallo hallo
my po lekarzu Majka czuje się już lepiej podobno dziś jest dniem przełomowym a później już będzie tylko lepiej :)

Pippin Ty się kobito połóż spać u rodziców bo się wykończysz!! no itrzymam kciuki za prace :) Majka praktycznie od urodzenia przesypia całe noce tfu tfu i nie wiem jak to robi. czy wypije mniej czy więcej zawsze śpi tak samo

Happymamma hihi wiesz ja mam problemy z tłumaczeniem także się nie przejmuj nie jesteś jedynA która mnie nie rozumie :P spróbuję jeszcze raz bez szczegółów może się uda :
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Renatko super,że się wyspałaś. i udanych zakupów :) my też jeszcze nic nie mamy dla dziadków a pomysłów tym bardziej

Biedrona Madzia jest kochaniutka :) taki mały śmieszek :)

Asik ten Twój Szymuś to będzie niezły agent :) co do Niemiec to ja coraz bardziej żałuję, że nie wyjechałam mojego M też coraz bardziej ciągnie a nigdy nie chciał.

Domi strasznie Ci współczuję, zdrówka dla Was oszczędzajcie się :* a na katarek może kropelki gentamycynowe?

Jkardasz piękni jesteście obydwoje :) Młoda Mamusia z Ciebie :)

Madziu może sanki z zeszłego roku zostały bo ja byłam w 2 bierdonkach i ich nie widziałam. a
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #284259 przez jkardasz
młoda mamusia niebawem 29lat kończy :P i cieszymy się że z Majeczką już lepiej :)

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 11 miesiąc temu #284260 przez madzia0507
Hania, ale ja jestem dzisiaj nieumalowana, nieuczesana i wogóle wyglądam jak zamówiona, a nieodebrana. Mogę wstawić zdjęcie samej sukienki. :)
12 lata 11 miesiąc temu #284265 przez Hania
Nika, :) mnie w ogóle nie ciągnie do pracy nie do tej.. :angry:
madziu, ja też tak dziś wyglądam :laugh: wrzuć fotkę kiecki a na całość poczekam:)
jkardasz, młodziutka mamusią jesteś:)
12 lata 11 miesiąc temu #284269 przez beti
domii napisał:

Hej

Beti ciesze sie ze usg dobrze wyszlo,a co do muffinkow to Ci pisalam ze ja tez przepis mam od T juz ze 2 lata :P

Ja też, tylko od Sis :P ale na forum chyba ja go pierwsza wstawiłam :P :D nieważne zresztą :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284282 przez beti
a tak w ogóle to heeeeeej...ziewwwww.....Fifi wstawał dziś 500000 razy a ja z nim a teraz dętka jestem :(

Madzia śliczności :kiss:
jkardasz...no w końcu w pełni ujawniona :P
12 lata 11 miesiąc temu #284283 przez madzia0507
Zdjęcie mi wyszło trochę niewyraźne, ale może coś tam zobaczycie.
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #284287 przez beti
Madzia, a gdzie głowa??? :ohmy: ale Ty masz nogi laaasko!!!!
12 lata 11 miesiąc temu #284294 przez soniasg
jkardasz no to niby stara Mamusia? :P

Beti co się Fifiemu poprzestawiało?

Madzia jaką Ty masz zajedwabistą figurę !!!! laska z Ciebie, że hoho ! a sukienka też ładna :) stwarzacie zgrany duet :P

a Maja chciała się zapytać czy jest tu jeszcze na forum jakiś chłopak do wzięcia bo Majka puszkuje Lubego?? :P :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284300 przez marta_szh
hejka :)

IKARDASZ witam sie :) ładna z Ciebie kobitka i w zyciu bym Ci nie dała 29 lat, Lesiu urodziwy chłopczyk, mój Lolek tez podobny wymiarowo :) karmisz cyckiem czy mm??

BETI to daj maila, od czasu do czasu cos sie podesle :) i cieszymy sie ze po wizycie u lekarza wszystko ok :)

MADZIA hmm to dziwne, pamietam co prawda ze i ja gdzies tam na poczatku klikałam zeby cos instalowac ale bez problemu sie to odbyło i teraz jak chce cos obejrzec to tylko klikam i juz... sprobuj moze jakos jeszcze raz

SONIA ja tak tylko pytałam z ta dietka;):) a swoja droga to masz b.silna wole ja to chyba bym nie potrafila robic cos pysznego a nie skusic sie nawet na kawaleczek :) jak Majeczka slicznota?

EDYTKA ciezko jest ale nie az tak bardzo bo glodna nie chodze ale swieze pieczywko kusi oj kusi ale dam rade, 4 dzien dzisiaj i czuje sie naprawde lzej a na wadze 0,5kg mniej to i tak dobrze, bo wczesniej waga stała jak zaczarowana a waze sie zawsze o tej samej porze zeby nie podniecac sie nadaremnie :)

muffiny i moze bym zrobila dla gosci ale nie mam blaszek i ma ktoras pomysl jak sobie w tej kwesti poradzic?hm? :)

PIPPIN tak wiem co masz na mysli, powodzonka Ci zycze i 3mam kciuki!!!! a co to za praca?? i kto bedzie z Antkiem wtedy?

MADZIA mistrzostwo swiata i Ty i Ty w tej kiecce
12 lata 11 miesiąc temu #284302 przez madzia0507
Że jakie ja mam nogi??? Moje nogi są krótkie i grube. Mam strasznie masywne łydki. Po prostu te buty działają takie cuda, że moje nogi wyglądają w miarę.

A głowy nie ma, bo moja głowa wogóle dzisiaj nie wygląda i nie nadaje się do pokazywania. :)

Co do figury, to na szczęście ta sukienka ukrywa wiele moich mankamentów, np. brzuch, który jeszcze nie wygląda tak jak powinien.
12 lata 11 miesiąc temu #284304 przez marta_szh
blaablablabla i tak widze dobrze ze super masz figurke po co ten samokryrycyzm, eh jest cudnie i sie nie oszukuj :)
12 lata 11 miesiąc temu #284311 przez madzia0507
marta_szh napisał:

blaablablabla i tak widze dobrze ze super masz figurke po co ten samokryrycyzm, eh jest cudnie i sie nie oszukuj :)

:) :) :)

Udało mi się w końcu otworzyć ten tvn player. Dzisiaj poszło bez problemów. Zaraz się biorę za oglądanie. :)
12 lata 11 miesiąc temu #284314 przez Pippin
szlag mnie trafi wcielo mi calego posta aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby