BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.3

12 lata 4 miesiąc temu #404880 przez Hania
Fifi nie dostał szczepionki bo ma stan zapalny jamy ustnej. Pod górną wargą ma dwa białe pęcherzyki poki co smarujemy fioletem a na szczepienie możemy przyjść w drugiej połowie sierpnia

Asik, odpoczywajcie nad morzem a po powrocie czekamy na fotki:)

My urodzinki odprawiamy w najbliższą sobotę:)

Asik, Szymek lubi starsze? :lol: :woohoo: a o ile? :laugh:

dzięki kochane:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #404890 przez a!gusia
hej Kochane Ciocie!dziekuje za zyczenia urodzinowe!!!!buziaki!
Jerzyk

12 lata 4 miesiąc temu #404891 przez a!gusia
a tak w ogole to pogoda urlopowa sie nam wyjatkowo udala!!!!gorrraco mamy :) uwielbiam!

pozdrawiam Was wszystkie i odezwe sie niedlugo!

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #404892 przez Asik
ooo Haniu może Fifi ma afty? częste u dzieci jak rączki do buzi wkładają, ja to akurat octeniseptem psikam buzkę więc mam nadzieje że nam nie grożą.

Lubi starsze :) jedną 3 latkę to ganiał jeszcze na czterech :) jak bylismy w Wawie na kontroli :D a jego rówieśniczka musiała obejść się smakiem :) a teraz ma drugą :) rok starszą :D z tą to za rączke sie trzymał i chodzili :D

Aga no to super :) miłego wypoczynku :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

12 lata 4 miesiąc temu #404902 przez Hania
Asik, taka różnica wieku jest nieszkodliwa i jak najbardziej zdrowa :blink:
afty? czytam o tym właśnie... rączki myję mu często ale i tak nie jestem w stanie uchronić go w 100% bo swoimi czystymi rączkami wkłada do buzi wszystko co spotka na swojej drodze :dry:

agusia, a to nie koniec pięknej pogody:)

mykam pod prysznic a jutro do pracy :angry: :dry:

Miłego wieczorku/ papap :kiss: :)

12 lata 4 miesiąc temu #404904 przez Hania
Asik, psikasz profilaktycznie i jak często???

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #404921 przez Asik
No teraaz juz profilaktycznie bo mój dziec liże wsio !!!! dwa razy dziennie :) w południe i wieczorem :D
aaa no i mamy pierwszą stronke :)Położnej udało sie skopiować mój post z tamtej częći i wkleiła w swój pierwszy :) suwaczki wróciły na miejsce :)

12 lata 4 miesiąc temu #404986 przez Renata Anna
Witajcie!

Nasze dzieciaczki po kolei kończą pierwszy rok życia. Jak ten rok szybko minął. Pamiętam nasze posty ciążowe, zdjęcia, ale też lęk o dzieciaczki, a potem relacje z kolejnych porodów i pierwsze fotografie maluszków. Bardzo miłe są to wspomnienia. Szkoda, że te posty szlag trafił. Chętnie bym do tego wróciła.

A co u nas? Hmm....

Jakoś ostatnio niczego nie ogarniam. W ogóle nie potrafię się zorganizować. Jestem beznadziejna.

Moje dziecko pała miłością do książek :cheer: :)

Pozdrawiam

12 lata 4 miesiąc temu #404993 przez Hania
Cześć:)

Asik, dzięki :kiss: :kiss: :)

Renatko, Fifi też kocha książki zwłaszcza te z kółkami tj. samochodami :blink:

Lecę do pracy;/

Miłego dnia kochane:)

12 lata 4 miesiąc temu #405086 przez Asik
hello :)
Kurcze to moje dziecie nie pała miłością do książęk/// woli młoty śrubokrety itp , zawsze znajdzie coś czym moiżna mnie walnąć w stopę, ... ostatnio wszystkie szafki , szuflady poblokowałam poza jedną żebym miała spokój jak tam grzebac bedzie, ale hmm no wsio fajnie by było gdyby nie przytaszczył do niej tłuczka do mięsa . takiego co to go nie używam :) no i biegaq z tym tłuczkiem i ma wielką uciechę jak udaj że wbija gwozdzie do ścian. no i do naszych stóp , nóg rąk... ukrzyzować nas chce czy co?? :)

Renata to nie tak ze nie ogarniasz , że beznnadziejna itp . to po prostu zmęczenie :)

12 lata 4 miesiąc temu #405177 przez Zuza
Hello kochane kupe czasu mnie nie było troche nadrabiania mam może mi sie uda troszke poczytać.

Przeczytałam ostatnie posty
Widze ze wróciła Asik super :)

Haniu i Renatko moj Aleks też uwielbia książki a najbardziej taka słonik bibu jedzie pociągiem. i lubi jak mu sie pokazuje obrazki i sie je opowiada. :)

Renatko masz racje czas leci pamietam jak szykowałam sie do porodu a tu juz moj szkrab lata po całej chałupie i piszczy :)

A co u nas??? U nas oki czasami zmeczona jestem po całym dniu ale daje rade Aleks spi w dzien 2 lub 3 razy po 2 lub 3 godziny tylko nie ma czasu jesc ale ładnie przybywa na wadze mierzy ok 92. w przyszłym tygoniu mamy wizyte i wyniki morfologi tak profilaktycznie.

no nic lece Aleks sie budzi ide zagrzac spagetti bedziemy jesc. buziaczki :)

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #405216 przez domii
Hej

Asik ale tym octaniseptem psikasz co do pepka sie uzywalo? qurcze Blazej tez wpycha rece do buzi a raczkujac lapskami suwa po ziemi-juz nie nadazam myc podlog i odkurzac :angry: moze tez bede profilaktycznie psikac :)

Hania to kiedy bedziecie miec to szczepienie? ja juz sie boje nastepnego piatku :( dobrze ze Lukasz idzie ze mna :) dzieciaczki juz duze i napewno nie beda chetne do zastrzyku zreszta moj to nie usiedzi na kolanach-masakra :(

Zuza hej to ladnie jak Aleks ma 2-3 takie dlugie drzemki,u nas dalej dwie i roznie raz po 1h raz po 2,to Aleks 10cm wyzszy od Blazejka,jak ktos mojego widzi to mowi ze taki wysoki a co dopiero Twoj :laugh:

Renata moj to nie ma czasu na ksiazeczki :angry: a takie ladne mu pokupowalam i z odglosami zwierzat,jedynie co sluza jako gryzak,a jak tam ogolnie wczasy zlecialy???

U nas jedzenie odbywa sie albo na siedzaco-ale to tylko jogurt reszta na stojaco i chodzaco przy meblach :) ale tez przybiera na wadze mimo ze jak ruszyl na 4 to troche schudl,wazylam go wczoraj u lekarza wazy prawie 9400 i 81cm ma
A gdzie Kasiek Pippin Flower i reszta???????

[url=http://www.suwaczki.com

12 lata 4 miesiąc temu #405280 przez Hania
Asik, Szymek wie czym powinien bawić się chłopak ;) śrubokręty młoty... a tłuczek hmm...? musi dać czasem popalić ;) :laugh:

Zuza, Aleks to mały śpioch! a jak śpi wam w nocy??? Fifi ma tylko jedną drzemkę 2-3h

domii, Na szczepienie idziemy 22 sierpnia. Błażejek siama przy meblach :woohoo: taki zainteresowany otoczeniem, że na jedzonko nie ma już czasu :laugh:

Padam na pysk :dry: w pracy tyle roboty, że zapomniałam o zakupach na roczek...

12 lata 4 miesiąc temu #405295 przez Asik
Domii tak tak :) tym co do pępuszka kiedyś psikałyśmy :) u nas już 4 opakowani idzie :)

Haniu... współczuję... ja kurcze w domu siedzę i czasem mam taki zapieprz ze zapominam o wielu sprawach a Ty to uuu i tak Cię podziwiam kobitko :)
Nooo Szymek to raz dwa rozkminił gdzie są młotki .. musiałam wsio do góry przenosić a były w garderobie tej drugiej gdzie buty i kurtki trzymamy :D no wyczaił i jak go zobaczyłam ze śrubokrętem to zawału bym dostała, bo szdł z nim na dwóch szłapkach... jak pomyslałam co by sie mogło stać.. no mądra jeestem/. ale już wsio poza zasięgiem :)

Zuza spaghetti ;) mniammm ja chińszczyzne dzisiaj zapodałam :)

Szymek waży uwaga uwagaaaa :) 9100g juupiiii :) :) magiczna bariera przekroczona :) obuy nie zleciała :)a wzrost to nie mierzymy już :) poczekam aż zmierzą na bilansie :D :D

12 lata 4 miesiąc temu #405303 przez Zuza
Haniu Aleks w nocy budzi sie 2 razy ale zje kaszke i spi tak do 6-7 a zasypia to zalerzy ale tak miedzy 8-9;30.

Asik aleks waży 9400 to znaczy tyle ważył pod koniec czerwca. Asik chinszczyzne zjadła bym a może masz jakiś fajny przepis???

Bylismy u mojego barta na ogrodzie i kąpaliśmy sie w basenie super a jak wracaliśmy aleks mi zasnał i już bedzie spał na noc wiec mam spokoj heheh :)

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka