- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.3
Mamusie sierpniowe 2011 cz.3
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Asik, odpoczywajcie nad morzem a po powrocie czekamy na fotki:)
My urodzinki odprawiamy w najbliższą sobotę
Asik, Szymek lubi starsze? a o ile?
dzięki kochane:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
- Otrzymane podziękowania: 3
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
- Otrzymane podziękowania: 3
pozdrawiam Was wszystkie i odezwe sie niedlugo!
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
Lubi starsze jedną 3 latkę to ganiał jeszcze na czterech jak bylismy w Wawie na kontroli a jego rówieśniczka musiała obejść się smakiem a teraz ma drugą rok starszą z tą to za rączke sie trzymał i chodzili
Aga no to super miłego wypoczynku
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
afty? czytam o tym właśnie... rączki myję mu często ale i tak nie jestem w stanie uchronić go w 100% bo swoimi czystymi rączkami wkłada do buzi wszystko co spotka na swojej drodze
agusia, a to nie koniec pięknej pogody:)
mykam pod prysznic a jutro do pracy
Miłego wieczorku/ papap
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aaa no i mamy pierwszą stronke :)Położnej udało sie skopiować mój post z tamtej częći i wkleiła w swój pierwszy suwaczki wróciły na miejsce
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Nasze dzieciaczki po kolei kończą pierwszy rok życia. Jak ten rok szybko minął. Pamiętam nasze posty ciążowe, zdjęcia, ale też lęk o dzieciaczki, a potem relacje z kolejnych porodów i pierwsze fotografie maluszków. Bardzo miłe są to wspomnienia. Szkoda, że te posty szlag trafił. Chętnie bym do tego wróciła.
A co u nas? Hmm....
Jakoś ostatnio niczego nie ogarniam. W ogóle nie potrafię się zorganizować. Jestem beznadziejna.
Moje dziecko pała miłością do książek
Pozdrawiam
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Asik, dzięki
Renatko, Fifi też kocha książki zwłaszcza te z kółkami tj. samochodami
Lecę do pracy;/
Miłego dnia kochane:)
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze to moje dziecie nie pała miłością do książęk/// woli młoty śrubokrety itp , zawsze znajdzie coś czym moiżna mnie walnąć w stopę, ... ostatnio wszystkie szafki , szuflady poblokowałam poza jedną żebym miała spokój jak tam grzebac bedzie, ale hmm no wsio fajnie by było gdyby nie przytaszczył do niej tłuczka do mięsa . takiego co to go nie używam no i biegaq z tym tłuczkiem i ma wielką uciechę jak udaj że wbija gwozdzie do ścian. no i do naszych stóp , nóg rąk... ukrzyzować nas chce czy co??
Renata to nie tak ze nie ogarniasz , że beznnadziejna itp . to po prostu zmęczenie
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Przeczytałam ostatnie posty
Widze ze wróciła Asik super
Haniu i Renatko moj Aleks też uwielbia książki a najbardziej taka słonik bibu jedzie pociągiem. i lubi jak mu sie pokazuje obrazki i sie je opowiada.
Renatko masz racje czas leci pamietam jak szykowałam sie do porodu a tu juz moj szkrab lata po całej chałupie i piszczy
A co u nas??? U nas oki czasami zmeczona jestem po całym dniu ale daje rade Aleks spi w dzien 2 lub 3 razy po 2 lub 3 godziny tylko nie ma czasu jesc ale ładnie przybywa na wadze mierzy ok 92. w przyszłym tygoniu mamy wizyte i wyniki morfologi tak profilaktycznie.
no nic lece Aleks sie budzi ide zagrzac spagetti bedziemy jesc. buziaczki
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Asik ale tym octaniseptem psikasz co do pepka sie uzywalo? qurcze Blazej tez wpycha rece do buzi a raczkujac lapskami suwa po ziemi-juz nie nadazam myc podlog i odkurzac moze tez bede profilaktycznie psikac
Hania to kiedy bedziecie miec to szczepienie? ja juz sie boje nastepnego piatku dobrze ze Lukasz idzie ze mna dzieciaczki juz duze i napewno nie beda chetne do zastrzyku zreszta moj to nie usiedzi na kolanach-masakra
Zuza hej to ladnie jak Aleks ma 2-3 takie dlugie drzemki,u nas dalej dwie i roznie raz po 1h raz po 2,to Aleks 10cm wyzszy od Blazejka,jak ktos mojego widzi to mowi ze taki wysoki a co dopiero Twoj
Renata moj to nie ma czasu na ksiazeczki a takie ladne mu pokupowalam i z odglosami zwierzat,jedynie co sluza jako gryzak,a jak tam ogolnie wczasy zlecialy???
U nas jedzenie odbywa sie albo na siedzaco-ale to tylko jogurt reszta na stojaco i chodzaco przy meblach ale tez przybiera na wadze mimo ze jak ruszyl na 4 to troche schudl,wazylam go wczoraj u lekarza wazy prawie 9400 i 81cm ma
A gdzie Kasiek Pippin Flower i reszta???????
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Zuza, Aleks to mały śpioch! a jak śpi wam w nocy??? Fifi ma tylko jedną drzemkę 2-3h
domii, Na szczepienie idziemy 22 sierpnia. Błażejek siama przy meblach taki zainteresowany otoczeniem, że na jedzonko nie ma już czasu
Padam na pysk w pracy tyle roboty, że zapomniałam o zakupach na roczek...
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haniu... współczuję... ja kurcze w domu siedzę i czasem mam taki zapieprz ze zapominam o wielu sprawach a Ty to uuu i tak Cię podziwiam kobitko
Nooo Szymek to raz dwa rozkminił gdzie są młotki .. musiałam wsio do góry przenosić a były w garderobie tej drugiej gdzie buty i kurtki trzymamy no wyczaił i jak go zobaczyłam ze śrubokrętem to zawału bym dostała, bo szdł z nim na dwóch szłapkach... jak pomyslałam co by sie mogło stać.. no mądra jeestem/. ale już wsio poza zasięgiem
Zuza spaghetti mniammm ja chińszczyzne dzisiaj zapodałam
Szymek waży uwaga uwagaaaa 9100g juupiiii magiczna bariera przekroczona obuy nie zleciała :)a wzrost to nie mierzymy już poczekam aż zmierzą na bilansie
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Asik aleks waży 9400 to znaczy tyle ważył pod koniec czerwca. Asik chinszczyzne zjadła bym a może masz jakiś fajny przepis???
Bylismy u mojego barta na ogrodzie i kąpaliśmy sie w basenie super a jak wracaliśmy aleks mi zasnał i już bedzie spał na noc wiec mam spokoj heheh