BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #452858 przez maja1982
Witam wieczornie :)

matko myślałam ze padnę dzisiaj - miałam bardzo słaby dzień tak fizycznie słaby!dobrze ze LOlo juz spi :)

kasia - współczuje nocy!! :kiss:

martus - nie denerwuj sie kochana :kiss: ja wiem ze każda z nas robi to notorycznie jak coś jest nie tak z naszymi pociechami!!ale zrób to dla siebie i Majci - bo znowu będziesz mieć problemy z brzuszkiem :( buziaki :kiss: a swoja drogą Lolek też nie do końca był sobą w Sandomierzu wstydził sie, nie gadał - a chciałybyście go słyszeć w domu :)

Nunka - to cudowny krasnalek!ciocia Cie uwielbia :kiss:

pyska - to super ze Franunio sie rozchodził :)

mgiełka - o co chodzi z twoim awatarkiem??

pati - Ty tak na tego Kacperka nie mow ze tylko on nie chodził na zjeździe no chyba ze byłaś na innym ;) bo chodzących samodzielnie było mniej niż tych za rączki więc UPOMINAM CIE ;) :kiss:

oczywiście D w drodze do domu, matko niech nam dadzą ten kredyt jak najszybciej!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #452861 przez maja1982
Nunka - słodkości!! :kiss: może na zdjęciach tego tak nie widać ale EMi to taka kruszynka :) i ten wskazujący wszystko środkowy palec :) :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #452866 przez Mała
Beti ja mam 2 częściowy kombinezon

Jagódka ślicznie Ci w tym kombinezonie :)

Pyśkaaa :kiss: w końcu zdasz

Beti no niezła noc. T też mówi, że Ola od 3 nocy wstaje ok 3 na mleko :ohmy: na szczęście zaraz idzie spać

Kasia uuu to u Was też masakra. Amelciu daj mamie pospać

Franio brawo, no to teraz gonitwa na całego :lol:

Ja też pamiętam z Sulejowa, że Nunka to takie pięć minut jak Olcia :silly: Monika ile Emi teraz waży?

12 lata 5 miesiąc temu #452867 przez maja1982
mała - jak Kamilek??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 miesiąc temu #452868 przez mgielka22
Ooo matko na jedny? Ze zdjec tak wygladalo jezu ale przywiazzujecie wage do kompletnych pierdol! Trudno zebysmy sie znaly jak sie nie widzialysmy Pyska...
Awatar zniknal i zreszta i tak sie tu czuje niepotrzebna..i tak wam lepiej beze mnie, moze czas zebym lilka sie zajela wiecej bo zaczyna byc nieznosna jak moja T... Od kilku dni mam kompletnego dola fatalnie sie czuje i w ogole wszystlo jest do dupy. Jak kogos uraziilam to PRZEPRASZAM ale ja nigdy nic zlego nie mialam na mysli poza tym zawsze to widac po emotikonach. Pytaiscie dlaczego jestem mgielka i powiem dlaczego bo pojawiam sie i znikam z zycia ludzi po prostu... Moge sie nie odzywac po 2 tyg po miesiac a i tak nikt nie napisze nire zapyta czy zyje i tez jest mi smutno, wiec beezsensu zebym sie udzielala gdziekolwiek... Trzymajcie sie razem!!! Ale ja sie do tego nie nadaje:(

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #452872 przez Mała
Maja
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mgiełcia a Ty co kobieto, oszalałaś :cheer: Nie wygłupiaj się. W B się bawisz?

12 lata 5 miesiąc temu #452878 przez maja1982
mgiełka - co sie stało??

12 lata 5 miesiąc temu #452882 przez Mała
Mgiełcia

12 lata 5 miesiąc temu #452883 przez katy25
mgiełka nooooooooooo nie przesadzaj... to znaczy uważam że to dziewczyny na Ciebie niepotrzebnie naskoczyły ale daruj sobie - czasami niewarto sie irytowac a innym razem lepiej po prostu OLAC:) nie zostawiaj nas!!

Ja na FB mam taka głupia gęś koleżanke z ktora kiedys pracowałam w Anglii i tak mnie wpieniała jak mi sie nasmiewała z Samiego że raz jej pojechałam publicznie:) a co! nie bedzie mi sie z dziecka smiala! Ale nie dajmy sie zwariowac...

gosia - a u ktorego byliscie?? pewnie u Mohameda:) akurat za tym mnie przepadam...

pyskaaa - ja zdałam za 2 razem i do dzis pamietam text egzaminatora

- co Pani wyrabia?? ten manewr jest niepoprawnie wykonany!! czemu Pani to zrobiła??????
- myślałam że mi sie uda...
- uda?? UDAC ALBO NIE TO MOGA SIE PANI NALESNIKI DLA MEZA NA SNIADANIE A NIE ZWARACANIE!!!!!
:lol: :lol: :woohoo: ale zdałam waśnie u tego chama...

My juz najedzeni:) po kolacji, zaraz ide dzieciaki myc
znow mnie przeziebienie dobija:(( chyba wybiore sie po antybiotyk bo nic mi nie pomaga łażę jak cień człowieka...

12 lata 5 miesiąc temu #452886 przez katy25
mgiełka po prostu odczuwa jesienna aure - czyli depresyjna. Mgiełka nie łam sie, w kupie raźniej!

maja - co bedziecie kredytowac?? mieszkanko czy domek??
ja dzis sobie jade w Wolominie i patrze jak ludzie mieszkaja... okienka maja jak pudełeczka... Dziekowac Bogu za własny kwadrat!

12 lata 5 miesiąc temu #452892 przez maja1982
katy - mieliśmy zamiar budować dom, ale póki co kupujemy mieszkanie!koniecznie wybierz sie do lekarza - bo juz troszkę Cie trzyma to przeziębienie!!chudzinko ;)

12 lata 5 miesiąc temu #452895 przez katy25
dzieki maja:):) pewjnie pojade dopiero w pt jak bede u rodzicow - ojciec mnie do pionu postawi he he a w sob. ide na hiszpasnki:) NARESZCIE

Maja - budowanie domu to ogromne wyzwanie - ale mieszkanie to nie mniejsze... przezyłam, doswiadczyłam;) ogolnie ja kocham projekotwac, zmieniac, dogladac i jak konczylismy nasz segment to bylam w swoim zywiole:)

12 lata 5 miesiąc temu #452896 przez monika1984lodz
Mgiełka mi chodzi tylko o to ,że czasami lepiej się ugryźć w język niż coś powiedzieć napisać.JA i Pysia stanęłyśmy tylko i wyłącznie w obrobie naszych dzieci.Osobiście poczułam się dotknięta stwierdzeniem,że moje dziecko wygląda na wredne dlatego zwróciłam Ci uwagę.I nie baw się w Basię bo wydaje mi się ,ze jesteś od niej mądrzejsza.

Maja dzisiaj taka pogoda,że osłabienie odpadlo nie jedną z nas.Jutro będzie lepiej :kiss:

Katy kobieto kuruj się.Zdrówka :kiss:

Mała jaja sobie robią z tym zdjęciem- to ich psi obowiązek pilnować wyników pacjentów. co znaczy,że zgubili.Zdrówka dla Kamilka i wiele sił dla Ciebie :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 5 miesiąc temu #452898 przez beti
Mnie przeziębienie też dopadło :(

Dziewczyny, wyluzować mi tu!!! Od jednej kłótni się sierpniówki rozpadły, a Wam nie pozwolę!! :P :silly:

12 lata 5 miesiąc temu #452899 przez iwonaNAVI
Nunka jak sie slodko tuli :)

Franio brawo :)

Dziewczyny nie obrazac sie tu !!! jestesmy doroslymi ludzmi ...czasem trzeba odpuscic :)

Mgielka nawet tak sobie nie zartuj ze odchodzisz :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka