BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 2 tygodni temu #607094 przez Kamilka22
wiadomo że każdy by chciał mieć wszystko co najlepsze dla dziecka tylko mówię że nie każdego stać na duże wydatki takie jak wózki po 3tys. tylko musi mi się podobać coś w mniejszej kwocie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #607096 przez Qltoorka
Joanna, na tej stronie ten Twój Quinny Moodd jest za 2 229, ale chyba nie w tym kolorze jaki chciałaś....

szkrabshop.pl/pl/p/Wozek-Quinny-Moodd-2013/284

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #607097 przez Joanna89
Qltoorka właśnie ten beż z białym stelażem jest za 3400 widziałam tańsze, ale niewiem czemu jest taka różnica w cenie?
Ten link który mi podałaś to sama spacerówka:) a ja chę ten 3w1 :)

szkrabshop.pl/pl/p/Wozek-Quinny-Moodd-20...i-Cosi-CABRIOFIX/310

Kamilka a co Ty do mnie bijesz, przecież nie każe Ci kupować wózka za 3 tyś, po to jest wybór żeby każdy sobie wybrał jaki chce:) gdyby moddo kosztował 300zł to też bym go kupiła, nieptarzę na cenę ale czy mi się podoba. Nic w tym złego nie widzę ...przecież z powodu Ciebie nie kupię wózka do 1500zł. Koniec tematu..:)

12 lata 2 tygodni temu #607099 przez Kamilka22
Joanna nie rozumiesz o czym ja mówię ale ok.. nie ważne nie mam zamiaru się z Tobą sprzeczać ani nie chce mi się już tego tłumaczyć

12 lata 2 tygodni temu #607101 przez Joanna89
Kamilka rozumiem Cię, nie stać Cię na wózek droższy niż 1500zł i dlatego kupujesz do tej kwoty. Mnie stać na droższy to kupię droższy. I po sprawie :D
gdybym nie miała też kupiłabym jakiś tani i już przecież cena nie jest ważna tylko MIŁOŚĆ RODZICÓW dla dziecka. Nie sądze żeby cena wózka miała wpływ na dziecko hehe

12 lata 2 tygodni temu #607102 przez uniuni
Też się szykowaliśmy na kupno wózeczka quinny mood. Podobać się podobał - ale rozsądek wziął górę :) Żadne z nas nie pochodzi z bogatej rodziny i pomimo tego, że stać nas teraz dzięki sumiennej pracy, to jakoś 'dlatego, że się podoba' to za mały argument by z takiej gotówki wyskoczyć ;) Wózek do 2tys w zupełności wystarczy :) Poza wózkiem jest tyle rzeczy do kupienia, że pieniążki i tak będą topnieć w oczach :silly:

12 lata 2 tygodni temu #607104 przez Kamilka22
uniuni napisał:

Też się szykowaliśmy na kupno wózeczka quinny mood. Podobać się podobał - ale rozsądek wziął górę :) Żadne z nas nie pochodzi z bogatej rodziny i pomimo tego, że stać nas teraz dzięki sumiennej pracy, to jakoś 'dlatego, że się podoba' to za mały argument by z takiej gotówki wyskoczyć ;) Wózek do 2tys w zupełności wystarczy :) Poza wózkiem jest tyle rzeczy do kupienia, że pieniążki i tak będą topnieć w oczach :silly:

o właśnie :)!

12 lata 2 tygodni temu #607106 przez Joanna89
Qltoorka ja jeszcze nie widziałam używanych tych wózków, może dlatego ,że to nowy model..
chcę beżowy,żeby zostawić dla 2 dziecka

12 lata 2 tygodni temu #607107 przez uniuni
Qltoorka a jak Ty nas teraz będziesz moderować? Będą zjebki od czasu do czasu za powtarzanie pytań? :lol:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #607108 przez Joanna89
uniuni rozumiem :) Ja jednak muszę mieć to co mi się podoba, taka już jestem :P może znajdę jakiś inny który mi się podoba, jeszcze jest trochę czasu:) Ale widzę, po allegro,że nie tak mało osób je kupuję.Liczę na to ,że może w czerwcu zejdą z ceną do 2 tyś.

Qltoorka teraz mamy się bać? hehe

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #607112 przez Qltoorka
No widzisz, nie doczytałam :P Zobaczyłam cenę i Ci od razu wrzuciłam...
Faktycznie, ciekawe jest to, że tylko inny kolor a aż taka różnica w cenie...
Ale uzywanych jakoś nigdzie nie widzę... Nie jest to jakiś nowy model wózka? Wiesz, w sesnie użytkownicy jeszcze z niego korzystają i na pojawienie się ich w sprzedaży trzeba bedzie zaczekać...

uniuni, powtarzanie pytań to nie jest naruszanie regulaminu :P No chyba, że namnożysz serię postów z jednym i tym samym w treści :laugh: :laugh: :laugh: To wtedy Ci go usunę.... :P :P :P

12 lata 2 tygodni temu #607114 przez Joanna89
Qltoorka napisał:

No widzisz, nie doczytałam :P Zobaczyłam cenę i Ci od razu wrzuciłam...
Faktycznie, ciekawe jest to, że tylko inny kolor a aż taka różnica w cenie...
Ale uzywanych jakoś nigdzie nie widzę... Nie jest to jakiś nowy model wózka? Wiesz, w sesnie użytkownicy jeszcze z niego korzystają i na pojawienie się ich w sprzedaży trzeba bedzie zaczekać...

no własnie to nowy model i może dlatego, u mnie jeździ różowy po osiedlu, ale dzidzia mała więc babka nie szybko sprzeda...Patrzyłam na model z roku 2011 i kosztuję o 1200zł mniej niż jak był NOWOŚCIĄ. Może do czerwca/lipca zejdą z ceny. Ten starszy model miał mniejszą gondolkę i takie tam inne, ten jest bardziej "udogodniony"

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #607115 przez Joanna89
Mój mąż to typowy jedynak i powiedział ,że nie chcę używanych wózków... raczej mu nie przegadam. A ten też mu się spodobał jak jeździł nim po sklepie. Mi także bo sama go podnoszę bez wysiłku :P mam jeszcze na oku inny model, ale w ogóle nie widziałam go w żadnym sklepie..

12 lata 2 tygodni temu #607116 przez magdalenagal
Cześć :-)

Asia a patrzyłaś u Was w Żorach w hurtowni wózków czy ten Twój jest dostępny?

Qultoorka a klapsiki za niegrzeczne zachowanie będą? Jak tak to ja poproszę ;-)

12 lata 2 tygodni temu #607118 przez Qltoorka
Położna na szkole rodzenia przestrzegała przed małymi gondolkami, żeby dzieciaki potem nie jeździły z nogami w górze :laugh: Usmiałam się setnie, bo od razu to sobie wyobraziłam :laugh:
W ogóle to u mnie w szkole rodzenia jakaś taka cisza grobowa panuje... Tylko ja wiecznie mam coś do dopowiedzenia i ryje ze śmiechu po podobnych tekstach prowadzącej... ;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka