BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #607120 przez bisbas
a mi sie ten wozek wcale nie podoba rzecz gustu :) ale nie podobaja mi sie za bardzo wozki gdzie spacerowka jest przechylana a nie rozkladana wydaje mi sie taki niewygodny dla dziecka i mam wrazenie ze takie bioedne jest z pupa prawie u gory jak spi siostra miala ten quinny ale strszy model bym maly gondolke uzywali ok 4 mies a spacerowke bardzo krotko bo mala szybko z niej wyrosla a podem polamal im sie stelaz mialam okazje go prowadzic maskra jak dla mnie ale pewnie model modelowi nie rowny . Ja mimo ze mnie stac na wozek nawet i za 5 tys nie kupie takiego kupilam uzywany za 35 funtow i jestem zadowolona w zamian za drogi wozek kupie sobie przewijak hustawke kolyske i wiele innych rzeczy mi poprostu szkoda bylo by kasy i tyle ale kazdy robi jak uwaza :):):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #607121 przez Joanna89
też na to patrzyłam, ten wcześniejszy model ma bardzo małą gondolę. Ten ma 78cm , ta babka ode mnie z osiedla wozi w niej 5 m-c dziewczynkę,a miała jeszcze luz w gondolce, wiadomo w zimę dziecko ma więcej okryć..Nie chcę za bardzo kupować przez internet ,a w sklepie cena jest o 300zł wyższa niż na allegro. W maju przyjeżdża chrzestna z Niemiec i ma mi dać znać po ile tam są, może tańsze więc kupi mi tam. Ostatnio w SMYKU był fajny x-lander, ale cena też 2600...

11 lata 8 miesiąc temu #607122 przez Qltoorka
magdalenagal napisał:

Qultoorka a klapsiki za niegrzeczne zachowanie będą? Jak tak to ja poproszę ;-)

Cóż to perwersje Ci kochana po głowie chodzą, hehe :laugh: Mam pejczyk...juz spakowany do przeprowadzki, ale jeśli chcesz moge użyć :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #607125 przez Joanna89
bisbas rzecz gustu :) Gondolka w quiunny 3 ma regulowane oparcie i można rozłożyć do leżenia. Ten nowszy model jest dużo lepszy niż ten starszy dlatego też mnie kusi... Znajoma miała ten model przed moddo 3 i gondolka była naprawdę malutka dziecko się gniotło :/

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607126 przez Joanna89
robi się ciekawie , a jeszcze nie ma 22! hehe

a miała któraś ten leżaczek

allegro.pl/lezaczek-comfort-bright-start...081-i3105540513.html
albo
allegro.pl/fisher-price-hustawka-z-proje...yka-i3114499598.html

strasznie mi się podobają

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607131 przez bisbas
tal ale wydaje mi sie Joasiu ze rocznego dzieciaczka do tego wozka juz nie wlozysz przynajmniej tak mi sie wydaje ze zdjeci ktore ogladalam nie wiem bo na zywo go nie widzialam a tu dwa zdjecia po ktorych tak pomyslalam
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #607132 przez Kamilka22
faktycznie malutka ta spacerówka

11 lata 8 miesiąc temu #607134 przez Joanna89
No nie za ciekawie to wygląda, dlatego tak jak mówiłam ,jeszcze się rozglądam:)
Jeszcze podoba mi się ten x-lander
allegro.pl/wozek-x-lander-x-move-3w1-6ko...fix-i3106558006.html

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607136 przez bisbas
Joanna89 napisał:

No nie za ciekawie to wygląda, dlatego tak jak mówiłam ,jeszcze się rozglądam:)
Jeszcze podoba mi się ten x-lander
allegro.pl/wozek-x-lander-x-move-3w1-6ko...fix-i3106558006.html

Joasiu ja ci bron boze go nie odradzam staram sie doradzic tylko bo jak juz chcesz wydac te pieniazki to bylo by fajnie by ten wozeczek poslozyl wam ok 3 latka pisze o tym tylko dlatego ze siostra ma 2 letnia niunie i kupuja jej juz 3 wozek bo patrzeli na to co modne a nie na wygode i praktyczne itd a tak za rok bedziesz znowu musiala kupe kasy wydac na kolejny wozek

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607137 przez Kamilka22
ten pomarańczowy ładny albo fioletowy mówię o tym x-landerze

11 lata 8 miesiąc temu #607138 przez Joanna89
bisbas dziękuję:) pokazałam mężowi te dwa zdjęcia i się śmiał hehe no śmiesznie to wygląda :) X-landerów jeździ dużo wiec chyba też jest to dobry wózek:)Tylko..znów kolor żaden mi się nie podoba:P

11 lata 8 miesiąc temu #607139 przez Kamilka22
wszyscy co mają lub mieli x-ladery to chwalą je więc chyba musi być dobry.

11 lata 8 miesiąc temu #607140 przez bisbas
no x lander powinien juz wam posluzyc 3 latka :) tak przynajmniej wyglada :) a kolor mysle ze kwestia przyzwyczajenia a jak chcesz dla drugiej niuni to mozesz w pozniejszym czasie to niego dokupic wkladki w innym koloze na przyklad

i nie ma za co Joasiu

11 lata 8 miesiąc temu #607142 przez Qltoorka
Mnie się wydaje, że wózków idealnych po prostu nie ma... jak w życiu-zawsze coś za coś... zgrabny, fikuśny kształt kosztem małej spacerówki jak w tym przypadku...szkoda by było tylko wydać faktycznie sporą sumę na niego, a potem żałować, więc tak jak kiedyś dziubasek radziła-nie sugerować się opiniami, bo to co jednemu sie podoba, drugiemu może przeszkadzać... Myślę, że dobrym sposobem jest ustalenie sobie priorytetów, które bierzemy pod uwagę przy wyborze...
Dla mnie np. jednym z najważniejszym kryteriów jest cena... Chciałam też kółka piankowe, a nie pompowane, w miarę spore, przednie skrętne, mozliwość zmiany kierunku przodem lub tyłem i żeby nie wyglądał jak masywny kombajn ;) Bo takie to mnie przerażają :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607144 przez bisbas
Dla mnie natomias w wozku priorytetem jest wygoda dla dziecka wyglad juz nie tak bardzo :) bo dzieci sa rozne jedne po poltora roczku juz do wozka nie chca i wola na nozkach inne np jak moj synek wola sie wozic do 3i pol roku :) dlatego ja tak o tej wielkosci hihihi

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka