- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Uniuni, Polka....i wszystko jasne.... fajną nam reklamę robi za granicą jędza jedna...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Wczoraj przeprowadzaliśmy się, zostawiliśmy samochód pod blokiem i... ukradli go
Jesteśmy jakieś 25tys w plecy
Do tego w samochodzie byla jeszcze nie wypakowana pościel, playstation, lustrzanka, cyfrówka, moja cala dokumentacja ciazy...
Staram się trzymać ale jest ciężko
Maz wspiera jak moze ale w głowie i tak wszystko siedzi :'(
Byle Pola nie odczula tego stresu
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
karolinap jezu jaki pech zglosiliscie na policje moze uda im sie znalezc autko bo rzeczy to pewnie zaraz poukrywaja i sprzedadza ale auto to chyba nie takie latwe ale co za skurw..... polasili sie pewnie na te cenne rzeczy w srodku, wiem ze latwo powiedziec ale nie denerwuj sie bede trzymac kciuki aby wszystko sie dobrze skaczylo
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
ja wczoraj odebrałam wyniki badań ale nic z nich nie rozumiem także czekam cierpliwie na poniedziałek i kontakt z fachowcem, o torbie do szpitala to jeszcze nie myśle bo ani nie mam koszuli, ani majtek po porodowych wszystko muszę kupić ale w sumie macie rację, że czas o tym pomyśleć :)a jeżeli chodzi o rzeczy dla dziecka to u na (na Polnej) jes tak, ze rzeczy się zabiera tylko na wyjście do szpitala a po porodzie dziecko wszystko dostaje w szpitalu więc za dużo pakowania nie będzie ewentualnie butelki i laktatator.
Wczoraj oglądałam kosmetyki dla dzieci i zdecydowałam, że na 1 miesiąc kupię Oliatum do kąpieli nie będę ryzykowała jakiś uczuleń a póżniej jeżeli nie będzie uczulenia to wchodzę całkowicie w Nivea albo bo ona jest dopiero od 1 miesiąca życia.
Jadę chyba do mamy na kawkę bo mężowi się nie chce ruszyć z domu a mi się nie chce w nim siedziec więc muszę sobie rozrywkę znaleść Miłego weekendu
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Wczoraj komisariat, dzis od nowa przesłuchania.
Ale sama policja mowi ze złodzieje po kradzieży chowają auto do swojej "dziupli" tam rozkręcają, malują, sprzedają na części.
Cud by się zdazyl gdyby się znalazł albo rzeczy.
Oni nie polasili się na te rzeczy bo mieliśmy lekko przyciemniane szyby, oni ewidentnie chcieli to Audi a pech chciał ze było zapakowane, rano jeszcze zatankowane.
Takiego czegoś jeszcze nie przeżyłam :'(
Nawet nie wiem jak mam się z tym ogarnąć :|
Wiem, ze jest depresja poporodowa - u mnie zapowiada się na nową - przedporodowa :'(
- osobka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- osobka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie dziś gorąco , chodzę już w krótkich spodenkach co się będę pocić
Na obiadek mam gołąbki z sosem grzybowym
Popołudniu idziemy na urodzinki babci
Dla mam które mają problem z zatrzymywaniem wody w organizmie polecam picie pokrzywy.
"Pokrzywa w ciąży jest zalecana przez lekarzy i dietetyków, ponieważ zawiera dużo wapnia, żelaza i witamin. Herbata z pokrzywy pita po urodzeniu dziecka wzmaga produkcję mleka w piersiach i pomaga w usuwaniu nadmiaru wody z organizmu. Obrzęki ciała po ciąży znikają bez znaku, łatwiejszy jest też powrót do dawnej sylwetki. Picia herbaty z pokrzywy nie zaleca się wyłącznie kobietom z niewydolnością nerek, ponieważ pokrzywa działa moczopędnie, co może obciążać te narządy. Lecznicze działanie pokrzywy doceniano od dawna w medycynie ludowej. Pokrzywa zwyczajna obfituje przede wszystkim w mikroelementy, witaminy, kwasy organiczne i związki aminowe."
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jesli chodzi o termometr to ja wiem, że mierzą temperaturę w szpitalach, ale żeby posiadać swój termometr to poj.... ich chyba. Jak byłam na odwiedzinach nie raz u kogoś to pielęgniarka rozdawała ,a potem zbierała termometry więc chyba się coś zmieniło hahah w życiu nie przynoszę żadnego termometru niech mnie w dupe pocałują dobrze, że nie mam jeszcze przynosić swoich szczykawek.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa