- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- patrysia305
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

To trzeba po prostu jakoś przejść, zaluje ze w głowie nie ma takiego przycisku zeby po naciśnięciu zapomnieć o wszystkim

Dzis juz trochę lepiej, wspieramy się nawzajem i próbujemy cieszyć nowym mieszkankiem chociaż ja nie potrafię czuć się tu bezpieczna, caly czas potrzebuje się przytulać, bliskości wtedy czuje ze jestem bezpieczna.
Samochód był zamknięty, policja twierdzi ze musieli nas obserowowac od kilku dni i znaleźli dobra okazje i moment i profesjonaliści potrzebują 28 sekund na otorzenie zamka centralnego i odpalenie samochodu :'(
Najgorsze, ze jak juz zagapimy się w tv, na Chile zapomnimy to dzwoni ktoś zapytać czy to prawda i opowiadamy od nowa. Muszę chyba nagrać ta historie i puszczać za każdym razem.
Mam OC i AC wiec powinnismy dostać 80% wartości auta ale wiadomo jak to z ubezpieczalniami. Najgorsze ze byla tam lustrzanka z tysiącem moich prywatnych zdjęć i inne rzeczy o których pisałam, playtiation 3, cyfrowka, proszek do prania, historia ciazy, pościel - wiec pierwsza noc na nowym mieszkaniu spaliśmy pod kocem

No i jakieś 40 wieszaków z ciuchami, wiec garnitury, sukienki, sweterki, koszule i inne...
A i maz rano zatankowal auto - trafili wiec w dziesiątkę!
Ja nie zyczylam nikomu nigdy źle ale chciałam zeby oni rozwalili się na drzewie uciekając naszym samochodem. Podobno jest przesąd ze slono się płaci jeśli coś się zrobi ciężarnej wiec nie zycze im niczego dobrego za to co musiałam przejść!
Tak, Pola jest najwazniejsza! I dlatego wiemy ze musimy zacząć od nowa, ciocia pożyczy Nam narazie aparat bo mowi ze jej nie potrzebny a ja jestem w takim momencie życia ze mam co uwieczniać na zdjęciach

Mama teraz nie ma mnie na oku wiec dzwoni czy coś zjadłam, czy Pola kopie - kochana jest

Dziękuję ze jesteście, za mile słowa :*
PS: a Pola kopie jak szalona

- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Karolina kurde czemu nie zabraliście wszystkiego do domku?? wiem już za późno ale kurde chyba diabeł was podkusił żeby zostawić wszystko ehh co za pech!!
Ale pamiętaj nic nie dzieje się bez przyczyny- wiem marne pocieszenie:/
siwa342 fajne te staniki chociaz ja takich nie lubie, wole owalne żeby cyc był okrągły a nie szpiczasty, ale sama musze takie kupic, nie będę wybrzydzac.
To jakie imiona juz macie na 99%?? jejku ja bym nie wytrzymała bez imienia tyle czasu
- dzidostwo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 1

Chcę sprzedać wózeczek po mojej córeczce, bo z racji wyjazdu za granicę nie będzie mi on potrzebny, jeżeli jakaś mama byłaby zainteresowana,proszę pisać na priv ogłoszenie na tablica.pl (mogę wystawić również na allegro)
a tu link tablica.pl/oferta/pilnie-sprzedam-wozek-3w1-ID2JNej.html Goraco polecam

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- emi87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)

Qltoorka 1,5 kilo szczęscia

Karolinap dobrze sie sie trzymacie-super postawa! tak trzymać !! dobrze ze macie osoby które was wspieraja

my dzis w łóżeczku bo pada deszcz :/ ale pranko juz zrobione, zupka na obiad też wiec jeszcze pewnie cos pokombinuje

i mam wrażenie ze mi sie brzuch opuścił

- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

emi moja mam wczoraj z siostrą też stwierdziły, że mam juz niżej brzuch więc chyba to możliwe
Wczoraj zajrzałam do lumpeksu z koleżanką i kupiłam kocyk taki z dzianinki błękitny w super stanie i jeszcze jeden biały grubszy

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
karolina, podziwiam za postawę w tak ciężkich chwilach

emi87, jak to opuścił? W sensie- zmniejszył czy obniżył?
- emi87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
Qltoorka no w sensie ze sie obniżył

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Kasik88, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA!!!
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Wczoraj też byliśmy na imprezce, typowa posiadówa i maz mial u znajomych nocować, bo chcial zostać do końca, a ja mialam sama jechać do domu. No ale siedziałam większość wieczora strasznie przybita, bo nie lubię sama nocować w domu i hormon trochę pomógł kilkoma łzami i mąż wrócił ze mną do domu

Teraz na piłkę pojechał, a ja trochę sprzatam. Nastawiłam pranie, kupiłam proszek dla bobasów i będę powoli prać i układać...no i chcę jeszcze dzisiaj łóżeczko złożyc.
Mam znajomą, która ma termin na koniec czerwca, ale juz wylądowała w szpitalu i możliwe, że za chwilę urodzi! Kurde teraz widać, że wszystko się może zdarzyć a ja jeszcze w lesie jestem!
- siwa342
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
a co do imion to ja wybrałam pare i chciałam aby maz tez wybrał i bysmy sprawdzili czy sie coś pokrywa ale on jakis niezdecydowany,no ale wiem ze jak ja wybiore to i tak w koncu sie zgodzi,moje typy:
Majka,Emilka,Aurelia,LauraJulianna
- siwa342
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
emi87 mi sie wczoraj tez tak wydawało że się obniżył ale nie byłam pewna czy mam jakies zwidy czy coś
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Koszulę do porodu można kupić wiadomo , na raz i do kosza.
- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1