- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
- Otrzymane podziękowania: 0
wczoraj mi było tak ciężko sie ułozyc - nogi i kręgosłup mnie bolały.masakra nie wiem jak ja dziś przezyje cały dzień w pracy - pocieszam sie ze jeszcze tylko dzis taka tragedia,jutro troche lepiej i długi weekend
co do majtek poporodowych kupiłam i sa za małe wrrr :/ chyba kupie sobie na bazarze takie majciochy babcine bawełniane.... czyżbym miała za duza d?
ja rozstępów nie przezywam - jak sie pojawia to sie pojawią. człowiek sie smaruje i wiecej w tym kierunku nic nie zdziałamy
bea czekamy na efekt końcowy
Jamajka mam to samo - tez meczy mnie jakis wewnętrzny niepokój ale staram sie go odrzucac moze osłabiona jestes albo przemęczona? a jak z żelazem stoisz i cukrem?
Joanna no juz kawał brzunia
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
emi mam tak samo od paru dni dokuczaja mi bole kregoslupa i strasznie mi niewygodie sie ulozyc do snu, no teraz juz corac ciezej sie robi
Jesli chodzi o rozstepy to mi sie pojawily narazie tylko na cyckach ale od spodu wiec nie najgorzej
u mnie miala byc dzisiaj burza i caly czas deszcz a tu mnie takie piekne slonko obudzilo mam nadzieje ze na weekend majowy bedzie piekna pogoda bo chcemy jechac na dzialke na cale 5dni i cicho licze na to slonko zeby sobie chociaz nogi opalic bo sukienki w szafie czekaja a moje nogi jak maka
Joanna brzuszek jak kuleczka sliczny ja moze tez pstrykna dzisiaj zdjecie to sie pochwale jak rosniemy
a mam pytanko bo bede teraz kupywac cala chemie i bede prac ubranka tylko nie wiem czy oprocz proszku plukacie ubranka w plynie jak tak to w jakim jesli moglybycie mi napisac to bylabym wdzieczna
MIlego dzionka dziewczynki
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Brzydka pogoda u mnie dziś , mąż robi śniadanko a ja zajrzałam do Was nie chce mi się z łóżka zwlec więc będę się wylegiwać na razie
Rozstępów na razie też (odpukać!) nie mam, smaruje się jak do tej pory zwykłymi balsamami i oliwką ale mnie trochę nastraszyłyście więc pójdę dziś kupić coś typowo na rozstępy...
Patrizia niby ostatnio mówili w programie "O matko", że nie powinno się używać płynów do płukania a nawet 2 razy zrobić płukanie żeby dobrze proszek wypłukać. Ja akurat płyn miałam w zestawie który kupowałam więc go zużyje ale to jest typowo do dziecięcych ciuszków Jelp.
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
a jutro lub w środe prasowanko
ach i podobno ciuszki powinny polezec wyprane troszke w domku zeby nie były odrazu takie świeżo wyprane na ostatnia chwile (tez z tego programu "o matko" z Bosacką)
lece do pracy
miłego dnia brzuchatki
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi ostatnio trochę Power ucichł ciężko mi coraz bardziej(wieloryby tak maja )na dodatek Miss oczekuje mamuśki na pełnych obrotach... Ehh byle do końca... 8 maja mam wizytę w szpitalu( licze na jakieś usg)... Miłego dzionka
P.s zostało mi 15 dni pracujacych
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Uploaded with ImageShack.us
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wyprasowałam wczoraj tetrowe czułam się jak w jakis dawnych czasach z tymi pieluchami hahaha
Ręczniki poprane, prześcieradła poprane i część ubranek takich, że jakby co to już mam w co ubrać w szpitalu.
Mój syn tez tak kopie mocno, że czasami aż się z mężem śmiejemy, że on ma tyle siły z tego wszystkiego już mnie budzi tym kopaniem, albo dziś o 5 rano miał czkawkę coraz częściej ma czkawkę czytałam, że wypija od 250 do 500 ml dziennie wód płodowych to nieźle dużo myślałam, że mniej. W dzień jak coś robie to spi przeważnie, ale ogólnie strasznie dużo się rusza.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pati też nie będę kupować płynu do płukania, a co do proszków narazie mam jelp ale może będę kupować białego jelenia, jeszcze nie wiem:/
Znalazlam w końcu piękny dywan w leroy merlin shaggy i niby taka trawka, bardzo milusi tylko nie wiem jaki kolor czy niebieski czy ciemny zielony, help!! Bo jedną ścianę mam zieloną, drugą ciemny beż, sofa jest szara z dodatkami zielonego i nie chce nawalić tym zielonym wiec może niebieski???
aha i znalazłam świetne firanki dla dzieci, widziałam sowy jakby ktoś był zainteresowany i są swietne tylko nie wiem czy dla chłopca
splendid.pl/products/view/18154/all/48340
elemelek podoba mi się bardziej;)
splendid.pl/products/view/18154/all/48338
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10