- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
lece do pracki :*
buziaki i miłego dzionka
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj zamówiłam na allegro kosz na pranie do pokoiku dziecięcego + 2 koszyki małe, w których chce ułożyć kosmetyki i pieluszki tetrowe. Podaje link bo może komuś się przyda
allegro.pl/m-bialy-kosz-na-pranie-koszyk...0cm-i3210567152.html
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
A i w Rossmannie są podkłady dla dziecka 10szt. za 9,99zl. Myślę ze moge się przydać nawet zeby Pola polezala z gola pupcia - niech trochę pooddycha w to lato a nie caly czas w pampersie
Emi Jak czytam o tych pralkach to ja też mysle ze mam najmniej a myślałam patrząc na ilość Polciowych ciuszków ze i tak pewnie wszystkich nie założę a tak naprawdę zmieszczę je pewnie w dwóch pralkach (białe i kolorowe)
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Do Biedrony idę jutro. Wszelkie body, koce, rożki (choć to muszę jeszcze sprawdzić), ręczniki mam muszę tylko się zaopatrzyć w pieluszki. Byłam w Rossmanie i widziałam że BabyDream są po 12 zł za 30 szt (1-szy rozmiar) ale nie zdążyłam zobaczyć w Bierdonie ile kosztują te ichnie pieluszki. Więc jutro muszę tam skoczyć.
Weekend minął dość spokojnie- nie licząc soboty, kiedy to Młodzieniec za punkt honoru postawił sobie skopać Matkę od środka najlepiej jak najmocniej... I niemal mu się udało. Na porannych zakupach tak mnie sieknął w pipkę że aż mnie zgięło na środku sklepu. Moja Mama myślała że coś mi się stało
Wczoraj posortowałam ciuszki i też zostawiam na razie tylko te do rozmiaru 68 cm. Pozostałe wracają na stryszek W ciągu kilku najbliższych dni rozłożę już kołyskę a za 2-3 tyg łóżeczko.
Trochę jestem podziębiona bo się Menżowi zachciało spać przy otwartym oknie (tym nad łóżkiem) bo jedno otwarte okno to za mało! Więc teraz czekam czy ból gardła przejdzie w katar czy wreszcie się skończy.
Miłego dzionka. Mnie pogoda nastraja ponuro ale mam nadzieję że to minie.
Buźki!
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Z wyprawki mam już prawie wszystko zostało mi jeszcze łóżeczko z materacem i całym jego wyposażeniem oraz podgrzewacz ale nie wiem jaki wybrać może coś doradzicie.
A łóżeczko wybrałam takie co o nim sądzicie www.arus.pl/lozeczko-z-szuflada-zyrafka-kasztan.html
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Magdalenagal, pieluszki w Biedronce te najmniejsze Dada newborn są po 14,99zł, za 30 sztuk. Dzis oglądałam i nawet zastanawiałam sie czy nie kupić, ale potem doszłam do wniosku, że do domu daleko i kto to bedzie za mnie nosił :/ pojadę autkiem i chyba sie zdecyduje, bo słyszałam dużo pozytywnych opinii
A u nas w drogerii Schleker czyjakoś tak z tą nazwą, sa chusteczki nawilżane dla niemowląt za 3zł paczka (72szt.), kupiłam dzis 3 rodzaje po dwie paczki, bo sie opłaca myslę. Chusteczki są ogólnie firmy Bambino, tylko w jakimś promocyjnym opakowaniu. Znajoma je używa i nie wywołuja u jej maleństwa żadnych uczuleń, więc mysle, że u nas też nic sie nie bedzie działo
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta27 bardzo fajne lozeczko, widzialam takie w Pati i max i wydaje sie byc bardzo porządne:)
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Pasal - wózek jest stabilny i naprawde solidny, jak na Polski produkt Nie zasłaniasz dzieciom świata bo ustawiasz sobie gondolki jak chcesz, a poza tym jest spory odstep od gondol czy siedzisk na tyle, że swobodnie pomiedzy nimi siegasz do kosza na zakupy. Są różne kombinacje tych siedzisk. Zanim go kupilismy wydawało mi sie tez, ze nie będę widziała drugiego dziecka ale wszystko ładnie widac i ma sie oka na oba bąbelki. My nie chcielismy tego co dzieci siedzą obok siebie bo ona są szerokie.. 80cm i wzwyż..więc w drzwi 70 sie nie wjedzie a i w 80 byloby cieżko a tych jest najwięcej.. Windy, osiedlowe sklepiki itd itp.. No ale wiesz, zalezy kto co lubi. Ja chciałam taki i taki kupilismy. Co do długości to hmm, pojęcie wzgledne Ale łatwo sie manewruje. Jak eMek go poskładał to powkładałam po 5kg cukrów, mąk żeby zobaczyc jak będzie z maluchami to jest ok, prowadzi sie super, jest zwinny. My mamy waskie korytarze i przejeżdzam z pokoju do pokoju
Lacra jestem na etapie kupowania wózka dla swoich dziewczyn i za nic nie mogę się zdecydować czy jeden za drugim czy dzieciaki obok siebie. Jako, że masz ten wózek już w domu zasypię Cię pytaniami. Myślisz, że jest on stabilny (jak wyciągniesz jednego bobasa to drugi nie poleci) ? czy jedno dziecko nie będzie miało zasłoniętego całego świata gondolą czy fotelikiem grugiego dziecka? i czy on na żywo jest aż taaaaki długi ?
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa