- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ehhhh u mnie leje, nienawidze tego kraju jak jest taka pogoda , ubieramy kalosze bierzemy parasolki i idziemy z Miss poskakac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
kamilka ja też planuje spakować, rzeczy na wyjście osobno. Zabierz co najważniejsze a reszte dowiozą
pogoda pod psem, brak planów na dziś chyba będziemy duuużo leniuchowć hehe
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tez wyjęłam mniejszą torbę i też jest za mała ja niestety na mojego wole nie liczyć, bo on nigdy nic nie wie gdzie co jest, no jak się tylko leży no to tak jest potem.
Więc wole się spakować na całkiem, a jemu do szpitala powierze tylko przywiezienie fotelika i do fotelika wsadze mu rożek i tyle.
Kurcze nie wiem jakie staniki kupić do karmienia czy takie typowo bawełniane bez fiżbin czy z fiżbinami , bo te np. z babyOne są takie bawełniane wiotkie i będą mi w nich pewnie cycki wisiały na boki.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
Miłego dnia
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DAJCIE MI JEDEN SKUTECZNY SPOSÓB NA FACETA, KTÓRY NIC NIE ROBI W DOMU.
Spalony z tymi stanikami na allegro jest jedna strona do wyboru, a mój rozmiar tylko 3 szt., a w sklepach jest ciężko znaleźć taki stanik zapinany z przodu.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz ja robie śniadania to nic nie mówiłam, ale wogóle nie sprzątam po śniadaniu i talerze stoją po pare godzin wreszcie wstaje i je zanosi mnie oczywiście szlak trafia, ale musze być twarda.
Właśnie ta metoda, którą ty stosujesz jest skuteczna, ale najbardziej trudna w realizacji.
Teraz właśnie drugi dzień ją stosuje.
allegro.pl/klips-sciagajacy-ramiaczka-br...tis-i3207739503.html
Stosowała któraś z was taki klips ? Zastanawiam się nad takim, bo mam taki problem, że mam strasznie spadziste ramiona i nawet jak mam nowe staniki to jakis czas ramiączka mi nie spadają, a potem tragedia i nie wiem czy w tym celu tego nie spróbować. Tylko zastanawiam się czy tego nie widac pod bluzką czy się nie odciska niby piszą, że nie, ale pisać mogą.
allegro.pl/nakladki-na-sutki-i3196738286.html
Znalazłam zajebiste rozwiązanie na chodzenie bez stanika hahah pierwszy raz takie cos widzę wogóle.
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
w nocy bolał mnie brzuch jak na @, lyknełam 2 nospy i po prawie 3h usnęłam.... dobrze ze w środe wizyta.moze mała sie akjurat tak ułozyła i cos mi tam uciskała bo sie kręciła wczoraj po tym brzuchu jakby owsiki miała i ogólnie mam delikatne skurcze czasami ale bez napinania sie brzycha dziwne...musze sie ginka wypytac.
kaska mam to samo hehe i mam dwie torby - jedna z ciuchami i druga mniejsza (od wózka) z kosmetykami itp). ciuszki tez na szczescie u nas dopiero na wyjście... ewentualnie mozna włąsnie druga siateczke naszykowac coby małz przyniósł na drugi dzień
ja mam zwykły stanik bez fiszbin....na moje i tak juz grawitacja zadziałała
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
no i cholera znalazłam rostępy,tak to jest jak ci brzuch przeszkadza i nic nie widzisz,dobrze że są lusterka,zrobiły mi się na wewnętrznej stronie ud byle by na brzuchu mi się nie zrobiły,
już się nie mogę doczekac kiedy ta moja mała wyjdzie,niech siedzi do 36 tygodnia i wychodzi,mój mąż wariat już by chciał,musze mu jak dziecku tłumaczyć że jeszcze za wcześnie(naoglądał się że już się rodzą w 23 tyg i ratuja dzieciaczki,ale potem same problemy i szkoda dzidziusia bo są najczesciej chore)
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na początku pytalam go czy np fajnie jest zjesc cos ciepłego po pracy- zawsze czeka na niego obiad jak wraca z pracy, natomiast jak ja wracalam z pracy to on leżał i nawet obiadu nie mialam:/
Moim sposobem było gadanie gadanie i jeszcze raz gadanie:) i na szczescie pomogło i teraz wszystko co mamy robic to robimy razem tj obiad, sprzątanie, rozwieszanie prania.
Trzymam kciuki za ciebie, faceta trzeba sobie ustawić a co:)
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
No ja też chyba za ta torbe wezmę Szlafroczek dzis wstawiłam z prankiem wiec jak wyschnie można juz go spakować no i resztę rzeczy według listy
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Nie moge spakowac dwóch toreb, bo mój facet też z tych zakręconych i dałabym sobie rękę uciąć, że i tak by zapomniał jej zabrać. Muszę po prostu większą torbę poszukać i to co ewentualnie sie nie zmieści, np, drugi recznik, koszula czy dodatkowa paczka podpasek, przekazać mamie, bo ona chyba jedyna pewna a ubranka dla dziecka razem z fotelikiem przygotuje bo to bedzie musiał zabrać inaczej nas nie wypuszczą
Sprawdziłam ten materacyk do łóżeczka. I jest na niego atest wiec raczej powinien byc ok, i nie wydaje mi sie, żeby był za miękki. Jest co prawda piankowy, ale skoro ma atest to musi byc dobry?
Cały dzień pada nic tylko leżeć w łóżku ale niestety się nie da :/ własnie wróciliśmy od rodziców, byliśmy na pysznym obiedzie, a za chwilke mamy gości... nie bardzo mi sie to dzis usmiecha ale nie mogłam odmówić i trzeba przyjąć gości
Miłego popołudnia i wieczoru
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój rzekomo też wielce odkurza w soboty, ale trzeba mu przypomniec ze 100 razy, bo biedak ma sklerozę. Zawsze jak odkurza to tak szybko przeleci byle jak i jeszcze się nagada, że mamy w domu za dużo dywanów, a mamy chyba najmniej ile się da. Więcej pomagał jak mieszkaliśmy sami teraz pewnie mu się wydaje, że skoro są dwie baby to wszystko one maja robić. Czasami się poddaje i myślę sama sobie takiego wziełam proste. Widziały gały co brały.
Wróciłam od babci nażarłam się jak świnia w jedną strone prowadził mąż w drugą ja , bo stwierdziłam, ze on za szybko jedzie jak tylko przekracza 110/h to mi się włącza wyobraźnia.
Chociaż sama tyle jechałam chwilami , ale jak prowadzę to inaczej się czuję, że mam nad tym kontrole chyba każdy kierowca tak ma , że nie lubi jechac jako pasażer, bo wydaje mu się, że każdy prowadzi nie po jego myśli hahah
No i zaraz oglądam Must Be The Music finał
karolinap
Jak mogłaś teraz dziecko będzie z blizną już od narodzin biedaczek żartuję oczywiście.