BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 7 miesiąc temu #650517 przez Lacrijka
dziubasek napisał:

Lacra moj wazy 14 kg ale doliczajac do tego wage Miss 14kg i noworodka to wyjdzie cos kolo 40kg, podjechac takim autobusem pod kraweznik graniczy z cudem(a ja z tych silnych bab ;) wiec musze dac rade)

Dasz rade, kto ma dac jak nie Ty :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #650576 przez Kamilka22
To latte urodzila?.

11 lata 7 miesiąc temu #650583 przez Qltoorka
Buahaha, Kamilka, aleś Ty na bieżąco.... Oluś ma już 2 dni... :)

11 lata 7 miesiąc temu #650586 przez Kamilka22
No to faktycznie jestem na bierzaco:p to w ktorym tyg urodzila?wszystko ok?

11 lata 7 miesiąc temu #650599 przez Qltoorka
W 31...Mały waży 1,5 kg, leży w inkubatorku, ale na zdjęciach widać, że oddycha już sam...

11 lata 7 miesiąc temu #650616 przez Kamilka22
Malutki da rade:) trzymam kciuki Latte :*

11 lata 7 miesiąc temu #650624 przez dorkiszon
Ja juz dawno mam lozeczko zlozone hahaha chyba 3 miechy tez nie mam marysi w znajomych ale wyslalam jej zaproszenie ;)
Kamilka jak sie boisz to za pobraniem wez wozek ja tak robie jak place wiecej no i szukam takich co maja 100% pozytywow, albo prawie 100% :) fajny wozek kupujesz solidny

11 lata 7 miesiąc temu #650628 przez sloneczko33
dobranoc dziewczyny milej niedzieli ja dopiero jutro wieczor bede jade na komunie

11 lata 7 miesiąc temu #650631 przez Kamilka22
Dorkiszon i fajnie sie prowadzi:)

11 lata 7 miesiąc temu #650635 przez NataliaK
Lacrijka ale super powóz :) właśnie sobie uświadomiłam jaki mielibyśmy problem z miejscem w mieszkaniu jak miałyby być bliźniaki hehe

też nie mogę zobaczyć zdjęć Latte...

Agusia i Kamilka wózek na który się zdecydowałyście też bardzo ładny :) faktycznie czeka się na zamówienia ok 3 tygodni więc ja też powoli muszę się decydować.

Mnie jeszcze przy wyborze zastanawia jedna rzecz...ponieważ ten x-lander który ja chcę ma tylko spacerówkę przodem do kierunku jazdy i nie wiem czy nie było by lepiej jak była by zamieniana ale nowszy model, który ma tę funkcję kosztuje 500zł więcej więc to różnica jest spora...co myślicie czy dziecko nie będzie za małe żeby jeździć przodem i ja nie będzie mnie widziec bo podejrzewam, że gondola to chyba tak max do 7 mies posłóży a później spacerówka? może obecne już mamcie się wypowiedza?

11 lata 7 miesiąc temu #650650 przez Kamilka22
Tak teraz mysle o Latte i zaczynam sie stresowac czas faktycznie spakowac ta torbe do szpitala niech lezy sobie wrazie WU

11 lata 7 miesiąc temu #650686 przez dziubasek
Natalia ja Miss przeniosla do spacerowki jak miala 4,5 m-ca bo ten maly klocek juz sam siedzial i byl ciekawy swiata ;) i tez mialam spacerowke przodem do kierunku jazdy... Panbikowalam ze nie bede jej widziec itp itd ale tej malej zolzie sie podobalo w spacerowce na pewno bardziej niz w gondoli ;) wiec mysle ze to kwestia przyzwyczajenia i bedzie ok.
Kamilka ja tez jeszcze nic nie mam spakowane, ale wiem ze gdyby co to moj sobie poradzi... wiec zrobie wszystko na spokojnie za 10 dni jak tylko przestane pracowac ;)

(normalnie gdyby nie ciaza to bym chyba ostro poimprezowala z powodu rozpoczynajacego sie urlopu macierzynskiego :laugh: ;) )-dosyc mam juz pracy i bycia mama na pelnych obrotach :angry:

11 lata 7 miesiąc temu #650703 przez Kasik88
Hej,
NataliaK mój Alek miał 5 miesięcy jak do spacerówki xlandera się przesiadł, i też był zachwycony jak mógł świat sobie oglądać, nic a nic się nie bał. Więc tak jak dziubasek pisze to kwestia przyzwyczajenia ;)
Łóżeczko u nas stoi już ponad 2 latka ehehe ;P jest na bierząco myte i teraz też służy mi jako składzik dla malej, ale jak już wszystko do komody poukładam to, wypiorę pościel i będzie już czekało :)
Wczoraj też już wszystko do szpitala zakupione zostało, teraz tylko pozostaje mi się spakować, ale jak coś to mężu mnie spakuje, chociaż jak mnie odbierał po porodzie to zapomniał wziąć mi butów :P
Pozdrawiam, miłej niedzieli!

11 lata 7 miesiąc temu #650754 przez Kamilka22
Cześć Kochane;)!!

Miłej niedzieli Wam życzę!

11 lata 7 miesiąc temu #650766 przez kaska1982
Hejka :)

Zaczęłam pakowac torbę i powiem Wam, że mam za małą. A myślałam, że jest wielka i wszystko sie zmieści. Ale jak włożyłam 2 duze reczniki, 3 koszyle, szlafrok, wkładki laktacyjne i 2 duże paczki podpasek poporodowych to juz nic wiecej sie nie zmieści... A gdzie reszta? chyba muszę poszukać większą torbę, bo przecież nie wezmę dwóch :) Dobrze, że ciuszki dla maluszka bede musiała dopiero miec na wypis ze szpitala i pozniej je dowiozą :)

Kocham Cię syneczku!!!

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka