- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Magda mąż z tych bojaźliwych nie jest, ale jakby zobaczył "stadko" ciężarówek z mordem w oczach to by go pewnie ruszyło postraszyłam dziada, trochę pojęczałam przy lekkich skurczach i gotowe! Mąż zreformowany tylko nie wolno tej metody za często wykorzystywać, bo przestanie skutkowac a i ostatnio pytałam czy podjął decyzję o byciu przy porodzie i mówił, że skoro mi tak zależy to ok, ale w razie czego wyjdzie. Jak widać wszystko można dogadać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Za godzine idę do lekarza zobaczymy co mi powie.
To mój mi wczoraj oznajmił, że przy porodzie chce być, ale pępowiny nie chce przecinać, bo go mięso obrzydza itp. hahaha
Była dziś u mnie siostra mojego męża oglądałą mój wózek i mówiła, że wygląda tak samo jak ten Bebetto ze smyka tylko bebetto ma rame aluminiową, a mój ma metalową, ale koła i wsztystko inne zrobione identycznie.
Aha i do dziewczyn , które chcą kupować wózek ze smyka bebetto strasznie mają dużo reklamacji w smyku na rame tego wózka podobno sie łamie i się wgniata pewnie dlatego, że aluminium jest miękkie.
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W sumie ja tez tak dziwnie się będę czuła z facetem, ale mimo tego będę czuła się jednak raźniej.
Kuba jak mi mieli znowu po narządzie masakra , a dziś mi wyskoczyła taka kulka jak orzech włoski chyba rączka i zaraz zabrał, bo oczywiście go wymacałam
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
I wątpię czy będzie chciał pępowinę przeciąć. Raczej mi się wydaje, że w trakcie porodu zmieni kolor na intensywną zieleń i będzie musiał wyjść, albo go wyniosą
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Moj wychodzi(o ile zdazy ) w momencie jak mala bedzie wylazic wraca jak go zawolam...
A przy cc tez go nie chce, tzn chce zeb bylo jak ostatnio jak tylko wyciagna Piczke to dadza mi ja na pare minut a potem wezma ja na badania juz z tatusiem...
Wy przezywacie porod a ja przezywam rozstanie z Miss, jakby byla taka mozliwosc to bym chyba chciala rodzic w domu(chociaz wiem ze to glupi pomysl)
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja meżowi daję wolną ręke, chce to może być przy porodzie, a jeśli uzna ,że nie to OK :)Ale chcemy żeby był podczas pobyt w szpitalu obok
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Dziś muszę jeszcze zrobić badanie moczu, bo miałam infekcję moczu, a przez tą infekcję miałam skurcze.
Kochane, dziękuję za wsparcie.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Swoją drogą, nieżle sobie poleżeliście
Magdalenko Twoje teksty wymiatają Chodzę po domu i się śmieję, aż mnie w boku zakłuło...
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
całą noc nie spałam Ala tak szlała w brzuszku w każdej pozycji było mi zle i kopniaczki bolały. Ale odbiłam sobie w dzień ale trzeba w końcu wstać mam ochotę na rosołek
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
magdalenagal wymiatasz tekstami
no ja mam ten problem, że mój mąż chce a ja wcale nie jestem pewna czy chce męża przy porodzie ... nie wiem ...jeszcze chwila jest by decyzje podjąć
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Możemy zostać bi
agniesia nogi na supeł i chodzimy przynajmniej do połowy czerwca Trzymam kciuki za Twojego Bąbelka. Wydaje mi się że te Dzieciorki spłodzone w październiku są nad wyraz ruchliwe
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
mój mąż niby mówi, że bedzie przy porodzie, ale wydaje mi sie, że chce byc, bo wszyscy znajomi byli, to on też bedzie. Niby miło z jego strony, ale nie jestem przekonana czy to dobry pomysl...
ja po wizycie, moja szyjka też sporo skrócona. Mam leżec i sie oszczedzac, żeby jeszcze z 3 tygodnie wytrzymac... troche jestem w szoku, że to może byc tuż tuż
z małą kluseczką wszystko okej, waży 2200
ja mam ostatnio jazde na lody kaktusy mogłabym jeśc bez końca
Dorkiszon, chodziło o jakiś konkretny model bebetto, czy ogólnie o wózki tej firmy?