- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Życzymy miłego wieczorku :*
Joanna89 Doznałam dzis identycznego szoku. Od 2 tygodni się nie mierzylam i dzis wpadła mi miara w rękę. Patrzę a tam 102cm a na ostatnim mierzeniu było 97cm
Ładnie rosna te Nasze Maleństwa
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Joanna no rozczarowałaś mnie! Szłyśmy równo z centymetrami, a tu nagle 'stówka'? U mnie 97cm Zamartwiała bym się ze względu na to, że waga stoi w miejscu, ale póki brzucho rośnie jest dobrze
Nikaa ja pierdziu! co za sen! Lepiej żeby się już takie nie powtarzały chociaż rozumiem, że takie wydarzenia nie przechodzą tak sobie i zawsze coś zostaje w naszej podświadomości
Kaska wychodzisz do cywila! Super! My tu będziemy już na Ciebie uważać
Qltoorka no i co z tym twardym brzuchem? Mi przeszło tylko przez głowę, że może mniej wód płodowych i dlatego twardszy? No nie wiem Lekarz ze mnie taki jak z koziej dupy trąba
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
No i uśmiech na twarzy - oby tak dalej :*
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
U mnie cisnienie ok ale białko rośnie na wyjscie marne szanse, ale aby miśkowi byłoby dobrze.
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Patrysia glowa do góry, jak nie dziś to może jutro Cię wypuszcza
Jestem w szoku bo chyba pierwszy raz w szpitalu spala prawie całą noc od 23 do 5 z przerwami na siku potem ciśnienie i temperatura więc już się nie dało spać. Chyba coś następnego było w ostatniej kroplowce :> wzięłam już prysznic bo tu taki upał na sali że już pół nocy o tym myślałam spokój tu taki dziś bo nas mało i nie szaleli specjalnie. Były tylko porody na poloznictwie a że to jeden korytarz to wszystko słychać :o czekam teraz na ktg i później wizytę. Ciekawe czy puści do domku?
Qltoorka a jak twój brzuszek? Dalej twardy? Jeśli tak to ty lez z nogami w górze i się nie stresuj, bo może to też jest powodem że taki twardy? Trzymajcię się tam dzielnie oboje bo do porodu jeszcze czas :* a dostalas zastrzyki na płuca dla dzidziusia? Bo tu u nas każda po 30 tyg dostaje dwa w razie czego.
Karolinka zazdroszczę morza ja jeśli wyjde to o spacerze koło domu mogę zapomnieć pozostaje mi tylko balkon ale co się nie robi dla dzidziusia. Może latem w trójkę pojedziemy nad morze jeśli pogoda pozwoli?
Cieszcie się dziewczyny ciałami bez zagrożeń i powikłań i korzystajcie ile się da
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyszłam się przywitać bo korzystam z meza póki jest w domu bo tak to ciagle pracuje, dziś tez na noc idzie:/
Wczoraj zamontowal lampę-te weze są super:) zrobiliśmy zakupki i wieczorem ksw
Kochane w szpitalu, trzymać sie tam dzielnie, napewno jest ciezko bo kto lubi szpital? Każdy w domu woli siedziec, ale spokojnie, może niedługo was wypuszcza, trzymam kciuki!!
Karolinkanice ahh jakie ty masz piękne zdjecia już nie powiem o cudnych widokach:) bosko!!
Judytejsza już ktos tu chyba pisal że czop może odpasc kilka tyg przed porodem lub kilka dni. A brzusio też raczej opada na kilka tyg przed ale może lepiej wypowiedzą się Mamki które już rodziły
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- MałgosiaSz
- Wylogowany
- gaworzenie
- MałgosiaSz
Moje maleństwo to Zosia:) Jesteśmy w 33 tygodniu ciąży i do 5 miesiąca bardzo się męczyłyśmy. W 29 tygodniu ważyła 1400 gram:) i od tej pory nie miałyśmy usg.
Teraz znów często panikuję, żeby za szybko na świat się nie pchała.
Powiedźcie mi czy jest szansa, żeby czop śluzowy odchodził stopniowo po trochu i żeby wcale nie był zabarwiony krwią?
Miłego dnia
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
wczoraj miałam takiego stracha..miałam bolesne skurcze co 10 min trwające 1-2 min (od południa)....najpierw wziełam 2 nospy troszke przeszło i usnełam, potem znowu budziły mnie te bóle i w nocy ok 1 znów 2 nospy. dzis juz spokój tylko że to chyba nie były skurcze "porodowe" tylko bardziej żołądkowe (sie truskawek i moreli obżarłam )tak mi sie wydaje....ale była to cieżka noc i dzis żadnej truskawki do paszczy nie wsadze
nie pojechałąm do spzitala bo nie byłam pewna co to (miałam przeczucie że to jeszcze nei te skurcze) stwierdziłam że jak do rana nie przejdzie to pojade ale już wszystko ok
MałgosiaSz witamy
czop może odchodzić partiami a czy może byc niezabarwiony hmmm chyba tak choć nie mam doświadczenia jeszcze
kaska no to super że brzunio miękki to trzymam kciuki żeby cie wypuścili
karolinkanice jakie piekne widoki śliczna z ciebie mamcia-piekny brzunio i jakie piersiaczki
judytejsza z tego co wiem to czop do 2 tyg
Szpitalne brzuchatki trzymajcie sie, nogi zaciskajcie i głowa do góry!!
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3