- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A u mnie dalej upal od 7 lat nie bylo tutaj az tylu dni slonecznych....
Kasia, Patka i Qltoorka jak tam u was? Mam nadzieje ze do konca ciazy tam was nie beda trzymac....
Malgosia witaj kochana
Judytejsza czop to chyba do 2 tyg, co do brzucha to jakis mit chyba, ja juz od 3 tyg mam nisko(przynajmniej wszyscy tak mowia)a w 1szej ciazy m-c przed terminem mi opadl a urodzilam tydzien po terminie....
My wczoraj troszke pogrilowalismy tak goraco ze nie chcialo mi sie jakos jesc specjalnie , mezus podrinkowal i teraz zdycha i dobrze mu tak ... nie dalam rady siedziec do konca z goscmi bo plecy mnie bolaly i ciezko bylo mi wysiedziec iwec wszystkich przeprosilam i o 23:30 poszlam sie polozyc... Mezus nawalony mnie obudzil o 3 nad ranem i mi mowi zebym sie rozebrala a on mi plecki wymasuje(delikatnie mowiac zjeba... go jak psa ) i poszedl obrazony spac do drugiej sypialni... Biore sie za krokiety a potem jade z Miss nad jeziorko
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
- Otrzymane podziękowania: 0
Niesamowicie silna i twarda z Ciebie kobieta! Cieszę się niesamowicie, że masz wsparcie w najbliższych i w mężu. Cieszę się również, że do nas zaglądasz bo rozumiem, że to może być bolesne, ale prze-kobieta z Ciebie Myślimy o Tobie duuuuużo, sercem i duszą z Tobą odwiedzaj nas, bo i nam brakuje 'pogaduszek'
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maracana
- Wylogowany
- gaworzenie
Chce Kochana, zebys wiedziala, ze dzieki Tobie i Twojemu Aniolkowi ktos gdzies na swiecie w tej chwili jeszcze bardziej docenia to, ze ma zdrowe dzieci, kocha je jeszcze bardziej, ma do nich jeszcze wiecej cierpliwosci, poswieca im jeszcze wiecej swojego czasu i cieszy sie ogromnie kazda chwila spedzona z nimi, bo rozumie, ze ten wielki dar jakim sa dzieci, w kazdej chwili moze nam zostac odebrany... Tym kims jestem ja... I wiedz, ze za kazdym razem gdy juz mi bedzie braklo sil bede myslec o Tobie i Twoim Malenstwie... Nie odbierz zle tego co napisalam... Ja poprostu dzieki Tobie i Twojemu synkowi jestem lepsza mama... Trzymaj sie Kochana
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrycja uściski dla Ciebie !!! :**
Uniuni ja juz dobiłam do 50kg ale teraz prawie nic nie przybrałam, pół kg, przez 4 tygodnie to nie jest źle:)
karolina foteczki piękne !
Witam nową mamę.
My tylko na chwilkę zaglądamy bo jemy obiadek i jedziemy na lody Pogoda jest piękna
Piesio już nie może doczekać się kąpieli w stawie
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
wszystkie tutaj są myślami z Tobą... i bedziemy sie bardzo cieszyc, jeśli czasami coś do nas naskrobiesz!
Mocno przytulam
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Mojego A. Kolezanka urodzila wczesniaczka miala termin 2 tygodnie po moim wiem tyle ze miala cesarke a malemu przestalo bic na chwile serduszko ale odratowali go wazy nie cale 2kg ...
My zmykamy na kocyk do parku bo tak jak u dziubadka pogoda nas rozpiszcza i nigdy tak dlugo sie nie utrzymywala
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wiecznie łażę to tu, to tam , bo pogoda. Idę za chwile znowu
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Patrizia super, że jesteś z nami. Naprawdę, silna z Ciebie babka, wierzę, że wreszcie i dla Was zaświeci słońce. Jak wspomniała Qltoorka i inne moje przedmówczynie, jesteś naszą bohaterką i często o Tobie myślimy, jesteśmy z Tobą. Czas leczy rany pozdrawiam bardzo serdecznie!
- karolina_p123
- Wylogowany
- pierwsze słowa
pati fajnie, że napisałaś do nas. Zgadzam się z dziewczynami jesteś bardzo silną kobietą teraz najważniejsze jest wsparcie jakie daje Ci rodzina- pamiętaj na nas też możesz liczyć z każdej sytuacji. buziaki
u nas zrywa się wiaterek- pewnie zaraz popada...
mam pytanko dotyczące wypłaty świadczenia z ZUS-u.
Ja jestem na zwolnieniu od 2 kwietnia pensje zawsze miałam wypłacaną na koniec miesiąca (na koniec kwietnia dotrzymałam ostatnią kasę od pracodawcy) teraz kolej na ZUS i nie wiem czy oni mają jakieś stałe terminy typu wypłacaja do 10 czy może coś mi wstrzymali. Jak było/ jest u was, bo nie wiem czy cierpliwie czekać czy musze zajrzeć do ZUS-u?
Jeśli chodzi o zwolnienie to dostarczam je do pracy.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
MalgosiaSz, witamy wśród lipcowek. Jeśli będziesz często do nas zaglądać to gwarantuje że uzaleznisz się od nas tak samo jak my jesteśmy uzależnione...
Karolina_p123, ją ci niestety nie pomogę w sprawie zusu bo dostaje zasiłek z firmy. Pewnie odpisza ci dziewczyny, którym zus wypłaca.
Dorkiszon, Moonia154, korzystajcie z tego słońca i za mnie... Mnie chociaż już odlaczyli od kroplowki to mogę swobodnie się po szpitalu poruszać, choć mnie pilnują bym leżała i to na boku a nie na wznak... Ale to oczywiście nie to samo co możliwość skorzystania ze "świeżego" powietrza...
Jamajka wspominała mi w smsie, że dziś wyprawia drugie urodziny Lenki, więc może jutro się do nas odezwie? Czekamy tu na nią z utęsknieniem...
Kaska, wypuścili ci już? Ogarnelas się już w domku?
Patrysia, lacra... Damy radę!!! Jeszcze trochę i wszystko dla dobra naszych serduszek
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
My byliśmy poleżeć na kocyku potem spacer po parku poszliśmy po coś do jedzenia i musieliśmy wrócić do domu taksówką bo nogi strasznie mnie bolały. Teraz siedzę i sobie je moczę.