BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #676112 przez uniuni
Byłam zapytać o tą moją kwietniową i majową wypłatę z urzędu i powiem wam, że wyszłam i śmiałam się jak głupia. Wysłali mi pieniądze...na cudze konto :) Pieniądze wróciły, a ja mam złożyć dokumenty o aktualizację konta bankowego, na które jeszcze kilka miesięcy temu normalnie wypłacali mi pieniądze :laugh: Rozbroili mnie tym swoim małym burdelkiem :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #676114 przez agniesia
Uniuni - nacinali mnie, mam 4 szwy zewnątrz i 4 szwy na zewnątrz i własnie ten jeden na zewnątrz mnie drażni i ciągnie, ale jak patrze na synka wszystko przechodzi:)

11 lata 6 miesiąc temu #676120 przez kaska1982
Agniesia sliczny jest twój synus :) a ty jestes bardzo dzielna mama :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 6 miesiąc temu #676121 przez uniuni
Agniesia wierzę :D Nie mogę się doczekać tego uczucia :)

Byliśmy niedawno odwiedzić ludzi u których przez 2 lata wynajmowaliśmy mieszkanie i oni teraz mają czwórkę dzieci. Najmłodsze 5 mieś, najstarsze 6lat :) I Hilde, bo tak ma na imię powiedziała, że te hormony po porodzie, ta radość i ta miłość są niesamowite. Była w centrum handlowym i występował jakiś pianista, powiedziała, że chciała podejść do niego zabrać mu mikrofon i wykrzyczeć, że ma najpiękniejsze dziecko na świecie 'chodźcie zobaczyć! Jest tutaj w wózeczku! mój największy cud!' :laugh: Bardzo fajna kobieta :) Powiedziała dzieciom, że Jezus był tak gibki, że obgryzał paznokcie u nóg ;)

11 lata 6 miesiąc temu #676122 przez dziubasek
Agniesia eeee to ty jestes ekspresowa rodzicielka ;) dzielna z ciebie kobitka :) a synus jest cudny :)
Uniuni ja nie wiem jak w norwegi ale ja byl zszyta takimi zszywkami(wygladaly jak do papieru i szczerz mowiac szew wogole mnie nie bolal, a co do cc to ja tez robilam wszystko zeby unikanac ale jak tylko powiedzieli ze cos moze zlego dziac sie z Miss to od razu sie zgodzilam

11 lata 6 miesiąc temu #676128 przez nala
Agniesia synuś wspaniały i świetnie, że poród tak szybko przebiegł i miałaś super opiekę. Oby każda z nas choć trochę tego szczęscia miała przy porodzie, ale na pewno jak zobaczymy dziecko to nic innego nie będzie ważne :)

Mam jedno pytanko. Napisałaś, że w szpitalu dokarmiali synka, a w 3 chyba dobie już normalnie pokarm miałaś. I nie było problemu z karmieniem, w takim sensie, że jak pił z butelki to chciał później pierś? jak to wyglądało u Ciebie?

11 lata 6 miesiąc temu #676130 przez nala
A i jeszcze ile ważył i jaki był długi Seweryn? Nie napisałaś czy ja przeoczyłam? :)

11 lata 6 miesiąc temu #676132 przez agniesia
Nala - u mnie było tak, ze w srodę go przytsawiłam i się przyssał, ale ze mialam znikoma ilosc pokarmu dali butelke i tez ladnie pil. Nie robi mu roznicy, czy pije z piersi czy z butelki.
Ja muszę go dokarmiać, bo to wczesniak, w domu pije zpiersi i z butelki:)

11 lata 6 miesiąc temu #676134 przez agniesia
Seweryn ważył 2800 g i miał 53 cm;)

11 lata 6 miesiąc temu #676138 przez siwa342
agniesia no to miałaś dosyć fajny i szybki poród :) też bym chciała w takim tempie urodzić

MAJA

11 lata 6 miesiąc temu #676139 przez nala
Jak Twój synuś przy 2800 mierzył 53 cm, to jak u mnie szacują że będzie Alicja ważyła ok. 3700 to ja nie wiem, sporo ciuszków będzie już na nią za małych :) a są takie fajne :)hehe

11 lata 6 miesiąc temu #676141 przez patrysia305
Kasia nie wiem do kiedy zostajemy, jak narazie nie mowili nic o wypisie, tylko i co najwazniejsze o nierozwiazywaniu poki co ciąży. U mnie tez niemilosierna nuda, leze z jedna mloda co ma 20lat i nosi bliźniaki zbytnio tematow brak. Agniesia opowiesc wzruszająca-zazdroszczę tak szybkiej akcji.
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #676146 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #676151 przez uniuni
Dziubasek z Ciebie też przepizdencja, że tyle wytrzymałaś zanim się skończyło cesarką :) Oczywiście obawiam się bólu i wolałabym nie mieć cesarki, ale i tak dla nas będzie się liczyło zdrowie małego więc nawet jakby mi mieli nogę uciąć gdyby to miało pomóc, to zgodziłabym się bez mrugnięcia :)
Ahhaaa bo ja trochę od tematu odbiegłam ;) (swoją drogą jedyne bieganie od 8 miesięcy) Nie mam pojęcia jak cesarka wygląda i jakie szwy zakładają. Za to dziecko dokarmiają takimi malutkimi kubeczkami. Żadnych smoków ani butelek, mleczko w naparstku dopóki nie masz wystarczająco pokarmu :laugh:

Kamykowa za co miałybyśmy się obrazić :) Dzięki za radę, ja postaram się przycisnąć swoją gin na usg 01.07. Niech mi to zrobi i będzie spokój :)

11 lata 6 miesiąc temu #676160 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka