- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Olek cudny, ten uśmiech łamacz niewieścich serc
Opis porodu mnie wzruszył. Też bym chciała mieć taką opiekę i żeby mąż się zachował jak na ojca przystało
Do miłego mamuśki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a ja znów na wyjeździe nie potrafię ostatnio usiedzieć w domciu. Nie wiem czy to normalnie ale najlepiej się czuję gdy prowadzę autko nic mnie nie boli i mały również jest spokojny.
Pani doktor powiedziała mi ostatnio że mały ma bardzo długie nogi czuję to jak daje mi po żebrach to ból potrafi być straszny. Mi się ciężko oddycha bo Hubert jest jeszcze wysoko ale podobno po 36 tg powinien mi się brzuszek obniżyć i ba być lżej.
Wczoraj mnie użarły komary w brzuch na szczęście nie swędzi
Zaraz lecę na ogród po truskawki prosto z krzaczka
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
burza idzie u mnie brrr
agniesia ty wiesz ze bym go wycałowała i schrupała jak małego pączusia
Lacra super ze dałaś rade sie odezwać dopingujemy tu waszej trójeczce a do którego teminu masz dotrwać??planują juz jakis termin cc??
Qltoorka bidulko nasza...nie zazdroszcze szpitala ale przynajmniej możesz spać spokojnie bo masz fachowców przy sobie :* a na miejsce koleżanki na pewno zaraz przyjdzie jakaś następna więc będziesz mieć towarzystwo i zawsze masz nas
sledze cały czas naszego Olusia rośnie chłopak jak na drożdżach jest przesłodki na tym filmiku i te jego minki jak nic chyba mu sie jakieś cycolinki snią hehe
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
agniesia dzielna mama sewerynek już widać, że będzie łamał damskie serca
ja dzisiaj padnięta - w nocy miałam koszmar i to związany z naszym forum śniło mi się, że byłyśmy wszystkie na pogrzebie synka Pati - miałyśmy płaskie brzuszki ( czyli już po porodach) ubrane na czarno i nosiłyśmy białe rękawiczki ( czemu tak - nie wiem)- obudziłam się zmęczona i wystraszona a Mikołaj jak się obudziłam miał akurat fazę snu i się za dużo nie ruszał więc niezłego stracha dodatkowo mi napędził ... Nie wiem skąd mi się to wzieło, ale stres i strach po przebudzeniu spory
nad Poznaniem dziś szaro buro i w tej chwili burzowo
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do towarzystwa to Qltoorka wolałabym chyba być sama. Niż tak jak mam teraz. Wogole z rana miałam dół, bo za tydzień mego D. Chrzesnica ma roczek. Słyszałam jak fajnie chca go zorganizowac, a ja pewnie bedę tu
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nikaa faktycznie, sen miałaś dziwny Ciekawe, co to może oznaczać... Mi się teraz (znowu!) śni szkoła- ostatnio moja podstawówka i raczej nie są to miłe sny, choć wspomnienia mam super. Ciągle jestem nieprzygotowana, nie mam pracy domowej i nic nie umiem To chyba przekłada się na rzeczywistość, w której jestem, bo trochę boję się porodu i też jestem "nieprzygotowana"
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agniesia cudny syneczek i piękny poród
Piękna pogoda, rano sprzątałam mieszkanko, zrobiłam pranie, a później pojechaliśmy do ikea po szafkę dla Alicji kupiliśmy półeczkę która będzie nie daleko łóżeczka :)ał
W Ikeii mój mąż latał z metrem do mierzenia...i wiecie co... zmierzyłam brzunio i....SZOK brzusio ma 100cm!!
Czujemy się dobrze, malutka aktywna ciągle przypomina o swojej obecności kopniaczkami
Nie mogę doczekać się kiedy ją zobaczę...!
Zmykam się kąpać i szykować idziemy do pubu ze znajomymi oglądać galę KSW
Miłego wieczorku brzuchatki
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Nikaa, ala, jaki sen...
A ja nawet zyskalam kolejna koleżankę w pokoju. Ta nie wypuścili, bo się pochwaliła ze ja kregoslup boli.. myślała, ze to od tych sterydów. Nowa dziewczyna, niesamowita gadula, jest w 10 tygodniu z blizniakami. Leży z powodu krwiakow.
A mnie już nawet nie pytają co z tym plamieniem, skupiają się tylko na tym brzuchu. A on wciąż napięty ale na ktg skurczy nie ma.. więc jak to jest?
- MałgosiaSz
- Wylogowany
- gaworzenie
- MałgosiaSz
Dopiero pierwszy raz tu piszę, wcześniej jakoś nie trafiłam na to forum. Szczerze mówiąc to od 3 dni śledzę wasze wpisy i widzę, że strasznie dużo się u Was dzieje. Mam nadzieję, że będziecie mnie w problematycznych sytuacjach też tak wspierać i doradzać.
Dla dziewczyn będących w szpitalu zdrówka dla Was i maluszków oraz cierpliwości. Ja leżałam w styczniu i pamiętam jakiego miałam doła.
Pozdrawiam wszystkie "Lipcowe Mamusie"
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Ale tu dziś duszno na tej sali zostało nas trzy na sali a na całej ginekologii 5 ale najważniejsze że wszystko ok. Brzuch miękki, skurcze ustąpiły i jeśli noc będzie spokojna to jutro do domku a w poniedziałek po wypis
qltoorka będzie dobrze, mi po kroplowkach opuściło a że mam to rozwarcie to lekarz powiedział, żebym się tak na serio oszczędzał, zero spacerów, ewentualnie krótkie i tylko w towarzystwie, dużo lezenia i odpoczywania i powinnam wytrzymać jeszcze jakiś czas przynajmniej tydzień albo dwa
patrysia i jamajka wy też tam dzielnie się trzymać i myśleć pozytywnie. Mi to pomogło i mam nadzieję że jutro będę odpoczywać na własnej kanapie