- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

madzialenka albo ja jestem slepa albo tempa- nie wiem co ty tam poprawilas w fotoshopie...
Dorkiszon ehhh u kazdego cos sie dzieje(jedni o tym mowia inni dusza w sobie)moj byl dokladnie taki sam jak twoj do momentu pojawienia sie Miss na swiecie-teraz nie jest idealny ale sie stara(a ja to doceniam)-jest strasznym syfiarzem ale jak mu zwroce delikatnie uwage to posprzata, ugotuje, poprasuje, nastawi pranie, zrobi wszystko w domu, no i najwazniejsze dzieckiem to on sie czasami zajmie lepiej ode mnie

Wiec glowa do gory moze jak sie Kubus urodzi to mezus sie zmieni

P.S A mame ma taka sama, widze sie z nia 2 razy w roku i po tygodniu mam juz dosyc(jedyne w czym jest cudowna to jest zajebista babcia bo mama taka to ona nigdy nie byla) i tez lata kolo mojego braciszka i siostry(wlazi im w dupe a oni maja na nia wywalone-jak cos sie dzieje i mama potrzebuje pomocy to i tak zawsze my lecimy), a siostre moja 40letnia to nawet sponsoruje bo ma meza meza nieudacznika i wreszcie im kasy brakuje... Powiem tyle trzeba docenic ja taka jaka jest- bo niestety kiedys jej zabraknie i bedzie nam jeszcze gorzej....
Qltoorka smoczek cudny, ja kupilam tylko jeden bo tym razem jak sie uda to postaram sie obejsc bez niego... Miss dalej zasypia ze spoczkiem(w reku) i mowi ze to jej przyjaciel

Judytejsza sikaj na nich(pojebani sa czy co).... moja tesciowka przylatuje 2.07 i pewnie tez bedzie cos swirowac(wiec bede wam marudzic)
Dobra prasowanie dalej stoi i czeka na niewidocznego duszka

Pati kochana super wiadomosc, jak sie ogarniecie to dodaj kilka fotek malego mezczyzny

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Powiem ci że lipa bo ja mojemu mowie zeby jego sie do mojego dziecka nie wtracali a mieszkaja daleko a co to dopiero będzie u ciebie?? Lekka masakra ale mam nadzieje że dasz sobie rade, twarda kobieta jestes:)
Bisbas jesteś w koncu:) super ze z wani wszystko ok, nic tylko czekac na malutka:)
Patrysia witaj! No jak się czujesz i jak nasz Tymek? Jak ogarniecie się po szpitalu wrzuca nam fotki bo ciocie stesknione:)
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

I dawaj zdjęcie Tymcia!!!
Mąż mnie wygania na dwór, bo tam przyjemniej niż w domu...Tutaj powietrze dosłownie stoi w miejscu a ja czuję się jak topniejący bałwan... To idę na ławeczkę... Spacerować nie będę, bo stopy napuchnięte do granic możliwości-nie poznaję ich, to nie są moje szwaje

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Przed chwila pomyslałam, że będę miałą takiego kochanego dzidziusia i tak mi się lepiej zrobiło na sercu.
dziubasek no to ja się tak odzwyczaiłam od mojej matki jak mieszkaliśmy sami , że jak wróciłam do Polski to ryczałam jak sobie dam rade.
Teraz wróciła, bo pilnuje takiej starej babki taka dorywcza praca za pół darmo i nudzi się jej ogolnie. Dziubie do mnie czy ide na spacer, a ja mówie, że mi źle ona tego nie czaji no i juz ma focha łazi snuje sie po mieszkaniu z okna do okna, a ja pierdolca dostaje, bo czuje sie winna, że mam dostarczac rozrywke mamie, bo sie nudzi. Ona zyje moim zyciem. Teraz pociaga nosem nie wiem czy nie ryczy, bo zale musza byc bez powodu. Kiedys mi powiedziala ty masz Michala, a ja nie mam nikogo. Ma siostre, matke swoja z siostra codziennie klepie po 2 razy dziennie przez telefon ma syna , który dzwoni jak cos chce za to ona mu wlazi jak tu przyjezdza. Nikt nie jest obwiniany, że ona jest sama tylko ja cały czas czuje ta presje i ja jej o tym mowilam to na chwile byla wyrozumiala, a za chwile zas to samo.
agusiaa26 bede sie zwierzac, aż wymiekniesz i bedziesz mowila : "o nie ,a ta zas doly "

- siwa342
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

bea2a powodzenia

agusiaa26 moja mam twierdzi że do pierwszego dnia miesiaczki mam dodac 7 dni a potem 9 miesiecy i to bedzie termin,no ale wychodzi mi tak samo na usg

judytejsza no nie zazdroszcze teśców-opukac moi sa spoko,ale ja nie rozumiem że ludzie nie zdawają sobie sprawy że to nie tak hop siu pod koniec
dorkiszon ja za to jak się wkurze to nie robie i juz,mam charakterek po mamusi i jestem uparta jak osioł,mam to w dupie mi to nie przeszkadza,ale mój najczęsciej pomaga tylko że taka pomoc dwa razy w miesiącu to mało ale co zrobię jak go nie ma.
patrysia305 Super że juz w domku,ja mam tylko 3 pary takich malutkich body w razie czego ale mam nadzieje ze mi sie nie przydadza
Moja mama wpadła do mnie dzisiaj nie zaplanowanie(wracała z bratem ze szpitala z kontroli-lekrz stwierdził że mu sie upiekło,blizn na buzi nie ma a klatka o dziwo tez spoko się goi) no i kochana mamusia pomyła mi po remonciku wszystkie okna,ja przeprałam recznie fieranki i zanim wyjechała to jeszcze je powiesiła

siedze przy wentylatorze a jak odejde od niego to umieram... Jak jakoś dojdziemy do ładu z kasa to za rok zakładam taką przenośną klime bo tu nie uwale
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Non stop chce mi się jeść. Nie nie jeść. Żreć. Od rana co godzinę coś mam w gębie...
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- siwa342
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mojemu szczurowi też odj... i dalej nie wyszedł tylko zagląda idzie pod klatke , ale nie wchodzi do niej chyba go zabije zaraz.
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1

Cześć ciocie