BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #686619 przez magdalenagal
Ja bym też nie urobiła bez wiatraka.
Nawet go załączyłam bo rano wydawało mi się że szwankuje :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #686625 przez karolinap
Magdalenagal, kocica ze mnie? Jeśli tak wyszłam na tym zdjęciu to tylko zasluga % no i "tego" wieczoru ;)
Ze mnie to właśnie jest taka dziewczyneczka ;) wszędzie dowód muszę pokazywać a teraz z tym brzuchem to ludzie patrzą na mnie, na brzuch i jak to mój A. mowi: Pewnie myślą, ze małolata w ciazy ;)

Qltoorka, tak na twarzy też mi przybyło trochę ciałka i jej kształt się zmienił ;) niby "tylko poszło w brzuszek" a jednak! Jak kilka dni temu oglądałam zdjecia z zeszłorocznych wakacji to niedowierzalam - normalnie anoreksja ;) Tak się przyzwyczaiłam juz do tego ciała ze zapomniałam jak to było 13kg temu ;) a jak juz się Pola urodzi to marze zeby wrócić do tamtej figury ;)

Dziubasek, ja coś czuje ze Ty możesz w takim tempie to zostać kolejna czerwcowka, Nasza Amazonko ;)

Ja jakoś o dziwo dobrze znoszę te upały. U nas było dzis milion stopni i leciutenki wiaterek. Jedyny minus - opuchnięte stopy :| Mój A. wziął dzis wolne bo chcemy jeszcze pospedzac trochę czasu razem zanim się Pola urodzi, nie tylko popołudnia jak A. wraca zmęczony po pracy.
Było dzis bardzo milo- zakupki, spacerki i chyba ze 4 godzinki nad jeziorem. Jak przyjemnie pomoczyc stopki w zimnym jeziorku :) A. się trochę przypiekl na słoneczku, ja moja połowę kocyka miałam w cieniu :) później obiadek, kefir z truskawek, A. zrobił serniczek na zimno z truskawkami i teraz po zimnym prysznicu odpoczywamy :)

11 lata 6 miesiąc temu #686626 przez kasiak
Ja też się melduję :) mężu wrócił szybciej więc skoczyliśmy do storsenter po kosz na zużyte pieluchy. Nie chciało mi się ale to był przedostatni dzień do odbioru. Nawet nie było tragedii. W sobotę idziemy na roczek do znajomych i dzisiaj dokupiliśmy do dmuchanego basenu plastikowe piłeczki. Promocyja była, więc trzeba korzystać.
Brzuszek i lokator troszkę się buntowali z początku, ale ukołysało Małego do snu i nawet mnie nic nie bolało. Skoczyliśmy jeszcze do spożywczego...w zasadzie to poszłam sama...po jabłka...wyszłam z dwoma reklamówkami :huh: ale to jedyna okazja kupić wszystko to czego mężu nie umie :) warzywa i owoce pół biedy, ale twarożek, mięso mielone itp to ja muszę iść bo już wiem jakie kupić...no i wyszło jak zwykle :)

Dziubasek Ty siądź sobie na dupce i czekaj na swoją kolej! Też bym już chciała, ale trzeba czekać :P a jak nie chcesz sobie przycupnąć na dupce to ja mam prasowanie i mycie podłóg zaległe to możesz pomóc B)

11 lata 6 miesiąc temu #686628 przez Joanna89
Wróciliśmy z nad wody :) kąpiel w zimnej wodzie mmmm ;D a po drodze McDonald...:)

11 lata 6 miesiąc temu #686635 przez dziubasek
Kasiak jedyne czego ja nie znosze robic to prasowanie, podlogi u mnie w domu Miss myje(moge ci moja pomocnice wypozyczyc ;) )
Karolinap ja nie moge patrzec na moje slubne fotki, pewnie trudno uwierzyc ale wygladam jak anoreksja same kosci i skora i zero cyca(dlatego po ciazy zostawilam sobie 5 kilo) a moj mezus powiedzial ze jest piekna kobitka :)

HHahah ja teraz wylozylam sie na sofie i ogladam jakis syf- musze troszke poudawac leniuszka bo za chwile mezus wraca z pracy :P

11 lata 6 miesiąc temu #686639 przez karolinap

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #686643 przez dziubasek
Tak kochana to mogl byc czop :)

11 lata 6 miesiąc temu #686650 przez karolinap
Dziubasek, myślisz? Bo właśnie pamiętam jak Lacrijka chyba wstawiła kiedyś fotki to jeden był taki ciemny a drugi trochę z krwią. A mój był taki sluzowaty ale twardszy no i tak wężyk wiec pomyślałam ze to moze TO.

11 lata 6 miesiąc temu #686653 przez Kamilka22
Hej Wam!

Te upały mnie wykończa.. wiatrak chodzi wlaczony caly czas ale dupa nadal mi goraco duszno niewygodnie tragedia staje sie marudzaca ciezarowka hehe:p ale na serio usiade na kanapie to sie wierce bo mi niewygodnie i wszelkie kombinacje zeby bylo ok najlepiej jak leze na lewym boku.

Ja cos czuje ze chyba po terminie urodze bo bruch mam nadal wysoko czop mi nie odszedl skurczy brak.

11 lata 6 miesiąc temu #686655 przez dziubasek
Mysle ze tak, nie kazdy czop jest z krwia :) ja mialam z krwia ale kumpela mi opowiadala ze nawet nie zaczaila ze jej czop wylecial bo byl bez krwi... wiec moze u ciebie jest podobnie :)

11 lata 6 miesiąc temu #686660 przez magdalenagal
dziubasek napisał:

Tak kochana to mogl byc czop :)

Ty weź nie strasz bo mnie dziś się też ulało ale tak nie dużo i bardziej wyglądało jak zwykła wydzielina sprzed ciąży.

11 lata 6 miesiąc temu #686661 przez NataliaK
aksan2 trzymam kciuki za Ciebie w szpitalu :blink: odzywaj się do nas

ja byłam dziś na wizycie u od mojej toxoplazmozy i okazało się, że najlepiej jak będę leki brała do końca ciąży bo moje wyniki nie wiele się zmieniły - jutro jadę jeszcze zrobiś jeszcze jedno badanie. Wszytsko byłoby dobrze gdyby nie to, że właśnie przeczytałam i na ulotce leku jest napisane, że nie powinno się podczas jego stosowania karmić piersią więc zastanawiam się czy jak odstawie bezpośrednio po porodzie to będe mogła karmić :( porozmawiam o tym z moją gin jeżeli dokulam się do następnej wizyty...

Mi dziś pomagał tylko zimny prysznic więc dobrze, że już wieczór mam nadzieję, że jutro nie będzie aż tak gorąco ale i tak wybieram się na działeczkę wybyczyć dupkę na leżaku w cieniu oczywiście ;)

11 lata 6 miesiąc temu #686664 przez NataliaK
no z tymi czopami to różnie bywa czytałam, że różnie wyglądają ja ciągle też obserwuję ale z moim szczęściem to pewnie go przeoczę, wypadnie podczas kąpieli albo siusiania i tyle go zobacze :woohoo:

11 lata 6 miesiąc temu #686667 przez Joanna89
Czy każdej mamie odchodzi czop ? kilka kolezanke mówiło mi że nie miały czopa, tylko mocniejszy śluz prze 1 dzień...

11 lata 6 miesiąc temu #686672 przez dziubasek
Czasami mozna przeoczyc czop a czasami odchodzi juz z wodami (tak mi sie wydaje)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka