- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Ze mnie to właśnie jest taka dziewczyneczka wszędzie dowód muszę pokazywać a teraz z tym brzuchem to ludzie patrzą na mnie, na brzuch i jak to mój A. mowi: Pewnie myślą, ze małolata w ciazy
Qltoorka, tak na twarzy też mi przybyło trochę ciałka i jej kształt się zmienił niby "tylko poszło w brzuszek" a jednak! Jak kilka dni temu oglądałam zdjecia z zeszłorocznych wakacji to niedowierzalam - normalnie anoreksja Tak się przyzwyczaiłam juz do tego ciała ze zapomniałam jak to było 13kg temu a jak juz się Pola urodzi to marze zeby wrócić do tamtej figury
Dziubasek, ja coś czuje ze Ty możesz w takim tempie to zostać kolejna czerwcowka, Nasza Amazonko
Ja jakoś o dziwo dobrze znoszę te upały. U nas było dzis milion stopni i leciutenki wiaterek. Jedyny minus - opuchnięte stopy :| Mój A. wziął dzis wolne bo chcemy jeszcze pospedzac trochę czasu razem zanim się Pola urodzi, nie tylko popołudnia jak A. wraca zmęczony po pracy.
Było dzis bardzo milo- zakupki, spacerki i chyba ze 4 godzinki nad jeziorem. Jak przyjemnie pomoczyc stopki w zimnym jeziorku A. się trochę przypiekl na słoneczku, ja moja połowę kocyka miałam w cieniu później obiadek, kefir z truskawek, A. zrobił serniczek na zimno z truskawkami i teraz po zimnym prysznicu odpoczywamy
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Brzuszek i lokator troszkę się buntowali z początku, ale ukołysało Małego do snu i nawet mnie nic nie bolało. Skoczyliśmy jeszcze do spożywczego...w zasadzie to poszłam sama...po jabłka...wyszłam z dwoma reklamówkami ale to jedyna okazja kupić wszystko to czego mężu nie umie warzywa i owoce pół biedy, ale twarożek, mięso mielone itp to ja muszę iść bo już wiem jakie kupić...no i wyszło jak zwykle
Dziubasek Ty siądź sobie na dupce i czekaj na swoją kolej! Też bym już chciała, ale trzeba czekać a jak nie chcesz sobie przycupnąć na dupce to ja mam prasowanie i mycie podłóg zaległe to możesz pomóc
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Karolinap ja nie moge patrzec na moje slubne fotki, pewnie trudno uwierzyc ale wygladam jak anoreksja same kosci i skora i zero cyca(dlatego po ciazy zostawilam sobie 5 kilo) a moj mezus powiedzial ze jest piekna kobitka
HHahah ja teraz wylozylam sie na sofie i ogladam jakis syf- musze troszke poudawac leniuszka bo za chwile mezus wraca z pracy
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Te upały mnie wykończa.. wiatrak chodzi wlaczony caly czas ale dupa nadal mi goraco duszno niewygodnie tragedia staje sie marudzaca ciezarowka hehe:p ale na serio usiade na kanapie to sie wierce bo mi niewygodnie i wszelkie kombinacje zeby bylo ok najlepiej jak leze na lewym boku.
Ja cos czuje ze chyba po terminie urodze bo bruch mam nadal wysoko czop mi nie odszedl skurczy brak.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Tak kochana to mogl byc czop
Ty weź nie strasz bo mnie dziś się też ulało ale tak nie dużo i bardziej wyglądało jak zwykła wydzielina sprzed ciąży.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
ja byłam dziś na wizycie u od mojej toxoplazmozy i okazało się, że najlepiej jak będę leki brała do końca ciąży bo moje wyniki nie wiele się zmieniły - jutro jadę jeszcze zrobiś jeszcze jedno badanie. Wszytsko byłoby dobrze gdyby nie to, że właśnie przeczytałam i na ulotce leku jest napisane, że nie powinno się podczas jego stosowania karmić piersią więc zastanawiam się czy jak odstawie bezpośrednio po porodzie to będe mogła karmić porozmawiam o tym z moją gin jeżeli dokulam się do następnej wizyty...
Mi dziś pomagał tylko zimny prysznic więc dobrze, że już wieczór mam nadzieję, że jutro nie będzie aż tak gorąco ale i tak wybieram się na działeczkę wybyczyć dupkę na leżaku w cieniu oczywiście
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.