- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
Qltoorka ja byłam u kierownika przychodni przyszpitalnej i tu właśnie ból no ale zobaczymy co mi dziś na oddziale powiedzą mam takacicha nadzieję że coś się uda ustalić ( moj prowadzący uprzedzal że ten dr to troche dziwny jest ale nie myślałam że aż tak). A co do babki to nie wiem jak link na telefonie skopiować bo mi tylko taki net został (od 2 tygodni idzie do nas technik linie naprawić i dojsc nie może, szybciej bym to zrozumiała jakbym mieszkała gdzieś w górskiej wiosce odciętej od świata ale nie kurde w centrum wawy) no ale nazywała się Magdusia_24 i mnie zapienila ale wpadlam na genialny pomysł ze wezme to dziś na oddział i przyłoze do jakiegoś maluszka zobaczymy jak będzie za małe to poszukam wcześniaków może jakiś handel po cenach promocyjnych uskutecznie. No ale jak zobaczyłam wczoraj na opakowaniu rozmiar dla wczesniaka to mnie zmurowalao dobrze mi babsko życzy nie ma co, no to mam nadzieję że kiedyś sama się przejedzie na jakiejs aukcji tylko mocniej niż ja.
Sylwia możesz to zgłosić do allegro a zwrot musi przyjąc!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ta kobieta chyba nie ma sumienia:( to przykre
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
Generalnie wszystko ok...ale idę jutro do szpitala. Mój gin wyjeżdza na tydzień i ze względu na moje ciśnienie, powiedział że będzie bezpieczniej jak pod jego nieobecność będę w szpitalu... a ja liczę że już mnie nie wypuszczą i za tydzień pomogą wyjść Ksawiemu i też będę czerwcówką
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
askan och ty bestyjko nasza wymiksowac sie tu nam chcesz? ładnie to tak zostawić nas same na pastwę upałów hihi a tak serio to zycze klimy w szpitalu i miłego towarzystwa no i co by Ksawusia sprawnie wyjęli :* trzymaj sie kochana
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
askan2, a będziesz z nami w kontakcie w tym szpitalu? I tyś się miała meldować po wizycie wczoraj!!! Obiecanki-cacanki
Buahaha, a słyszałyście o tym, że ponoć księżna Kate (też lipcówka) chce rodzić pod hipnozą??? No większej głupoty to ja już w ogóle nie słyszałam... To znaczy, że co? Będzie zupełnie nieświadoma tego co się dzieje? Bo przecież ludzie pod wpływem hipnozy nie pamiętają później tego co się z nimi działo... Chyba, że to ma działać jakoś inaczej... Ale wiecie co, ta to już w ogóle panikara
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tak czytam Newsletter NIVEA BABY i aż serce ściska że to już Ostatni miesiąc ciąży i czas na refleksje pamiętam jak na początku umierałam, środek był super a teraz już coraz ciężej bo moja miłość malutka rośnie pod serduchem ehh
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
Qltoorka ja na wizycie to dziś byłam i od razu jak wróciłam to się zameldowałam , a myślę że od niedzieli będę mogła być z Wami w kontakcie...mój M. przywiezie mi jakieś łącze
Idę pakować torebinkę i do niedzieli
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wróciłam może po 1,5 h i ledwo żyłam nie nawidze tego upału rzygać mi się chce.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Najpierw zaliczylismy tesco bo w lodowce echo, potem trzeba bylo uzupelnic szafke z chemia zeby miec zapas(bo jak starego wysle to mi zawsze co innego kupi ) wszamalismy pizze i Miss poszla na drzemke a ja skoczylam sobie polazic po sklepach ...Wrocilam pozamulalam sie i jak tylko mezus wyszedl do pracy ok 15 wzielam sie do roboty(umylam drzwi wejciowe i wyjscie na ogrod, wysprzatalam garaz, zrobilam dwa prania no i wysprzatalam cala chalupe(zostalo mi tylko umyc podlogi i prasowanko- ale tym zajme sie jutro )
Askan trzymaj sie kochana i nie wychylaj mi sie z porodem bo ukatrupie jak sama zostane w lipcu
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa