- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Do męża dzwonilam i ostrzeglam, będę monitorować sytuacje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
nogi mi też trochę puchną jak pochodzę, wczoraj mierzyłam buty które kupiłam sobie na wesele (bo za tydzień się wybieramy pohulać jeszcze ) i nie moge nogi wsicnąć mam nadzieje, że po porodzie sie w nie wcisnę
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nala dzięki za info, co można jeść podczas karmienia Oczywiście, postaram się do tego stosować, choć jednak liczę po cichu, że synuś nie będzie miał na nic alergii, bo ja to z tych głodomorów i nie wiem, jak bym wytrzymała rygorystyczną dietę
Madziu pokoik sweetaśny U mnie z remoncikiem jeszcze daleko, bo "ciągle coś" Ale dziś już Małżonek powinien użyć swego pędzla, tak więc nadzieja jest
Kasiak mój Mąż też ma ręce, które leczą, ale rzadko z tego korzysta(my), zwłaszcza w takie upały. Ostatniej nocy, to ja musiałam użyć swoich łapek, bo tym razem to jemu wszedł skurcz w łydkę (swoją drogą to mógł więcej kawy pić, to by nie wszedł- kawosz jeden!!!)
Karolinap niezła z Ciebie dżaga (zarówno w wydaniu imprezowym, jak i teraz). I jak jeszcze bluzeczka (ups, sukieneczka! ) pasuje, to tym lepiej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
magda zavlokowałaś forum wczoraj hehe miałam jeszcze dodac ze mam słabość do tatusiowych napisów na dziecięcych ciuszkach
kasiak bidulko - dobrze ze dzis lepiej sie czujesz jak tak cie czytam to mam wrażenie ze ty juz blizej mety jestes niż ci sie wydaje
agniesia ach jaki ziewaczek
Qltoorka nie zazdroszcze z tym remontem....moze mimo wszystko sie uda głowa do góry!
dziubas ty tak pitolisz pitolisz i jeszcze w czerwcu urodzisz tu sie nie zna dnia ani godziny pochodź po schodach, pomyj okna, popastuj podłoge, pomolestuj małża i jakos pójdzie
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Monia no ta bratowa troszkę głupio myśli, jeśli dzidzia dostaje uczulenia to szkoda męczyć bobasa... Ja z początku testowalam a potem to juz jadłam wszystko prócz cytrusów i mleka bo to uczulalo Miss
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasiak nie martw sie mie tez skurcze katuja nie bola tak bardzo, no i prechodza, ale brzuch mnie teraz boli jakbym okres miala dostac ...doslownie. nie wie. Czy mam wybrac sie do lekkarza czy co???
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
Zaczelam brać magnez na te skurcze nóg, zobaczymy czy cos pomoże. Tylko, ze w domu mam tylko musujacy, ale pisze, ze w ciąży można brać.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dopiero sobie siadłam Byłam z pieskiem u weterynarza na szczepieniu i na targu po młode ziemniaczki.
Na obiad robię dziś makaron z truskawkami i śmietaną, w taki upał nawet nie chce się jeść.
Wczoraj zaliczyłam małą kąpiel w jeziorku U nas prawie jak nad morzem
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Pasal dziewczynki są śliczne !
Magdalenagal piękne zdjęcia
Emi87 to chyba nie pomaga bo ja dziennie chodzę z 15 razy góra doł po schodach, okna to co chwilę myję bo mój piesio "liże" szyby,odkurzanie i mycie podłóg - codzienność ... skakanie też za bardzo mi nic nie daję, oprócz jednego skurczu w pośladku ;D a tez chciałabym ciutkę wcześniej urodzić...
My czujemy się świetnie bez zmian
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasiak. Ja za to boje sie okrutnie, niby z jednej strony mysle o koncu i. O tym ze zobacze syncia, a z drugiej ogarnia mne strach przed czyms nieznanym.....
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
W nocy nie wstaję w ogóle na sikanie a rano chce mi się dopiero jak zwlekę się z łóżka.
Na dzisiaj nie wiem jeszcze jakie plany ale na pewno idziemy na miasto po coś do jedzenia bo pustki w lodówce
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Ty organizm już do tego przyzwyczaiłaś ...do wysiłku
Do ciągłego chodzenia i robienia różnych zajęć, więc nie podziała na niego wysiłek czy bieganie po schodach...
Musisz czekać samo się otworzy jak dojrzeje:))) W najgorszym wypadku pomogą
Dobrze że wspomniałaś o szczepieniu ... też muszę ze swoim zajechać ale to początkiem sierpnia ...
Po badaniach wczorajszych wychodzi na to że będę lipcówką... Kto wie:)
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
Z drugiej strony dzisiaj zaczyna się wyprzedaż w centrum handlowym kolo nas, dziś sklepy do polnocy otwarte i cały weekend obniżki i gratisy...pojechalabym gdyby mężu szybko z roboty wrocil
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pasal, maleńkie śliczne Kruszynki
Seweryn mały przystojniak, super zdjecie z tym smokiem, całą buzinke mu zasłania
Emi, dziekuje, upały (szczególnie dzisiejszy) znosze kiepsko, brałam prysznic 2 razy, poce sie jak świnka.. o nogach nie wspomne. Opuchlizna mi nie schodzi nawet po nocy, jedynie troche jest lepiej, ale swoich rodzonych kostek już dawno nie widziałam.
Podziwiam tu Was za te siły i checi do wszystkiego. Mi nawet po gałezi skakac sie nie chce...
Od przyszłego tygodnia zaczniemy, może coś sie ruszy