- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Brzuch mnie boli, ale wczoraj też bolał i to na wzdęcia. Puściłam zielona chmurkę i trochę przeszło, wiec dzisiaj tez się nie martwie. Na obiad sadzone z ziemniakami i salata. Tylko nie wiem kiedy mężu z roboty wróci.
Wczoraj jak mnie skurcz w prawej łydce złapał to cały dzień bolało, a po poludniu jeszcze w lewej stopie...rozchodziłam to jakoś i na noc smarowałam nogi żelem dla ciężarówek, nawet pomogło. Im dalej w las tym więcej narzekania...byle do porodu
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No no widze, że niektore nie wytrzymuja bez browara hahah ja bym nawet nie wypiła 0,1 % alkoholu.
Joanna jak wypilas 2% piwko to dziecko mogło ci się nadmiernie przez to ruszać kuzynka mojego męża tak miała jak sobie łykła szampana na sylwestra to myślala, ze jej dziecko z brzucha wyskoczy. Niestety wszystko co zjesz i wypijesz idzie w 100% do łożyska i twoje dziecko po 30 min. ma takie samo stężenie alkoholu we krwi jak ty.
Ja nie wypiłam ani łyka alkoholu i nie wypije dopóki nie przestane karmić.
Jamajka jakbym mogła to bym z tobą poszła rodzić.
Kamilka ja dzis też miałam sraczkę , ale nie urodziłam.
- pasal
- Wylogowany
- gadatliwa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Qltoorka - tez mi sie marzy ten nowy Radler grejfrutowo-ananasowy Ale ja to boje sie nawet usta zamoczyc chociaz to ma 2%
- pasal
- Wylogowany
- gadatliwa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
dorkiszon, pamiętasz niedawną historię jak to pijana dziewczyna urodziła? To dziecko miało więcej promili niż ona... Więc... wniosek nasuwa się sam...
Joanna, piękne jest to zdjęcie... czekam na więcej...
Ja to nawet nie wiem co na te zdjęcia założyć
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
melduje sie nadal 2 w 1 tak mnie lekarz straszył tą krótką szyjką a tu na szybszy poród sie nie zapowiada... szyjka sie już nie skraca, niby tydz temu rozwarcie było na 1 palec, ale gin stwierdził, że bez skurczu nic sie nie ruszy... a ja nie miałam do tej pory ani pół skurczyku, nawet nie wiem jakie to uczucie wiec pewnie zostane lipcówką.. i dobrze niech Ania tam jeszcze siedzi.
Przeraża mnie te moje 16 dni na suwaczku. Przeleciało...
Teraz w ogole dzieci to chyba szybko rosną, co nie? moja tydzien temu miała 2900... ciekawe jaki Klocuszek wyjdzie
a tu widze koniec czerwca zapowiada sie ciekawie trzymam kciuki!!!
Pasal bardzo sie ciesze, że z Malutkimi wszystko okej pochwal sie Ksieżniczkami forumowym ciotkom
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
ja nie mam zamiaru takiej drastycznej diety wprowadzać
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia154 tak, leki na recepte też on line zamawiasz i jakby co to wybieraj leki z nazwa "import rownolegly" wtedy są jeszcze tansze bo nie placisz za piekne kolorowe opakowanie jakbyś poszla do apteki to nigdy bys sie o tym nie dowiedziala bo zasrancy nic o tym nie informują.
Joanna tez slyszalam że karmii wplywa na laktacje, szwagierce lekarz kazal pic. Ja osobiscie nie zamierzam go nawet probowac
Kamilka22 biedna ty, wytrzymaj jakos, może to przez te upaly? Jeszcze trochę i kończymy ciaze, glowa do gory chyba że tak jak pisze ciotka Dorkiszon: zaczyna sie!!
Pasal dzięki za super wieści:) czekalysmy na nie:) dużo zdrowka dla twoich kruszynek, jak wrócą do domku zapodaj nam zdjęcia na forum
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
Pasal super że się odezwałaś i że dziewczynki nabierają sił z dnia na dzień
Kurcze widzę że te upały żle wpływają na ciężarówki... trzymać się tam dziewczyny
U mnie standardowo też upał ale ja go znoszę w miarę ok... w domu mam chłodno no i na tarasie cień to mi mężulek nadmuchał materac więc mogę się wylegiwać
Jutro wizyta jak nie dam znać do wieczora - to znaczy że jestem w szpitalu
No i cienia życzę kochane i letniej bryzy z nieba....
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
No, pokój przygotowany na nadejście Ksiącia Dziś jak mi się uda walnę parę fotek
Pasal- cudowne wieści od Ciebie uściskaj Księżniczki
Kamilka- biegunką się nie stresuj- mnie czyściło w ubiegłym tygodniu (tak że nie mogłam zaufać sobie- czyt. bączki tylko na kibelku) Skurcze też miałam ale przeszło. Ja leczyłam się melisą.
Matę edukacyjną mam i leżaczek przywiezie mi Siostra. Więc będę testować reakcje Miśka na te gadżety.
Jak część z Was widziała moja Kochana Siostra dodała zdjęcie na FB- informuję że tak wygląda Waleń na huśtawce. Proszę nie dzwonić po GeenPeace
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Z charakterku też taka fajowa ta Twa sister?
askan2, a widzisz, nawet nie wiedziałam...to co to za Free ten Lech, że jednak alko ma... powodzenia na wizycie i czekamy na wieści
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
A co do maty to ja tez uzywalam niemal od pierwszych dni:)
Kasik teraz najlepsza pora zeby maly latal bez pampka, moja Pinda do tej pory potrafi sie zlac wiec chyba to normalne... Dacie rade- u nas rezultaty byly widoczne byly dopiero po 2 tygodniach...