- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Masakrycznie sie czuje... wymiotowalam i biegunke mam przy tym skurcze ale nie wiem czy te skurcze sa zwiazane z biegunka? nie mam pojecia... ale raczej to chyba nie skurcze porodowe. Masakra... pierwsza ciaza to wielka niewiadoma jak dla mnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agniesia, Joanna ja też słyszałam, że karmi dobrze wpływa na laktacje, a w szkole rodzenia położna powiedziała że to bujda i żeby nie wierzyć w te głupoty i nie pić nawet karmi, bo ma minimalną zawartość alkoholu ale ma. Na laktację wpływa duża ilość płynów i trzeba ogólnie dużo pić. Powtarzam tylko co słyszałam ofkors decyzja należy do każdej czy pije czy nie.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Kaska wez lepiej zadzwon do poloznej i powiedz, gdziec kiedys czytalam ze skurcze krzyzowe zaczynaja bolec od posladkow- wiec kto wie moze i u ciebie sie zaczyna
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Ale się sypiemy na końcówce co chwilę któraś coś ma
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Ta noc była jedną z najgorszych... Nie mogłam spać przez ten upał... Byłam cała mokra. Mąż przytaszczył wentylator, ale znowu ten szum w nocy tak mi przeszkadzał, że i tak go wyłączyłam... A prognozom pogody nie ma co wierzyć, wczoraj ostrzegali przez gwałtownymi burzami z gradobiciem w Katowicach i co? i nic...ani jedna chmurka nie zwiastowała nadejścia burzy... I dziś to samo. A ja już trzeci dzień w domu siedzę
Z tym Karmi to już kiedyś pisałam-położna na szkole rodzenia mówiła, że to jakaś bujda z tym, że niby wpływa na laktację, a poza tym Karmi nie jest już piwem bezalkoholowym-jest piwem o niskiej zawartości alkoholu, więc jak ktoś uważa, że to nie problem, że swojemu dziecku podaje alko to jego sprawa (czy pijąc teraz czy karmiąc)... A tą Bavarię 0% można kupić też w Almie np.... Jest też Lech Free i ostatnio chyba Żywiec bezalkoholowy się pojawił...
A ja mam takiego smaka, żeby spróbować nowego Reddsa grejfrutowo-ananasowego....
Joanna, dawaj te zdjęcia co Ci koleżanka robiła...
Szwagier mój zajmuje się fotografią i zaproponował wczoraj małą sesyjkę ciążową w niedzielę... Będzie plener. Szukam inspiracji w necie, ale nic mi się nie podoba... Nie chcę typowych zdjęć z całowaniem brzuszka, przytulaniem itp. Chcę jakieś zdjęcia z pomysłem.. Mój mąż wpadł na kilka fajnych...
W sobotę umówiłam się w końcu do fryzjera, więc kilka fajnych zdjęć będzie jak znalazł
kaska1982, chyba Mateuszek naciska Ci na jakiś nerw jednak, że tak Cię ten pośladek boli... Nie zazdroszczę...
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Qltoorka- nie mam jeszcze Mam tylko dwa jedno które posłałam i to
Uploaded with ImageShack.us
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
www.apteka-melissa.pl/
Joanna89 mój to nawet skarpetek dla małej nie kupił,proszek i chusteczki nawilżające to szczyt jego możliwośći
Kamilka22 nieraz przed porodem organizm się sam wyczyszcza i są biegunki itd,nie straszę ale może to już to....
Mała mnie pokopuje tak śmiesznie że brzuch mi się na prawo przesówa,dzisiaj strasznie mnie na pecherz ciśnie,latam do wc a tam 2 kropki-robi matke w głupa
No i nogi mi napuchły jak balony a tylko troszkę biegam i to do łazienki tylko
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro rano chcemy jechać kupić matę edukacyjna... nie za wcześnie jak myślicie? od znajomej córeczka bardzo szybko zaczęła na niej leżeć , bo już po 2 tygodniach.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
kaska mnie od paru dni też tak od pośladka ciągnie w dół nogi, ledwo chodzę, jak stoję jest to samo i ta noga mi drętwieje no i nic nie pomaga na to :/ A do tego dziś synek urządził mi pogoń za nim, bo zaczął uciekać, ale uff dogoniłam Ja skurcze krzyżowe przeżyłam podczas porodu, z tym, że u mnie zaczynały się nad pośladkami, w sumie to tak jak teraz bo też bardziej od góry mi się zaczyna ten ból, ale tłumaczę sobie, że dzidzia naciska na nerw.
Jamajka też się boję porodu jak nie wiem co. A chyba najbardziej tego, że zacznie się w domu, bo Miśka mojego miała wywoływanego w szpitalu i jakoś bezpieczniej się czułam, a teraz strach.
Kamilka może coś zjadłaś, a może to już to. Odpoczywaj i obserwuj. Trzymam kciuki.
Do tego wszystkiego od dwóch dni synka w ciągu dnia puszczam bez pieluchy, ale jak na razie bez sukcesów, mam nadzieję, że zatrybi.
Teraz czekamy na tatusia, bo ma coś dobrego do jedzonka przywieźć, choć i tak jeść się nie chce, ale z rozsądku trzeba coś wsunąć.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zmykamy na spacer z psem nad wodę Miłego popołudnia!
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna