- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Trafiliśmy okazję hehe znalazłam znowu a nowy taki kosztuje 80euro , a facet sprzedał nam dwa po bliźniakach i dał te wszystkie gratisy i praktycznie nie używane bo jednak im się za bardzo nie przydały.
Mój A. robi zdjęcia i pyta mnie i kogo tu tylko brakuję ? I Odpowiada no naszego synka .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Karolina - pieknie ten kosz wyglada
Milego dnia mamy
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
karolinkanice16 przepiekny kosz, faktycznie tylko waszego synka tam brakuje:)
Ja dzisiaj zadnych planow nie mam, cala noc nie spałam tagaja mna rozne mysli, strach i wszystko na przemian, boje sie cholernie i zaczełam panikowac, nawet ryczałam po cichu w nocy przed mezem zeby nie słyszal. Potrzebuje chyba teraz wiecej wsparcia niz zwykle, wczesniej naprawde nic mi nie było, to wczorajsza info mnie tak załamała. Wiem ze mowicie ze bedzie dobrze i szczerze w to wierze ale poki nie zobacze mojego synka bede sie okropnie o niego martwiła dziekuje za wasze wszystkie dobre słowa:) zycze wam miłego dnia dzisiaj:) oczywiscie słonecznego i nie goracego:)
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Miłego dnia mamcie
Tym co mają dziś wizyty samych dobrych wiadomości
A tym co do szpitala powodzenia i czekamy na wieści o kolejnych lipcowych dzieciątkach
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
judytejsza moja koleżanka co urodziła 1 lipca też tak panikowała,bała siebólu i wogóle i teraz sie z tego smieje bo niepotrzebnie sie tak nastawiała a poród nie był do wytrzymania itd więc głowa do góry
ja takie strach chyba w 7 miesiacu mnie ogarnął a teraz jakoś o tym nie myslę
Byłam dzisiaj na badaniach i co mnie trochę zdziwiło i to już nie pierwszy raz widzę że mamy bierają synów w róż,chłopczyk miał różowe spodenki i czapeczke...hmmm chyba jakaś nowa moda
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Dziewczyny strach jest normalny i ja też miałam chwile paniki. Ale wszystko przechodzi, ważne żeby rozmawiać, mi maz wybił z głowy głupie myśli. A teraz juz nawet nie pamiętam czego się bałam, instynkt robi swoje i małymi kroczkami uczymy się siebie.
Wieczorem jak karmiłam miałam moment grozy. Mały się zaksztusił i mimo szybkiej reakcji serce mi mało nie wyskoczyło. Aż się rozbeczałam na szczęście to nic powaznego tylko mu się ulało i nie zdarzył połknąć albo wypluć.
Zabawa z cyklu: "zdarzę obsikać mamę czy nie" trwa. Sebek leży i puszcza siurka w najmniej oczekiwanym momencie tak jakby czekał aż się na moment odwrócę tak ze ćwiczymy refleks i zmieniamy śpiochy jak przyjdzie potrzeba
Teraz już po karmieniu i śpi. Zjem śniadanie i muszę trochę posprzątać bo ostatnio głównie leżałam. Podłogi muszę umyć i pranie i zmywarkę nastawić. A potem będziemy lezec
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja nie mam nic przeciwko dodatkom dla chlopcow w kolorze pink widzialam niejednego super mena w rozowej koszuli(nawet probowalam przekonac mojego zeby sobie cos kupil w tym kolorze ale on jest przeciwny )
U mnie calkiem znosnie, wczoraj niedosc ze rodzinka zwalila sie na obiad(pisalam wam wczesniej-12 osob masakra) to jeszcze kurna zwalili sie na kolacje nie robilam nic specjalnego(bo kurna chyba jestem w 9 m-cu ciazy)kanapki, gotowe nuggetsy itp, mezus postawil flaszeczke, no i towarzystwo siedzialo do 23... Dzisiaj tesciowa jedzie z coreczkami na shopingi wiec mam nadzieje ze szybko sie u mnie nie zjawia chociaz powiem wam ze moja Miss-zupelnie inne dziecko(wisi na babci nia na mamusi a co niech sie kurna do czegos przyda ta tesciowa )
A za tydzien mam ostatnia wizyte w szpitalu (choc mam cicha nadzieje ze za tydzien to juz Julcia wbedzie z nami )
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
kto dzis rodzi, kto do szpitala a kto na badania?
ja dzis usg, wczesniej na depilacje i może do sąsiadki (sierpniówki) na chwilke wpadne. a tak to mogłabym cały dzień przespać tak po za tym u mnie cisza-żadnych oznak zblizającego sie porodu
Patrizia i bardzo dobrze,że nie możesz sie znami rozstać bo bysmy baaardzo teskniły :* a masz kobitko w sobie taka siłe że szok! trzymam kciuki żeby wyniki były jak najszybciej :*
misskate to już wszystko ogarnełas na przyjscie maluszka??
karolinap co tu nas straszysz ti ti ti niedobra hehe
karolinkanice śliczny ten kosz! ty to naprawde jesteś łowca okazji hehe
tez tak mam że patrze na pokoik Mili, na kołyske, na wózek....i tylko jej mi brakuje leżeymy w łózku, patrze na przerwe między nami i wyobrażam sobie jak leży tam nasza kluseczka achhhhhhhh
judytejsza a pewnie ze bedzie dobrze!! głowa do gory - zaraz utulisz swojego małego mężczyzne i zapomnisz o wszystkich zmartwieniach
kasiak ja sie własnie tego najbardziej boje - zakrztuszenia....bede prosiła poozne zeby mi pokazały co w takiej sytuacji zrobic i jak sie wrazie reanimuje takie maleństwo (wiadomo cos tam człowiek kiedys miał na ten temat ale wole odświezyć)
moze Sebek zostanie strażakiem jak tak sikawki lubi hehe
dziubasek odzywasz sie-znaczy przezyłas nalot dzielny żołnierzu wymęczyli cie pewnie równo....
- misskate
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ehh, coś kiepsko się czuję, niedobrze mi od rana... Trzeba chyba wstać i napić się kawki, może postawi mnie na nogi, bo trochę sprzątania dzisiaj przede mną
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Judytejsza aby cie pocieszyc napisze ze tez wczoraj mialam mega dola, plakalam z glupich powodow i najgorsze bylo to ze maz myslal ze czepiam sie jego i byl na mnie zly to mu tlumaczylam ze juz mam dosyc, ze jest mi ciezko, ze martwie sie jak sobie poradzimy to wzial sie w garsc i zaczal mnie pocieszac i takie tam, no i jakos przeszlo, juz mi lepiej i nie placze
Oczywiscie tez martwie sie jak bedzie moj porod wygladal, to przeciez normalne ale tak jak pisza ciotki, strach nic nam nie da, moze tylko popsuc nerwy:/ wiec wyluzujmy, juz blizej niz dalej
Dziubasek tyle rodziny to moja mama zaprasza na jakies imieniny, wyobrazam sobie ile mialas roboty przy przygotowaniach:/ ale najwazniesze ze juz po inspekcji i mozna spokojnie odetchnac
Zauwazylam ostatnio wzmozona aktywnosc mojego malucha a podobno pod koniec ciazy dziecko coraz mniej sie rusza bo nie ma miejsca, ja nie wiem moj to koncert daje prawie non stop ehh juz niech wychodzi to go wycaluje i schrupie w calosci
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
kasiak bluzke i bluze miał inne ale spodnie takie dresowe różowiutkie i ta czapeczka różowa w kropeczki
dziubasek wiesz dodatki na facecie czy koszula to co innego ale na takim maluszku dziewczęce ubranka to troszkę dziwne
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Kolejne karmienie przed nami...zdążyłam zjeść i chwilę posiedzieć chyba się nie najadł ostatnim razem, puścił siurka znowu i chce papu
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zahaczyłam o targ i kupiłam arbuza, zrobię sobie soczek potem.
Na 14 mam wizytę, a potem obiadek u mamci, już dzwoniła, że zrobiła kluski na parze z malinami mmmmmm
Faceci w różu hmmm... mój mąż ma jasno różową polówkę i nie jest najgorzej Ale czapeczka no nie bardzo, może miała być dziewczynka hhehe
Agusia kochana u mnie jest to samo, mała wcale nie śpi, daje takie "łubudu",że szok hehe
Dziubasek chylę czoła hehe u mnie nawet nie ma tyle osób ja się teście i rodzice zjadą do Nas
Kasiak mały łobuziak z Twojego synka
Dziś u nas pięknie i słonecznie:) późnym popołudniem zabieram psiaka na spacer do lasu
teraz sobie kawkę piję, a pózniej myjy myju i do lekarza.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa