- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- misskate
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Misskate, witaj wśród lipcowek. Czy my tak oniesmielamy, ze tak późno się do nas odzywasz, hihi :-P
Kaska, dobrze ze w końcu skrocili te Twoje męki... Piszecie dziewczyny o bólu, ale w tak cudowny sposób, ze wiem ze nie należy się go bać, ze jest do przeżycia, a poza tym mija.... to naprawdę dodaje mi otuchy i wiary....
Patrizia, a nie mialas też na początku lipca poznać wyniki badań?
Dorkiszon, dowiadywalas się cosik w sprawie tej przepukliny? Czy zapytasz dopiero jak do porodu pojedziesz?
To ja już się gubie ile jutro do szpitala, ile do lekarza.... Ale wiem jedno - dużo jakie będą tego efekty? Czy uda się by w jeden dzień rozpakowalo się kilka mamusiek? No niewykluczone....
Karolinap, gdzie jestes?
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Uniuni rzeczywiście.. zapomniałam o KarolinieP przecież ona się dzisiaj też nie odzywała cały dzień.. a wczoraj ją brało.. może już po wszystkim? skrobnąć smsa?
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W sumie ja też nie mam do żadnej numer... więc podaje mój może ktoś zechce...725493497
Zmyka do wanny i masować krocze niestety sama muszę sobie poradzić hehe
mała daje koncert w brzuchu , także pewnie nocka będzie mało przespana...
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- misskate
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie wreszcie wszystko trochę się uspokoiło D. "zostawił" mnie na prawie miesiąc, był za granicą. A niewiele później dowiedziałam się, że poród tuż tuż. Wyobraźcie sobie, co ja czułam, wyprawka w proszku, o malowaniu ani słychu, ani dychu.. że nie wspomnę o jakimś praniu, prasowaniu, czy wyborze wózka... To były pracowite 3 tygodnie... ale jaka teraz jestem z siebie dumna:laugh:
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Jamajka, pisz do tej melepety i daj znać koniecznie jak coś będziesz wiedziec. Dziwne, ze od wczorajszej nocy nic nie skrobnela... A przecież u niej to też wszystko wskazywało na początek akcji.... Ten czop to już jej chyba ze dwa tygodnie temu odszedł, co nie?
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Patrizia oczywiście, że jesteś jedną z nas.. ja myślę, że każda by chciała wiedzieć co Ci lekarz powie, jakie są wyniki badań itp. My przeżywamy to wszystko razem z Tobą i to jest raczej normalne, że się martwimy i interesujemy Jak będziesz już coś wiedziała i gotowa, żeby się z nami podzielić, to pisz.. my też Cię chętnie wesprzemy i słowem otrzemy łezkę z policzka
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Tak wiec rano nie mogłam wstać tak mi było słabo, umylam 2 talerze i prawie padlam jakoś taka osłabiona wiec zostawiłam mycie naczyń mężowi. Oddychalam głęboko, A. w pracy a ze mama ma dziś i jutro urlop to przyjechałam do niej zeby nie siedzieć sama. Cały dzień odpoczywalam, samopoczucie trochę lepsze niż rano.
Zwazylam się dzis i po wczorajszym przeczyszczeniu schudłam 2,5kg. Wysikalam chyba cala wode zatrzymana w organizmie i zobaczyłam dziś moje kostki. Zero opuchlizny
Ciekawe co bedzie jutro. Jak tak kiepsko maja wyglądać kolejne dni to nie wiem skąd wezmę siły na poród. Brzuch dzis nadal twardy ale skurczy brak.
Ale rzeczywiście, jak czytam Wasze opisy porodów to boje się coraz mniej. Kazda historia jest inna ale równie piękna.
misskate - witamy!
Kaska1982 - Gratulacje!!!!
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karolinap - ufff juz myslalam ze tulisz swoje malenstwo:)bedzie.dobrze.musisz byc silna
Tyle sie.dzis nachodzilam a nawet spac mi sie nie.chce...to chyba brak meza obok hehe
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Dla mnie to nie takie "Ufff" Bardzo chciałabym juz tulić Pole ale wiadomo - ona decyduje kiedy bedzie chciała wyjść i przywitać się z Mamusia i Tatusiem
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa