- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masz racje, wyprowadz sie, pokaz ze sobie poradzisz a ona jak zostanie sama to dopiero bedzie zalowac i pewnie przepraszac. Wierze ze dacie sobie z mezem rade, a pieniadze z remontu no co zrobic przepadly, nie martw sie, wszystko bedzie dobrze. Trzymam za ciebie kciuki, i nie smutaj mi tu sie bo tak naprwde nowy rozdzial w zyciu otwierasz, porod, przeprowadzka, zycie bez natretnej matki, na poczatku wiadomo moze byc ciezko ale z biegiem czasu napewno wszystko sie pomyslnie ulozy, za co mocno trzymam kciuki!!!
Jamaika mamusko Gratulacje!!! Ale nas malo zostalo tych w dwupakach co??
Nikaa sliczny synus, jaki czarnulek:)
Agniesia synus boski a te stopki to tylko do schrupania:) moj nie wychodzo bo boi sie ze wlasnie go schrupie, wycaluje i wymiziam:)
Kasia no i tak ma byc z naszymi syniami, moj synus tez pewnie skradnie mi serce ehh:)
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A ja wrocilam od. Rodzicow padnieta ale szczesliwa, fajnie minal mi dzien.
Niestety po drodze zatrzymalam sie bo ktos wyrzucil malego pieska, masakra, rano jak jechalam myslalam ze jest to czyjs piesek bo niedaleko byla wioska , jak wracalam nadal byl w tym samym miejscu. 12 godzin bez wody i jedzenia, jak tak mozma? Co za ludzie! Zatrzymala sie jeszcze jedna para i zadzwonli gdzie trzeba, powiedzieli zebym nie stala na ulicy i ze poczekaja az przyjedzie ktos po niego. Jestem szczesliwa ze nic temu psiakowi nie jest i ze ktos sie nim zajmie. Ludzie sa bez serca! Fajnie wziasc pieska ale sie znudzil... przywiazac do drzewa tych wlascicieli i zostawic bez wody w upale na caly dzien, zeby poczuli jak to jest!!!
Ide spac duzo wrazen na dzis....dobranoc lipcowki, rozpakowywujcie sie;)
- MałgosiaSz
- Wylogowany
- gaworzenie
- MałgosiaSz
Dorkiszon Przed Wami nowy, mniej nerwowy etap w życiu, szkoda, że w takim momencie doszło do takiej sytuacji
karolinkanice16 Śliczne zdjęcia
Ja w piątek byłam u lekarza, mam antybiotyk na infekcję dróg moczowych, zdaniem lekarza dzidziuś powinien pojawić się w okolicach terminu, weekend spędzony u rodziców teraz sama w łóżku, bo mężuś poszedł na nockę do pracy
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
TyszAnka można zwariować z tą służbą zdrowia...brak słów, ale najważniejsze tak jak pisałaś że wszystko ok...
sloneczko33 gratulację
Joanna89 widzę że zakochani jesteście w tym swoim psiaku zupełnie tak jak my też wszędzie gdzie tylko możemy to go zabieramy nawet mimo tego że ma duże podwórko i cały dzień na dworze jest
agniesia niech Sewerynek kopnie mojego Ksawcia tymi pięknymi stopkami co by już łaskawie wyszedł
kaska1982 nie dziwię się zwariowanie na punkcie własnego dziecka jak najbardziej wskazane
jamajka gratulację kochana
Nikaa Mikołaj jest śliczny
karolinkanice16 jak zwykle kolorowe i mega pozytywne zdjęcia , ps. ja też idę w środę do szpitala do mojego gina zobaczymy co mi powie
judytejsza brawo za reakcję... niby oczywistą, ludzką... ale niestety znieczulica jest tak wielka że większość ludzi kompletnie by nie zareagowała... zaczęły się wakacje ten okres w roku kiedy zwierzęta najbardziej przeszkadzają i są najczęściej porzucane strasznie to przykre....
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzisiejszy dzień zaliczam do udanych:) obiadek dobry zaliczony u teściowej. Potem deser na mieście lody mniami:) a na koniec frytki hehe skorzystałam jeszcze z tych dobroci bo dłuuugo długooo tego nie zaznam Teraz idę do wyrka mam nadzieję że zasnę w miarę szybko i będzie dobrze mi się spało żeby mieć na jutro siły. Jutro się odezwę na pewno.
Także kochane trzymajcie kciuki!!!
Pozdrawiam
AAAAAa i oczywiście Jamajka wieeeelkie gratulacje kochana :*!
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jamajka, Nikaa i Sloneczko gratulacje kochane
TyszAnka dbaj o siebie kochana, a dlaczego lekarz zdecydowal sie zbadac mocz za 1szym razem? Malenkiej cos dolegalo?
Dorkiszon przestan beczec i to juz, przed Wami nowe lepsze zycie, pewienie bedzie ciezko ale dacie rade, na matke i brata mniej wyjeba.. wiem ze latwo powiedziec ale uwierz mi mamusia jeszcze bedzie prosic ciebie o przebaczenie...
My dzisiaj caly dzionek na swiezym powietrzu pot lal sie ze mnie jak ze swini ale i tak uwielbiam taka pogode Miss nie przyzwyczajona do upalow dostala potowek i biedna sie czochra ale w sekunde zasnela
Ja czuje sie jako tako, co pare godz mam kilka skurczykow i cisza , caly dzien spedzilam na nogach, wieczorem pogalopowalam na rumaku i dalej czekam az corcia sie zdecyduje ... W srode ide na ostatnia wizyte do szpitala( i kurna powiem wam ze juz sie nawet zastanawiam czy nie poprosic o cc bo z tego co wiem to robia od reki, a wywolac mi porodu nie mozna bo te ich zele dowcipne i kroplowki wogole na mnie nie dzialaja-przynajmniej z miss dawali mi konskie dawki ktore nie powodowaly anbi jednego skurczu), sama niewiem czy czekac czy prosic o cc...
Kamilka kciukasy zacisniete
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
dorkiszon czyli u ciebie "wesoło" jak zawsze,współczuje takiej rodzinki
jamajka gratulacje
karolinkanice16 śliczne fotki
Caly dzień prawie pobolewał mnie trochę brzuch i tyle,myślałam że może coś się zacznie dziać a tu nic. tatus sobie z córcia pogadał ale chyba ma go w nosie...
jejku niech już wychodzi bo mam schizy pomału,jak się rusza to żeby nie za bardzo co by sie nie okręciła pepowiną itd a jak się nie rusza że może cos się dzieje,ta końcówka to jakaś katorga,jutro mam wizyte u gin więc zobaczymy co mi powie
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa