- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Monia i Judytejsza ja również nie tęsknię za bólem bo z pierwszym synem miałam 4 dni krzyżowe zanim urodziłam, a teraz jak mam skurcze tylko brzuszne to nie wiem czy to Mały sie wypina czy to właśnie takie są bóle. Jak w szpitalu podłączyli mnie pod oxy tydzień temu i miałam skurcze do 70 to prawie ich nie czułam. Śmiały się pielęgniarki ze mnie, że mi zafundowały masaż. Dlatego teraz boje się, że nie będę wiedziała czy to już
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Oczywiście tesciowa przylazla i musiałam zrobić więcej obiadu ale mezus mi pomógł wiec niea tragedii, Miss mi zasnela na ogrodzie czekam aż się obudzi i jedziemy pospacerować nad jeziorko
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
my naszego Mikołajka też ubieramy w pieluchę i bodziaki z krótkim rękawem by go nie przegrzać
co do snu... nasz Mikołaj jest kochany w dzień jest bardziej aktywny a w nocy daje pospać
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Ja na KTG dopiero w piątek choć mam cichą nadzieję, że nie dotrwam w dwupaku
Karolinap pokoik prześliczny! Komodę mam dokładnie taką samą (dobry gust ) I łóżeczko wygląda jak te, które my kupiliśmy. To też ikea?
Karolinkanice niesamowite, pozytywne i jak zawsze kolorowe zdjęcia Fajnie, że masz kogoś kto Ci te zdjęcia robi Zazdroszczę
Kamilka już niedługo!! Zaciskam kciuki za szybkie rozwiązanie!
Emi bidulo, podzielam Twój ból. Nie dość, że susy mnie jak na kacu, to łażę do łazienki co najmniej raz na godzinę! Wykańcza mnie to i w takich momentach cieszę się, że nie muszę iść do pracy, bo padłabym jak kawka
Znajomi, którzy mają synka i spodziewają się kolejnego opowiadali jak wysłali zdjęcie swojego pierworodnego do brata szczęśliwego taty. Jakież było ich zdziwienie, gdy po 2 czy tam 3 dobach w szpitalu odkryli, że zdjęcie ich synka zostało już opublikowane na facebooku i że właściwie nie ma z kim się osobiście podzielić dobrą nowiną!
Ja bym chyba wyszła z siebie i stanęła obok! Kurde co za zwyczaje teraz panują, żeby cudzym dzieckiem się chwalić, bez pytania zdjęcia w internecie umieszczać.. cholera bym chyba ubiła albo nie wiem co
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupiłam zestaw dla małej leginsy, bluzeczka i opaska:
Uploaded with ImageShack.us
Nawet zjadłam kebaba i lody na mieście. Teraz czekam na rodziców, mają wpaść na kawę.
Wieczorkiem umówiłam się na spacer z kumpelą. Także dzień leci miło:)
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Tak, łóżeczko też z Ikei
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie ostatnio szczególnie od wczoraj też boli brzuch i co chwile mam twardy więc albo pije melise , albo łykłam nawet paracetamol, bo tez boli jak na okres. Niedawno znowu płakałam mam teraz takie ataki płaczu myslę o tym i zal mi pokoiku który zrobiliśmy dla dziecka. Mój mnie pociesza, ze lepszy kiedyś zrobimy. Zrobiłam obiad poszłam do matki i powiedziałam, że obiad ma w kuchni na stole, a zawsze jej przynosiłam do pokoju. Zjadła i ogólnie nic więcej z nią nie gadałam dzisiaj. Nawet na nią nie patrze. Wiem, że bedzie nam lepiej samym dadzą nam spokój tego debila już nie zobacze chyba, że przypadkowo, a z matką nie wiem jakie będa relacje się okaże.
Idę się chyba przespać, bo po tym płakaniu czuje się skołowana strasznie.
Kamilka powodzenia tam trzymaj się.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- dorota_k123
- Wylogowany
- gaworzenie
Dziewczyny czy wasi lekarze wam zlecali wykonywanie KTG czy jak to wygląda? Bo ja się przyznam że nie miałam jeszcze wcale wykonywanego i teraz s e martwię bo to chyba nie jest normalne?
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
sylwia no Oluś cuuuudny - do schrupania!! gratuluje takiego przystojniaka
Kamilka trzymaj sie tam i korzystaj z możliwości odpoczynku póki sama jesteś na sali ściskam mocno :*
Asia boskie ciuszki
dorota ja na ktg mam sie zgłosić dopiero 15stego jak do niedzieli urodze zobaczymy moze Mila posłucha sie pana doktora i wyjdzie do tego czasu hihi bop narazie nasza mała ma wszystkich w nosie