- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
karolina ty hardcorze!!!! jeszcze na weselicho hehe żebyś tam małej na parkiecie nie zgubiła
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Wiesz, przed ukończeniem 38 tygodnia prosiłam grzecznie zeby urodziła się w 38 tygodniu
Później prosiłam zeby do 40 tygodnia się zebrala
A teraz? Teraz trzeba siłą jak po dobroci nie idzie więc idziemy potancowac
Wiem, ze skoro jeszcze nie wychodzi to jeszcze nie jest moze gotowa ale ja tak baaardzo chce juz mieć przy sobie! I mój A. też
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W poniedziałek termin więc zostały 2 dni jakoś nie wydaje mi się, ze cos się zacznie.
Dziewczyny te co jeszcze są w ciąży czy macie opuchnięta twarz ja lekko mam i stopy też jak banie i nie widac mi kostek ? Nie wiem czy sie martwić, ale z tego co widziałam u koleżanek w ciąży to pamiętam jak zawsze były takie popuchnięte na twarzy. I ciągle chce mi się spać.
Tez słyszałam Siwa, ze te niemieckie kropelki na kolki są super napisz skąd je masz gdzie można je dostać ?
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Siwa, ja słyszałam już o tych kropelkach niemieckich Namiętnie kiedys podczytywałam styczniówki i im one też pomagały. Dzięki za przypomnienie o nich
bea2a, niestety...to ten koncert... Ale pech... Ale oni jak się o tym dowiedzieli to byli już pod Łodzią, nocleg opłacony, więc zdecydowali, że pojadą się uchlać i jutro wrócą... Szkoda, tak się cieszył na ten koncert.... A nam też Tatusia dziś brakuje. Bardzo...
A z moonią to chyba mamy taki problem, że nie mamy jej na fejsie, więc i kontaktu z nią nie ma... Dobrze myślę?
Kurczę, ale nam to się wszystko tu układa. Spora część powitała maluszki wcześniej, ale też jest spora grupa mamusiek, których stan ciążowy się przeterminował...Ale nie martwcie się kochane, czekałyście 9 miesięcy to i ten dzień czy dwa to już pikuś
Czas leci, za chwilę bedziemy kibicowały lipcówkom 2014 zobaczycie
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Ja tylko zazdroszczę jak dziewczyny żadnych objawów nie mają i nagle - łupu cupu - skurcze, wody odchodzą, porodówka i dzidzia przy cycu
A ja skurcze od 4 miesięcy, czop to mi od tygodnia odchodzi, ból brzucha jak na @ mnie w nocy budzi, kość piczkowa to mi się chyba na lewą stronę od ucisku wywróciła, a Nils jak siedział uparciuch tak siedzi
Bea u mnie bez zmian pomimo terminu z USG na dziś Brzuch poboli czasem, czasem przestanie..zgaga mnie męczy od wczoraj i już nawet J. jest zmęczony czekaniem Odpalamy właśnie grilla, bo pogoda dopisuje.
Telefonu nie odbieram, a jak dostaję zaraz potem smsa z pytaniem czy jestem na porodówce, to odpisuję 'hi, hi, huuuuuu prę! nie przeszkadzać!'. Po kilku godzinach jak dostaję smsa jak nam idzie, to odpisuję, że żartowałam - nic się nie dzieje i że za każdym razem będę na te głupie pytanie tak samo odpisywać, aż w końcu nie będą wiedzieli czy już czy nie i dadzą mi spokój
Qltoorka a słyszałaś coś może o espumisanie dla maluszków? Ktoś mi mówił, albo czytałam, ale pamięć krótka jak koszulka dziecka więc nie wiem co to/kto to był ale mi się wypaliło na mózgu.
Dziubasku to sukieneczkę letnią narzuć i śmigaj sexi mamciu
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
mycha7 ja tu nadal jestem
dorkiszon ja mam strasznie popuchnięte nogi,gin mi powiedziała żeby mniej pić i tyle a bolą jak diabli,po buzi zawsze byłam okrągła więc trudno powiedzieć. Krople przywiózł mi mąż bo pracuje w niemczech,moim koleżanką też załatwiałam. Tylko jeszcze niedawno kosztowały 7 e a teraz juz 10 e ale są skuteczne więc mam cene w nosie.
agusiaa26 mi osatnio skakanie po tak długiej przerwie nie pomogło więc nie mam nadziei
Qltoorka ja wiem tyle że w niemczech dalej je sprzedają, 8 moich koleżanek je uzywało i było zadowolonych więc nawet innych nie oglądam bo jak mam wypróbowywać nie wiadomo ile kropelek to bez sensu,a one sporo testowały,wiadomo kazde dzieciatko inne ale widziałam jak koleżanki córka sie szybko po nich uspokaja
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wogóle matka wczoraj dzwoniła do mnie nie wiem czy wspominałam i mnie poinformowała, że zapomniałam kilku rzeczy w domu. Z lodówki tez moge zabrać szynkę i kiełbase, bo ona i tak tego nie lubi. To my jej specjalnie to zostawiliśmy, żeby nie umarła z głodu, a ta wybrzydza.
Żebyśmy jeszcze kupowali jakis syf, a my zawsze wszystko obsesyjnie sprawdzamy ile szynki w szynce itp. Co za człowiek niewdzięczny i wogóle jak wszystko teraz wychodzi jak się wyprowadziliśmy wychodzi na to, ze dosłownie nic jej nie pasowało i wszystko co mówiła to kłamała i udawała. Mój to jest tak na nią wściekły, że dawno go takiego nie widziałam.
Wogóle to doczekalam się rozstępów na około pępka tak cos czułam , bo od początku to mijsce mam strasznie wrażliwe i zawsze mnie tam swędziało najbardziej więc ładowałam dużo olejku migdałowego, ale niestety. Teraz swędzi mnie ciągle i smaruje, ale i tak już popękała skóra.
Qltoorka wypróbuj i daj cynk co zadziałało powodzonka. Masuj go po brzuszku i jeszcze kiedys w TV pokazywali, że na kolke kładzie sie tez dziecko brzuszkiem na swoim udzie i masuje sie go po pleckach nie wiem czy to działa.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna