- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- alba77
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Karolinkanice trzymam kciuki żeby wszystko było ok!!!
chciałam się pochwalić że Nataszka przewraca się z plecków na brzuszek
a tak z innej beczki to właśnie oglądam fakty i jak słyszę o tych pedofilach w czarnych kiecach to się rzygać chce ....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja miałam wczoraj też niezła akcje z Kubą, aż sie wystraszyłam. Leże już sobie w łóżku mój śpi Jakub śpi ja sobie ogladałam TV Za chwile taki płacz jakby Kubusiowi reke odcieli conajmniej. Wyskoczyłam bez pantofli z łóżka biegnę do jego łóżeczka dwa kroki myślałam, że to zły sen , bo już tak nie raz miał. Wtedy nagle bez ostrzeżenia ostro płacze , ale rusze dwa razy łóżeczkiem i znowu śpi, a tu nic nie zadziałało. Wziełam go na ręce, a on tak płakał jakby miał jakiś szał. Normalnie nie mogłam go uspokoić. Na dodatek tak jakby mi mdlał na rękach myslałam, ze zjadę na zawał. No i prawdopodobnie bolał, go brzuch, bo kurczył nóżki więc szybko mu dałam infakol. Potem juz uspokoiłam mojego syneczka , ale sama nie mogłam zasnąć do 24 tak mi skoczyła adrenalina. Normalnie już sie widziałam jak biegne do szpitala, a mam kilka metrów do dziecięcego.
Pozatym dzis u nas piekna pogoda cieplutko 23 stopnie. Kubuś spał bite 3 godziny, az go musiałam budzić jak wyciagałam z wózka, bo trzymam wózek w aucie, bo niechce mi sie znosić bez windy po schodach.
Potem sie z nim bawiłam w domu, ze myslałam, ze sama padne . No i wykapałam już chłopczyka i sobie śpi, a wczoraj mi poszedł o 20 więc myslałam, że dziś też tak pójdzie , bo sie przestawił, ale nie
Uni niezła mialaś akcję z tym facetem i długo dałaś radę. Dobrze, ze to zakończyłaś, bo zapewne wiesz jak niektóre baby żyja z takim katem do końca. Najgorsze jak sa juz dzieci.
Przypomniala mi się moja babcia. Miała męża alkoholika i robił awantury i raz ją udeżył ona do dziś mówi, ze nie pamieta co wtedy wzieła do ręki i tak mu wp.... , że facet, aż zastygł w bezruchu. Potem spakowała walizki po kilku dniach miała wtedy dwójkę małych dzieci moja mame i jej siostrę, a on jeszcze ja odprowadził na dworzec , bo pocisła mu kity, ze jedzie z dziećmi na wakacje i ten debil uwierzył, a ona już nie wróciła oczywiście jak sie pokapował to ich potem szukał. Odważne sa niektóre kobiety. Znam takie co zyją z pijakami choc juz są wrakiem człowieka.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Dorkiszon masakra by była.. on tyle razy próbował żebym w ciąże zaszła.. wyłączał mi alarm w tel żebym o tabletce zapomniała albo chował mi gdzieś tabletki. raz się upił i powiedział, że jak będziemy mieć dzieci, to przynajmniej w domu będę siedzieć, a nie o pierdołach myśleć i wymyślać 'jakieś studia'..aż strach pomyśleć jak by moje życie teraz wyglądało..przy garach w papilotach, podomce i z fają w zębach
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Karolinkanice kurcze nie dobrze, że z Ksawim coś się dzieje. Dawaj znaka od razu jak będziesz mogła! Mam nadzieję, że to nic poważnego i zaraz będziecie cali i zdrowi w domku
alba77 ja też nie wierzę, co Ci pedofile w sutannach wygadują i wyrabiają! Że to niby dzieci ich uwodzą oskurowałabym takiego i za jaja powiesiła. Brak słów...
Dorkiszon mój Miku to śpi już na noc od 18 codziennie Więc nie masz źle U nas zazwyczaj o 5 pobudka, ale za sprawą Lali, bo ta to już w ogóle spania nie ma. Dzisiaj Gaduła nie spała w przedszkolu i budziła inne dzieci ekhmm.. tzn. krzyczała, żeby już wstawały bo jej się spać nie chce i nie ma się z kim bawić. Moja mina (jak pani na nią dzisiaj skarżyła) BEZCENNA
Od poniedziałku tablica motywacyjna idzie w ruch, bo ocipieję z tym jej spaniem (za ciula nie chce leżakować w przedszkolu, tylko motorek w dupce non stop)
NAtaliaK to niezły dzionek wczoraj miałaś Mnie też by szlak na miejscy trafił, jakbym zapakowała się do auta z całym Majdanem, po czym by i nie zapaliło To jak zły sen. Naklęłabym się pewnie jak szewc
A co do położnej, to następnym razem spuść ją ze schodów, nich idzie gdzieś indziej psuć komuś krew
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Jamajka to cóż mi się ubzdurało że Lala to spokojny temperament dała czadu w rzedszkolu blondyneczka!
Mój Robert cały dzień marudzi ale jak mu na wieczór sciągnęlam pampersa to się dziecko pięknie bawi. Śmiga po łóżeczku odpychając się nogami. W ogóle on jest taki ruchliwy że ja nie wiem co to będzie. Lekarz powiedział,że mały da nam popalić jak zacznie biegać
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jamajka ostatnio gadalam z moją mamą i ona mi właśnie mówiła, że był kiedys taki wywiad z dzieciakami i padło pytanie: czego najbardziej nie lubią w przedszkolu ? pewnie się już domyślasz odp. "leżakowania"
Ja pamietam, że w przedszkolu udawałam, że śpię. I pamietam jak babka wyszła jak leżakowaliśmy i taki syneczek wszedł na lezaczek i wszystkim pokazywał fiutka hahahah nie zapomne tego nigdy
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lala pokazuje po prostu co myśli o tym wszystkim i ma własne zdanie od maleńkości hehe
Uniuni, to gratuluje że tak opanowałaś norweski, podobno niełatwy język, ale pewnie tak jak i nasz żart o teściowej wymiata
J. to się udał dzisiaj hehe no zdarza się a co do pamiętania dat, to mój nawet o swoich urodzinach nie pamięta i jak mu składam życzenia to jest zaskoczony i zawsze słyszę: "to dzisiaj?". Jak ostatnio mu powiedziałam, żeby zaplanował urlop na przyszły rok w okolicach urodzin Alusi to mnie zapytał: "A kiedy Alusia się urodziła?". Myślałam, że mu kopniaka zasadzę jak stąd do Norwegii
Kasiorek, kurcze to faktycznie uciążliwa ta wysypka. U nas na buzi tylko była. Dawaj znać jak postępy.
Kasiak, no to też nieźle się "poznaliście". Ile to trzeba przejechać kilometrów żeby na siebie trafić hehe a był tuż pod nosem
NataliaK, współczuje "wyprawy"...do auta i z powrotem. Jakbym sama miała Alę pakować do samochodu to podziękuje. Darłaby się w niebogłosy pewnie zanim bym wszystko ogarnęła. Z mężem mamy już obcykane i we dwójkę szybko idzie co do położnych to ja jestem za tym żeby przychodziły tylko jakieś kompetentne i z chęcią pomocy, a nie aby odbębnić. Na 1 wizycie moja położona mi bardzo pomogła, głównie psychicznie (hormony szalały) i jestem bardzo zadowolona z tamtej wizyty.
Jorgus, nasza też chlapie a kąpiemy ją na dywanie a może wyłożyć panele jakimś ręcznikiem na czas kąpieli żeby wchłonął wodę?
Karolinkanice, daj znać koniecznie co z Ksawim.
Alba, gratuluję postępów córci
A u nas nudno. Krótki spacer, bo oczywiście zaczęło padać. Teraz z mężem okorowaliśmy kaszankę i oglądamy Shreka a co
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Widzę, że pojawił się temat leżakowania w przedszkolu - ja osobiście nie lubiłam leżakować
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Dorkiszon jakbysmy były w jednym wieku to pomyślałabym że chodziłyśmy do tego samego przedszkola :D też miałam taką akcję. I też nie lubiłam leżakować.
hehe i zobaczymy jakie te nasze dzieciaki będą śmigiełka
- jorgus_krk
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a propo rocznic to nam w lutym stuknie 10 lat z moim a po ślubie jesteśmy 3 lata i 3 m-ce ale ten czas leci, 10 lat w życiu bym nie powiedziała że to już tyle...
a to nasza pierwsza marchewka z ziemniaczkiem ale była pyszna mniam
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mleczna, oj moja to też kręcona ja do przedszkola nie chodziłam więc nie mam traumy leżakowania
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
Więc obserwujemy i mamy nadzieję że gorączka nie wróci .
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem