- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Zęby pchają się pełną gębą.
Uni trzymaj się

Pasal Ty też

Reszta też niech się trzyma

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A Nam dzisiaj mija 6 lat z A.

- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1

Uni
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Piszę to bo Mikuś spędził naprawdę fajnę święta z rodzinką i uważam, że takie święta z rodzinką - z taką fajną atmosferą należy się każdemu dziecku

pasal się coś nie odzywa

ciekawe co tam u agniesi słychać ? na pewno miała wyjątkowe święta - za rok Sewerynek będzie spędzał święta z braciszkiem albo siostrzyczką

aha karolinkanice16 czy Babcia się chociaż spytała Ciebie czy może dać ten rosół Twojemu Synkowi? czy też sama zadecydowała? Nie daj się - Ty jesteś Mamą

- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do Babci nie daj się - powinna uszanować Twoje decyzje kiedy i co będzie Ksawerek dostawał do jedzenia

- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kasiorek001
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
uniuniprzykro ze przyjezdzacie specjalnie na swieta a tu takie przywitanie..może Twoja mama ma problem z alkoholem...znam z bliskiego otoczenia kilka osób z tym problemem i tak to sie min. objawia-brak zainteresowania codziennymi sprawami..
smutno jest gdy najblizsi tak traktuja swoje dzieci, wnuki..moi rodzice maja 6 wnuków i nie ma jakiegos podziału, tesciowie trojke i tez wszystkich kochaja, w ramkach maja wzystkie wnuki...
nikaale Twoj Mikołajek to duzy chłopak!!ijak juz pewnie siedzi!!

- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- pasal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ginekolog zawołal jeszcze dwóch, zeby mieć pewność co robić. Jedna na tysiąc gubi spiralę, gin twierdzi, że tamta byla w porządu ale w ramach reklamacji założył mi nową oraz nie wziął pieniedzy za zadną z wizyt. Bylam w 5/6 tygodniu ciąży bliźniaczej, płód się nie rozwinął, serduszek nie było. Psychicznie czuję się strasznie skołowana. Macia pocharapciana, nie wiem co jej dolega ale lekarz mówił że do obserwacji i jak nic się nie zmieni to trzeba będzie usunąć.
Nika Mikołaj jest ogromny!! on już tak ładnie siedzi? już takie dziecko, nie bobas! Wasze dzieciaczki tak szybko rosną, moje ciagle jakby w miejscu. Jak wezmę zdjęcia od teściów to tez Wam cos pokaże.
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Pasal nie moge w to uwierzyc co sie stalo i co musialas przezywa. Tez jestem zdziwiona wypadnieciem spirali. Sciskam Cie mocno bo podejrzewam, ze emocje na pewno w Tobie ogromne.
Uni i karolinkanice wasza sytuacja tez mnie zdolowala, pojechalyscie specjalnie spedzic swieta z rodzina a tu takie rzeczy. Az mi serce peka jak to czytam. Dla mnie swieta to taki czas, ze nie wyobrazam sobie takiego traktowania. Szkoda tylko, ze stracilyscie czas i mysle ze nastepnym razem zafundujcie sobie takie swieta aby wam ich nic ani nikt nie popsulo.
My w tym roku pomyslelismy o sobie a nie o calej rodzinie. Wigila byla u nas z naszymi rodzicamy. Nie bylo jezdzenia od jednych do drugich. Droche sie narobilam ale bylo warte tego czasu spedzonego u siebie w domu. W pierwsze swieto bylismy u tesciow na obiedzie a wieczorem spotkalismy sie ze znajomymi. Janek spal a my mielismy czas na relax i pogaduchy. Bylo bardzob milo. W drugie swieto u siostry na kawce i reszte leniuchowanie w domu. Tego mi bylo trzeba i w nosie mialam ze wiele osob nas zapraszalo jak co roku i to ze stare ciotki nie wysciskaly janka i sa obrazone wcale mi nie przeszkadza. Pomyslelismy o sobie i spedzilismy swieta na swoj sposob. W koncu to moja rodzina i mam do tego prawo. A prezenty...janek dostal wiele pieknych upominkow nawet on znajomych, bylo nam bardzo milo. Od dziadkow jednych sanki co wam juz pisalam i ciuszki od drugich ksiazke z bajkami. Kilka zabawe i ciuszkow od reszty. Od nas w koncu nic...bo nic nie wybralam fajnego wiec polozylam mu klocki ktore wygralismy pod choinke. Ja z kolei zostalam absolutnie zaskoczona bo maz podarowal mi aparat o ktorym marzylam od dawna. Nawet nie smialam pomyslec o takim prezencie wie do dzis zprawdzam czy aby na pewno stoi tam gdzie go odlozylam. Tym bardziej dla mnie te swieta byly szczesliwe. Wiem ze prezenty nie najwazniejsze, bardziej cenie to ze zna moje marzenia i postrafil zrezygnowaz ze swojego prezentu i poprosil tesciow aby mu nic nie kipowali tylko dozucili sie do mojego. A mi bylo glupio bo nie mielismy niby sobie prezentow rocic i dalam mu likier do kawy ktory kosztowal 16zl i byl kupiony na ostatnia chwile przy okazji ostatnich zakopow.
Dzis szykuje dla janka rosolek. W koncu zaraz konczymy pol roczku. Dam mu kilka lyzeczek zobaczymy czy nic nie bedzie to jutro znowu. Poza tym jest radosny i pogodny, duzo teraz sie zajmie soba i zmienilismy czas drzemek ze tez spi juz druga godzinke.
Wczoraj bylam na troche w pracy i jutro tez ide, ale milo wrcocic do klientek.
Mikolaj jaki dostal super woz. Faktycznie wyglada na duzego a w rzeczywistosci jest drobnym chlopcem. Ale jak ladnie siedzi. I 2 zabki...u nas cisza w tym temacie
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

nikaa gratuluję kolejnego zębicha

U nas powolny powrót do normy. Siedzimy w domu i odpoczywamy. Sebek sie zrobił marudny, drzemki o stałych porach ale krótkie. Kiedyś spał nawet i dwie godziny, teraz 45 min i oczycha otwarte

- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Moje Dziecko teoretycznie ząbkuje. Tak już od miesiąca. Żre wszystko łącznie ze mną jak tylko mnie dopadnie. Mam malinki tam gdzie uda mu się zassać. Nawet na cycu

I pochwalę się: w II Święto głośno i wyraźnie (aczkolwiek nieświadomie) padło: "MAMMMMA"

Nikaa- Mikołajek słodziutki

- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

Mężu z kolegami robi turniej ping-ponga, Sebka ciotka naciąga. Ja pomalowałam wreszcie paznokcie, pierwszy raz od chyba trzech miesięcy, machnęłam mejkap i wcisnęłam się w kieckę. Ogólnie od wczoraj mam zryty humor. Obejrzałam zdjęcia ze świąt i normalnie nie poznaję się! "To" na zjęciach to nie ja! Ogólnie czuję się dobrze ze sobą, ale jak widzę się w lustrze czy na zdjęciach to wpadam w depresję. Dlatego dziś się "odchamiłam" i czuję nieco lepiej, ale sporo mam do zmienienia w sobie.
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

pasal jejku naprawdę wspólczuje

NataliaK napisz jak Janekowi zasmakował rosołek

magdalenagal - następna, u której święta tak sobie? normalnie zaczynam coraz bardziej doceniać święta, które my spędziliśmy - bo były poprostu fajne i normalne Aha gratuluje słowa mamma

jak tak sobie czytam o spędzonych świętach to zaczynam się zastanawiać co się dzieje ? Przecież widzę, że forumowe mamusie nie mają jakiś wymagań co do tych świąt - a rodziny jakoś tak to sobie "olały"

Kasiak - widzę, że postanowiłaś potowarzyszyć Sebkowi przy wyrzynających się zębach?