- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zaraz wam wkleje jakieś fotki jak mi się uda tutaj , bo to cholerne zmniejszanie

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

kasiorek ja nie wiem u nas po niczym nie było skutków ubocznych jak do tej pory, wiec szcerze mówiąc nie wiem co ci doradzić

bea no własnie po 6 miesiacy chyba zaczne wprowadzać Twpim sposobem bo jets bardzo prosty.Piękne prezenty!
dorkiszon własnie kasze jaglaną też kupiłam bo chciałam dzis kupić jakas zwykłą bez smaku ale wsyztsko albo czekoladowe, waniliowe i wszytski einne smaki. a kasze jagladą planuję połaczyc z owocami.
Wydaje mi się, ze wczoraj młodzieniec nie był głodny, że tak nie chciał jesc bo dzis dałam mu póżniej jarzynke zkluseczkami i kurczakiem i wciągną z takim apetym, że szok...
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No i wypróbowałam przed chwilą tą kasze jaglaną z tego przepisu co podałam i powiem ci, że rewelacja troche dolałam wody po zmiksowaniu blenderem i wlałam do butelki z tym jabłuszkiem ugotowanym i wypił połowe godzinę temu, ale niestety kapnął się, że jabłko i znowu , go otrzepywało, ale ogólnie bardzo smaczne to jest i zmiksowało się na krem. Tak myślę czy by właśnie z bananem nie spróbować to zmiksować skoro jabłko fuj lub jeszcze wyczytałam, że można z mlekiem poprostu zrobić taki kleik jaglany .
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Moze i mi uda się dzis napisać coś podobnego

Wszystkim zycze wszystkiego dobrego w nadchodzącym 2014 roku

- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4
- Myszka24
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Co do glutenu to słyszałam,ze dobrze jest spróbować go podać miedzy 5 a 6 miesiącem bo wtedy podobno jest duża tolerancja na gluten. Ja ugotowałam łyżeczkę kaszy mamy w 100 ml wody i dodałam to do zupki z marchewki i ziemniaka z odrobina masła i Martynce nic nie było.pdawalam zupek juz 3 razy i żadne nie pożądane sytuacje nie wystapily

- jorgus_krk
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
kasiorek u nas odpukać nei było żadnych problemów z nowymi pokarmami dostawał mały już i słoiczki tren szpinak z ziemniakiem też i bardzo mu smakował i różne inne sama mteż gotowałam i też nie było problemu
gorzej z owocami na początku jabłko było pycha a teraz to ciężko i w ogóle nic nie pije mały żadnych soków, wody herbatek kompletnie nic ale kupy są ok więc chyba to w niczym nie przeszkadza
my z glutenem też jeszcze nei próbowaliśmy w styczniu idziemy na szczepienie to się zapytamy co nasza lekarka sądzi
Wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku dla wszystkim mam i ich dzieciaczków!!!
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..

Magdalenagal ja teraz gdyby nie forum, to nic bym nie pamiętała z ciąży

Nikaa Nam młodzieniec padł tuż przed północą, więc romantycznie staliśmy z J. na balkonie i obserwowaliśmy fajerwerki, przytuleni z kieliszkami szampana w rękach

Moje 'karmienie piersią' dobiegło końca. Podsumowując ostatnie 3 miesiące ściągania pokarmu myślę, że było warto dla mojego sumienia i dla Nilsa. Za to moje piersi wyglądają okropnie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Od jutra zapasy zamrożonego mleka zacznę wykorzystywać może jeszcze z tydzień Nitoś na moim mleku pojedzie, bo teraz nie chce pić sztucznego mleka żadnego. Próbowaliśmy Nan, Bebilon, Hipp i teraz już tylko pije w nocy na śpiocha jak mu wszystko jedno

- pasal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

uni a może póki masz zapasy to mieszaj mu Twoje mleko z mm ? od łyżeczki mm zacznij i może jakoś to przełknie? ukłony i poklaski, że tak długo dałaś radę ściągać! ja odpadłam po 2 miesiącach.
kasiak - może to jakis skok rozwojowy?
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czytając opis zachowania Sebka mogłabym przysiąc, że piszesz o Nilsie

Pasal Ty miałaś/masz tyle roboty z dziewczynami, że byłabym w szoku gdybyś jeszcze ściągała pokarm!!

- jorgus_krk
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

uniuni bardzo długo ściągałaś więc nei możesz sobie nic zarzucić a pasal dobrze mówi spróbuj swoje mleko mieszać z mm i może mały polubi
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-