- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Wigilię spędziliśmy planowo w 5. Mężu orzekł, że jak na tyle kupowania, biegania po chałupie, biadolenia jak bardzo nie mam czasu i pichcenia godzinami...to jedzonka nam bidnie wyszło i w sumie zostały tylko uszka do barszczu, pół makowca i pół blachy ciasta

No ale przygotowania trwaja, gotowanie dla całej rodziny, a dla kilku osób zajmują tak samo dużo czasu, zwłaszcza jeśli chodzi o lepienie uszek i pierogów...do tego ciasto zabrane w odwiedziny, sałatka, jaja w majonezie...ale chłop to chłop, jemu nie przetłumaczysz

Wczoraj i dziś byliśmy u znajomych. Dżizas jak się cieszę, że już po! Dużo ludzi, każdy z wyciągniętymi rękami bo chce młodego pomacać, ponosić, zamieszanie, gorąco potworne, wrzaski innych dzieci! No normalnie armagedon! I jeszcze przez to próbowanie wszystkiego mamy z Sebkiem rewolucje żołądkowe. Małego bolał wczoraj i dziś brzuszek, puszczał bąki i kupa też niefajna wychodziła...w oba dni do domu mieliśmy długą drogę, ja byłam kierowcą, a on ryczał cały czas, trzymany na rękach a nie w foteliku. Wczoraj uspokoił się dopiero w łóżku, nawet nie kąpany, a dzisiaj usnął u męża na rękach, no i mieliśmy stresa, bo jechał na kolanach a nie w foteliku. Ale nie dało się go wpiąć, bo tak ryczał, że nie mógł tchu złapać

Jutro siedzimy w domu i odpoczywamy. Ugotuję barszczyk i niech sie dzieje co chce, ale Sebek musi się uspokoić i odespać

A jak Wam minęły święta?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pasal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziweczyny zachowywały się przyzwoicie. Zuza czuje się świetnie jak ma widownie, śmiała sie pajacowała i dopiero w domu poszła spać, Gabi prawie ciagle spała a jak nie spała to płakała. No i w domu jak u Kasiak w aucie odreagowała, był ryk.
Mikołaj był, bez szczepionek

Dzisiaj mam wizytę u ginekologa, ciągle boli mnie podbrzusze i od kilku dni dość mocno krwawię a przy spirali nie powinnam.
- jorgus_krk
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

pasal daj znać co ci lekarz powiedział trzymam kciuki że to nic poważnego
- pasal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

pasal ooooooo

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

A swoja droga to spirale można zgubić??? Mi się wydawało ze oni ja zaczepiają i wyciągnąć ja może tylko lekarz.
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Pasal - napisz coś więcej :*
U nas święta na spokojnie. W wigilie u rodziców, 1 święto u drugich, 2 święto w domku

Bardzo zadowolona jestem z tych pierwszych świat w trójkę

Dziś A. miał jeszcze wolne więc do południa w domku później spacerek i do znajomych. Siedzieliśmy tak z nimi (my i dwie pary bezdzietne) i tak trochę pogadaliśmy o Polci a później oni zaczęli o piecach, kafelkach, łazienkach (bo oby dwie pary się budują) a my z A. bawiliśmy się Polcia, spędzamy z nią kazda chwile, mamy na codzien a i tak cieszy Nas jej każde spojrzenie, każdy usmiech,każdy ruch. Nie mając swoich dzieci chyba nie można tego zrozumieć

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja się nie mogę doczekać powrotu do siebie. Czytam Wasze posty i to jak Wam święta minęły i zazdroszczę w najbardziej przyziemny sposób.. Nie poznaję mojej mamy, no i nasza trójka została potraktowana bardzo po macoszemu

Wy się zachwycacie jedzeniem świątecznym, a ja starałam się jeść tylko to co sama przygotowałam lub rzeczy gotowe kupione w sklepie..
Prezenty..hmmm ja, to ja, ale Nils dostał tylko bluzkę ze spodenkami od babci pod choinkę za to obu wnuczkom powysyłała 'porządne' paczki na święta z zabawkami i ubrankami..jest mi strasznie przykro i jak wyjadę, to nie mam ochoty tu wracać

- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
uniuni tak mi przykro czytało Twój post - to w końcu pierwsze święta Nilsa

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- jorgus_krk
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
pasal po prostu nie do wiary, współczuje i też nie miałam pojęcia że spiralę można zgubić
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mikuś ma dziś pół roku

15 grudnia pisałam, że jest pierwszy ząbek a teraz możemy się pochwalić .. 24 grudnia synek zrobił na prezencik - okazało się, że już pojawił się drugi kiełek

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Nie wiem czy ja dopiero teraz to zauważyłam? Siedzę teraz sama z małym w pokoju bo mama pijana i ciagle chce go na ręce, a ja nie mam ochoty jej go dawać gdy jest w tym stanie cała rozkrzyczana i niestabilna..
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-