- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gratuluję synka!!! , to takie świetne uczucie dowiedzieć się kto mieszka w brzuszku my bardzo chcieliśmy chłopca i jak lekarz pokazał dzyndzelek to łzy nam popłynęły. Bardzo ładne imię wybraliście.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Agniesia gratuluję udanej wizyty i poznania płci
Ja szczerze mówiąc bardzo ciesze się swoją ciążą, ale jakoś jak dla mnie to nie jest etap na kompletowanie wszystkiego dla Dzidzi. Co prawda mam sporo rzeczy po Lenie, ale wiadomo, że ubranek trzeba dokupić i parę innych rzeczy i podejrzewam, że podobnie jak w pierwszej ciąży, zacznę to wszystko gromadzić końcem 8 miesiąca. Ale rozumiem gorączkę przygotowań dla mam, które muszą zakupy rozłożyć w czasie i śledzę za Wami wybory wózków i innych gadżetów
Dorkiszon takie dzieci z ADHD mają wiele zachowań wpisanych w swoją chorobę, ale skoro Twoja koleżanka w ogóle nie reagowała na jego skandaliczne zachowanie w gościach, to obawiam się, że to kwestia wychowanie, ekhmm tzn. rozpuszczenia i rozwydrzenia dziecka przez rodziców! ;/ Masakra.. dla mnie to jest nie do pomyślenia..
Super, że tabelka nam się zapełnia.. ja mam wizytę w walentynki i będzie to ostatni dzień 17 tygodnia, ale jakoś nie nastawiam się, że się już dowiem jaka płeć.. mój lekarz sprawia wrażenie, jakby to było najmniej istotne.. i kiedy mnie oświeci tą wiedza to tylko on jeden wie
- osobka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Właśnie- czy Wy też jesteście rozkojarzone? ja ostatnio nawet z restauracji zapomniałam zabrać swojej kurtki (dobrze że rachunek zapłacony był )
Co do płci, to u mnie na 80% też będzie chłopak, więc powoli męskie grono nam się robi:D a na 100% dowiem się w połowie lutego na USG połówkowym.Dam znać, czy się potwierdzi:)
Zazdroszczę wszystkim z Was, które już czują dzidzię. Ja czekam i czekam a tu jeszcze żadnego wyraźnego znaku nie ma. Tylko takie delikatne bulgotanie od czasu do czasu, ale sama nie wiem, czy to maleństwo, czy sobie to tylko wyobrażam...
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
ja jeszcze też nic nie czuję konkretnego także nie jesteś sama:)
- bisbas
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mama Dawidka 2009 i dwóch Aniołków 2012 15 tc
moim zdaniem to kwestia wychowania takie dzieci poprostu nie wiedza co im wolno a czego nie a to tylko wina rodziców brat mojego ma takiego synka ma 2 latka a jest nie do zniesienia nie cierpie tego dziecka a oni zachowuja sie jak by nie wiem jak by dziecko rzadzilo nimi a nie oni nim pytalam kiedys dlaczego na niego nie nakrzycxa badz nie dacza lekkeigo klapsa bo dziecko naprawde przechodzi samego siebie szwagierka odpowiedziala ze dlatego ze on placze i jej jest go zal no tragedia po prostu poplakal by i przestal i za ktoryms razem wiedzial by ze tak nie wolno aj szkoda słowHaha, dorkiszon, takie dzieciaki to kolejny powód dla którego tak zwlekałam z macierzyństwem Też nienawidzę takich bachorów, ale czasem rodzice sami po prostu załamują ręce... Pozostaje już tylko zadzwonić do Superniani Nie wiem jak ta kobieta poskramia takie małe diabły
- alba77
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja też się witam z rana!
dziubasek źle mnie zrozumiałaś. Ja mówię o takich rodzicach co nie zwracają W OGÓLE uwagi dzieciom jak zrobią coś źle, tylko siedzą i udają że nic nie widzą a dziecko przewraca cały dom do góry nogami. Mój mały brat również ma pełno energii, wszędzie jest go pełno i nie usiedzi nawet 1 min na pupie,i czasami też ma odchyły swoje, ale jak robi coś źle to moja mama zwraca mu uwagę tłumaczy itd. o to mi chodziło. Bo wiem że wychowanie dziecka nie jest wcale łatwe zdaję sobie z tego sprawę ale trzeba reagować na to gdy dziecko pozwala sobie na zbyt wiele.