BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #592513 przez magdalenagal
askan2 napisał:

Dziewczyny ja napisałam na tej stronie, że mamusie lipcowe 2013 zgodnie głosują na Qltoorka :), myślę że każda poprze tą myśl ;)

Popieram poparcie :-)
Ja pilnuję forum o ile mogę ;-) ale totalnie się nie nadaję bo jestem Master of Chaos ;-)

kasiak nie martw się, mnie też się zdarzają takie wtopy... (kasę też przewalę) mam tylko nadzieję że nie wtopiłaś za dużo. Buziamy Cię żebyś nie płakała.

A co do propozycji gromadzenia linków, można by w FB żeby tu nie tworzyć nowego wątku. Np założyć post pt. przydatne linki i w komentarzach je dodawać, pojawi się zdjęcie, że nawet jeśli oślepniemy (a ponoć wzrok fest się pogarsza w ciąży) zauważymy czego konkretny link dotyczy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #592525 przez Qltoorka
magdalenagal napisał:

A co do propozycji gromadzenia linków, można by w FB żeby tu nie tworzyć nowego wątku. Np założyć post pt. przydatne linki i w komentarzach je dodawać, pojawi się zdjęcie, że nawet jeśli oślepniemy (a ponoć wzrok fest się pogarsza w ciąży) zauważymy czego konkretny link dotyczy.

Super pomysł :) Tylko niestety nie ma nas tam wszystkich...

Ale jakby ktoś tam nie był a chciał ;) to procedura podejrzenia naszej grupy na FB jest taka - dla przypomnienia i dla tych, które niedawno do nas dołączyły-dołączyć do tajnej grupy na FB może tylko osoba znajoma, więc przynajmniej jedną z osób zrzeszonych na Fb trzeba mieć w znajomych i wtedy taka osoba może nowego członka tam dopisać... :)
Osoby trzecie nawet nie wiedzą o istnieniu tej grupy ;)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #592526 przez kasiak
Placz na razie przeszedł, gorzej, że z tych nerwów mnie głowa zaczela bolec, i brzuch też od razu :( leże ani się nawet nie ruszam, może weźmie tabletkę jak mi nie przejdzie. Boziu co za dzień...myslalam, ze nic gorszego od dzisiejszej pogody mnie nie spotka, ale widac glupota procentuje :angry:

Co do tych linków to popieram dodawanie na fejsie, bo tutaj by nam się zrobił śmietnik, a tak to będzie wszystko w jednym miejscu. Ja pewnie wiele nie skorzystam, ale na pewno podgladne. No i jeszcze jeden post z przydatnymi linkami, o tych wysypkach w ciąży, czy warsztatach. No i zakupki osobno :P

12 lata 1 miesiąc temu #592527 przez gold_butterfly
Pomału czytam starsze prosty. Oj Kasiak, naprawdę współczuję. Ale w ciąży niemal każda kobieta jest rozkojarzona . Mam nadzieję,że przestaniesz się załatwiać. Niestety,ale każdemu się zdarza.

Co do moderatora,to też stawiam na Qltoorka.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #592535 przez magdalenagal
kasiak napisał:

Placz na razie przeszedł, gorzej, że z tych nerwów mnie głowa zaczela bolec, i brzuch też od razu :( leże ani się nawet nie ruszam, może weźmie tabletkę jak mi nie przejdzie. Boziu co za dzień...myslalam, ze nic gorszego od dzisiejszej pogody mnie nie spotka, ale widac glupota procentuje :angry:

Matka, Ty się nie spinaj bo Sebka tylko denerwujesz. Trzy głębokie wdechy i pomyśl że już czasu nie cofniesz a kasa rzecz nabyta. I nie denerwujemy się!!
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #592538 przez NataliaK
bea2a do szkoły rodzenia się nie wybieram, z opinii koleżanek jakoś tak wywnioskowałam , że się nie przydaje-chociaż zdania są różne oczywiście więc nie potępiam :)

kasiakprzykra sytuacja ale nie ma się co zamartwić bo już po fakcie a stres dla Ciebie i dzidzi nie jest dobry :)

co to tego FB to jest jakieś konto czy cuś?? z tego co rozumiem musiałby mnie ktoś przygarnąć do znajomych żebym mogła to podejrzeć?? :D

12 lata 1 miesiąc temu #592544 przez kasiak
NataliaK napisał:

bea2a do szkoły rodzenia się nie wybieram, z opinii koleżanek jakoś tak wywnioskowałam , że się nie przydaje-chociaż zdania są różne oczywiście więc nie potępiam :)

kasiakprzykra sytuacja ale nie ma się co zamartwić bo już po fakcie a stres dla Ciebie i dzidzi nie jest dobry :)

co to tego FB to jest jakieś konto czy cuś?? z tego co rozumiem musiałby mnie ktoś przygarnąć do znajomych żebym mogła to podejrzeć?? :D

Dziękuje dziewczyny :kiss: szczerze powiedziawszy to jesteście większym wsparciem w tej chwili niż mój maz jelop! Dlatego dziękuje jeszcze raz :laugh:
A co do FB to mamy swoja tajna grupę zalozona i musisz dostać od kogoś zaproszenie do niej :)

12 lata 1 miesiąc temu #592546 przez emi87
karolinkanice slodkie te koszulowe bodziaki :D a te skarpetusie łomamamija :P
jaka masz lustrzanke?? bo bardzo ładne fotki robi a mój aparat juz umiera i zastanawiam sie nad kupnem nowego (myślałam o nikonie znowu...).

patrysia moze to gaszy albo mały sie tak ułożył i coś ci tam ciśnie?? tez mnie czasami boli głw na wieczor....podejrzewam ze to gazy i ogólnie jelitka-nie pracuja juz jak trzeba :P
i tak jak osobke boli mnie przy przekrecaniu w nocy. no niestety juz odczuwamy ten slodki ciężar :D czasem tez jajnik mnie boli jakby cos uciskało - stawiam na stópeczki małej hehe

karolinap ach te buciki sweet :D
czytałam że juz nam sie zmienia środek ciężkości i naturalnie zawsze na 1wszym miejscu jest brzuch :)

mycha najlepiej sie lekarza zapytac....bo ja sie nei znam a wiadomo - lepiej nie bagatelizowac :)
piekne ciuszki - zwłaszcza ta niebieska bluzeczka mi w oko wpadła :P

Joanna pieknie sie prezentujesz w ciąży :) i koniecznie sie pochwal fotkami po remoncie :P

kasiak ojejku bidulo ty nasza...tule mocno :* to przez ciąże mówie ci - człowiek jest nieogarniety, nie przejmuj sie :* jest jaki plus -dłuzej pobedziesz u mamy ;)a kasa to tylko kasa, to akurat najmniejsza strata. nie stresuj sie bo ci nie wolno :* zdarzyc sie moze kazdemu :*

goldi wychodza ci stresy ostatnie - bedzie dobrze :*

jak sie jutro ogarne zrobie fotke łózeczka i ciuszków które dzis malej kupiłam :) ja juz w ogóle w domku,wykapana i leże do góry brzuchem a co! :P
jestem dzis po glukozie fuj! pokłuje mnie bidule, jeszcze potem bazar zaliczylam i jabłuszka kupione do zrobienia w słoiki :) ale przez to padnieta jestem...taka niewyspana ech
byłam moderatorem na innym forum ale zrezygnowałam bo nie mam na to czasu :) ale bardzo mi miło że o mnie ktos pomyślał :* uważam,że Qltoorka jak najbardziej sie nadaje!! :)

12 lata 1 miesiąc temu #592552 przez NataliaK
aaa to przygarnął by mnie ktoś i zaprosił?:D

12 lata 1 miesiąc temu #592561 przez bea2a
Ja z chęcią też bym się przyłączyła do tajnej grupy na FB :)

12 lata 1 miesiąc temu #592574 przez Qltoorka
NataliaK, bea2a-wysłałam Wam wiadomość :) zajrzyjcie :)

12 lata 1 miesiąc temu #592576 przez Qltoorka
magdalenagal, jaki cudny miś :laugh:

goldi, jak tam kolejeczka? :) posuwa się...?

12 lata 1 miesiąc temu #592587 przez gold_butterfly
Jeszcze trzy osoby.

12 lata 1 miesiąc temu #592590 przez gold_butterfly
Strasznie brzuch mnie boli. Ech.

12 lata 1 miesiąc temu #592593 przez askan2
Qltoorka ja też z chęcią dołączę do Waszej grupy na FB :laugh:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka