- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Magda, na pewno przyjemniej będzie robić zakupy jak już będzie cieplej, ale skoro my przy okazji znajdujemy coś, co nam się podoba, to się nie powstrzymujemy, potem będzie i tak jeszcze dużo wydatków. Czeka nas odnowienie mieszkania, urządzenie pokoiku, wymiana samochodu na większy, szkoła rodzenia, teraz nie mamy takich wydatków, więc mogę poszaleć z drobnymi zakupami.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
Strasznie chce zapisac sie na kurs kroju i szycia, ale za cholere nie moge u nas znalesc jakis w rosadnej cenie
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- Martazytka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karolek 25.07.2013r
- Otrzymane podziękowania: 1
Od lenistwa robią się straszne wzdęcia, czuje się dzisiaj jak mały balonik i konkuruje z psem na bączki. Moje chyba wygrywają pod każdym względem.
Ja na szczęście od 4 miesięcy nie mieszkam z teściami, są super ale teściowa zamęczyłaby mnie teraz- przy nie mogę się nawet schylić ani szybko wstać. Mamy teraz swój stary, ale własny domek i ogródek który narazie jest skarbonką kredytową, ale cieszy niesamowicie No i tutaj na nowym miejscu jakimś cudem zrobił się nasz maluszek- pierwsze przytulanka na swoim i strzeł w dziesiątkę.
Hmmm jako śpioch z przykrością stwierdzam, że też zaczynam mieć kłopoty ze spaniem. Śni mi się, że nie śpię. Albo jak śpię to śnią mi się porody- ostatnio urodziłam bochenek chleba, który potem zjadłam bo był świeżutki- prosto z piekarni. Masakraaaa.
- oliga
- Wylogowany
- gaworzenie
liczymy dochód z poprzedniego roku, czyli z 2012 roku, liczymy na ilość członków rodziny z tamtego roku
- zaświadczenia z urzędu skarbowego albo oświadczenia członków rodziny o dochodzie podlegającym opodatkowaniu na zasadach określonych w art. 27, 30b, 30c i 30e ustawy z dnia 26 lipca 1991 r. o podatku dochodowym od osób fizycznych osiągniętym w roku kalendarzowym poprzedzającym okres zasiłkowy;
Martazytka mi się śniło, że urodziła 5,5 kg syna, leżałam na takim stole jak do sekcji zwłok a obok siedziała moja mama i siostra hehe
ale poród nie bolał mnie nic
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Potwierdzam, u nas było podobnieKinga to że dziecko ma skazę białkową nie oznacza, że nie może pić mleka matki. Matka musi być wówczas na diecie bezmlecznej i może spokojnie karmić. Tak było w przypadku mojego maleństwa. Bardzo chciałam karmić piersią więc jak tylko wyszło, że mały ma skazę od razu wyeliminowałam wszystko co w swoim składzie zawierało mleko i karmiłam dzieciaczka
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
My juz po badaniu mąż widział dziś skarba i oszalał aż pomylił drogi jak wracalismy
Wszystko OK rosnie rośnie rośnie serduszko pieknie bije i ma 6,54cm. Ja nic nie przytyłam i mowi zeby sie nie martwic jest OK. Najlepsze jest to ze krwiaka nie ma wchłonął się!!! HURRAAA Juz nie wiem bo pisze w karcie ze tydzien ciazy z usg 13 :/ i mowi ze dzidzia tez pod 13 podpada:) a wychodzi mi 12:) wiec data porodu tez ulegnie zmianie. Byłam zdziwiona bo mialam pytać o prenatalne badania a on mi zrobil na zwyklym sprzecie to mam wpisane test PAPPA mowił że wszytsko wporzadku wyklucza wszytskie choroby itp i zaplacilam normalnie 70zł szok... tyle ze nie widzialam w 3d ale i tak dzidzia była plecami i dupką odwrócona FOCH i koniec piękny kręgosłup, serde, żołądek rączki nóżki i nie wiadomo co w kroku
Boze jaka jestem szczesliwa aż cos zamowie na allegro
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ps. na zwykłym spręcie nie da się zrobić USG prenatalnego a i test pappa to test z krwi, bo chyba o to chodziło Ci tak?
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
Wiec nie wiem w rubryce PAPP-A mam cos zabazgrane nie wiem co sama juz nie wiem taki kamien spadł z serca ze nie pamietam co mwoil więcej oprócz tego ze jest OK
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa