- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- jasinaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Powiedzie czy Wasze malenstwa bardzo Wam skaczą, bo moja córeczka to chyba ma ADHD. Wierzga strasznie staje deba a jus najgorzej jest w nocy tak właśnie tak miedzy 22.00 a 24.00
Teoretyczne termin mam na 15.08 ale do szpitala idę 01.08 (cukrzyca ciazowa) i cc w następnym tygodniu.
Pozdrawiam
A
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
Limonka ale u ciebie poszło... gratulacje
Cukiereczku oszczędzaj się i czekamy na wieś
Mi przez te upały tęż ostatnio jest strasznie źle, mieszkanie mamy tak wygrzane że temp nie spada poniżej 28 stopni, po nieprzespanej 1 nocy postanowiłam spać przy wiatraku prze całą noc i o dziwo jest super wczoraj poszłam spać o 23 i obudziłam się o 10 z przerwami na siusiu więc ogólnie super!!!
Własnie mogę się pochwalić ze w niedziele z rana doczekałam się pierwszych kopniaków po żebrach.. aż się ucieszyłam bo nigdy wcześniej tak nie miałam a to już prawie 38 tydzień więc coś innego a poza tym nie były bolesne, raczej odczulam to jako takie specyficzne smyranie łaskotanie.
A tak poza tym to dzisiaj Kacperek jakoś tak dziwnie mi się ułożył na dole że odczuwałam ból przy wstawaniu z pozycji siedzącej,- jakaś masakra o zginaniu się nawet nie było mowy na szczęście po paru godzinkach przeszło.
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
- yuki
- Wylogowany
- gaworzenie
Córa nie ma już miejsca u mnie, rozpycha się strasznie, boli mnie już chyba wszystko - pachwiny, krzyż, podbrzusze, żebra. Dzisiaj rano kilka skurczy mnie dorwało. W czwartek rano do ginki, zobaczymy co powie. A potem wykurzanie z brzucha
Przekręcanie się w łóżku to jakiś koszmar, nie dość, że strasznie niewygodnie to jak się przekręcę to dziecko mi najczęściej przeszkadza i muszę chwilę pobalansować żeby się inaczej ułożyła i żebym na niej nie leżała. A od rana jeszcze mam taki dziwny nacisk na pęcherz, uczucie jak przy zapaleniu pęcherza, okropnie
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Cukiereczku trzymaj się tam!!
Klauduska, trzeba było poprosić, by któraś lejdi Cię puściła w kolejkę. Grzyb w piczce lub rutynowa kontorola może poczekać, a Ty zaraz rodzisz i chcesz wiedzieć co i jak...
Wczoraj pierwszy raz chyba od 5-6 tygodni dopuściłam do siebie męża. Ja Was podziwiam... Każda pozycja była problemowa. Joanna pisała o skakaniu... u mnie to wykluczone! Jestem taką łamagą z brzuszkiem, że kombinowałam, kombinowałam i w sumie nic nie wyszło. Dodatkowo czułam się tak ciasna, że aż momentami bolało. No nic... dziś ćwiczymy dalej Stwierdziłam, że pomęczę moją pochwę trochę. Niech się ponaciąga.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
po wizycie powiem wam tylko tyle, rozwarcie na palec ale jeszcze krzyżowe wiec sie dopiero wstawia, szyjka miekka ale nic poza tym, powiedziala zeby zaangazować meza a maz nie chce nie bede go zmuszac bo nie jestem polem zeby mula zaganiac, dobilo mnie to ale coz bez laski.
zlapalam jeszcze jakies cholerstwo i wezme sobie kilka globulek moze przejdzie, teraz mam jezdzic na ktg, ale chyba pojade jutro bo tez mezowi sie nie chce, ogolnie to juz mam lekko dosyc, chcialabym urodzic i miec juz wszystko za soba, tyle.
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
- yuki
- Wylogowany
- gaworzenie
Co do Twojego wcześniejszego pytania - nie podrażniłaś sobie czymś skóry? Skóra czerwienieje i swędzi też często na rozstępy.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tlumacze sobie ze nikt nie bedzie sie przejmowal moimi rozstepami jak bedzie plaski, albo o ile bedzie plaski
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
- MZS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wczoraj wpadliśmy 10 min przed zamknięciem do hurtowni dla dzieci. Kupiłam materacyk do łóżeczka, wanienkę, przewijak, prześcieradła. Tak szybko zakupów dla Franka jeszcze nie robiłam.
- MZS
- Wylogowany
- pierwsze słowa