BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #603096 przez klauduska89
ja jutro mam wizytę u lekarza więc musiałam się jakoś tam ogarnąć :) dziewczyny nie pomyślała bym że kilka dni i będę miała taki straszny problem z goleniem :ohmy: normalnie masakra, robiłam to na czuja, trzeba będzie wykorzystywać już patent z lusterkiem bo kompletnie nic nie widzę :)
No i Ewelinko gratuluję córeczki :) !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #603103 przez agniesia1604
moim patetentem jest mąż:)

12 lata 1 tydzień temu #603108 przez Monix
Ewelinka GRATULACJE!!!!! Ja coś czułam, że będziesz miała dziewuszkę :laugh: SUPER!!!

agniesia świetny ten pajacyk i jaki praktyczny, ale się uśmiałam :lol:

12 lata 1 tydzień temu #603114 przez EwelinaB87
Może zaczne od tego ze bylo pol godzinne opoznienie, wiec moja wizyta z 11;45 przelozona byla na 12;20, bylam tam juz o 11;15, ostatecznie weszlam do gabinetu o 13...

Pomine fakt ze myslalam ze mi dupa odpadnie i sikalam chyba ze 3 razy...
Oczywiście lekarz na ktorego liczylam nie byl obecny byl inny...

oczywiscie moj maz byl zbulwersowany dlaczego mi lekarz do pol tylka majki opuscil w 20tc ale juz kit z tym...
Badanie trwało z kwadrans a oto efekty

https://lh5.googleusercontent.com/-pa3sx4Zjf1Y/UVCpBcSox8I/AAAAAAAABt4/_r5xAt1i36g/s788/Obw%C3%B3d+g
https://lh6.googleusercontent.com/-FKZ-clQCC4g/UVCpBZqdefI/AAAAAAAABuA/hehxbqsxNHg/s810/Ow%C3%B3d+br

https://lh5.googleusercontent.com/-iWDPabRqEcY/UVCpCSliYhI/AAAAAAAABu4/xl2vrcJQPdk/s797/ko%C5%9B%C4%
https://lh5.googleusercontent.com/-h0mMm_PBnRU/UVCpCTl6b6I/AAAAAAAABuc/ZgrTA7o6D6I/s836/pi%C4%85stka
https://lh3.googleusercontent.com/-rsB5CnXJMTk/UVCpCvFBXUI/AAAAAAAABuo/Jz-N8P9wyQo/s809/przep%C5%82y
https://lh6.googleusercontent.com/-gVhDBDkTm34/UVCpC8HAi5I/AAAAAAAABus/BjlYw0DpMIQ/s802/serduszko.jp

ten mnie wyciera, a ja halo halo a nie powie nam Pan plci dziecka?
a ten to nie mówiłem?
a ja zonk,
wiec patrzy patrzy no i pokazał ze tak powiem wargi i szparke bez apelacyjnie CÓRECZKA, rozumiecie jak sie wzruszyłam? ryczalam jak bóbr patrzac na meza niesamowite, ze lzami w oczach wyszlam z gabinetu.

JESTEM PRZESZCZESLIWA!! z małą wszystko w porządku przytyła 50g i ma już w normie brzuszek :)

Tak jestem nieskromna dałam mnóstwo fot, prócz pipki bo to już przesada ale jestem uradowana :cheer: :cheer:

12 lata 1 tydzień temu #603119 przez mami_nka
Gratulacje kochana ale relacja na żywo prawie :D

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #603128 przez Gro-szek
Ewelina wiem co czujesz... niesamowite uczucie... jeszcze raz gratuluje Córeczki :)

Edit: dopiero teraz zacznie się szydełkowe szaleństwo :) dla Małej Księżniczki :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #603130 przez EwelinaB87
Naprawde nie wiecie jak wielce przekonana bylam ze bedzie syn, nawet maz byl przekonany,
cala droge do mamy mowil mi jak poszly w leb jego plany, jak to bedzie musial pol miasta pilnowac i na nia uwazac, kochac itd, ale kto z nim pojdzie na ryby, w pile pogra czy obejrzy mecz...

masakra juz mam w glowie milion opaseczek z kokardkami, kwiatuszki falbanki itd :D
kosmos :cheer:

teraz sie okaze ze beda same pipki hehe
:lol:

12 lata 1 tydzień temu #603133 przez Monix
Właśnie przed chwilą dowiedziałam się od mojego B. że zapisał mnie na jutro na USG 3D. Okazało się, że zapomniał ze w środę mam prenatalne, a bardzo chciał zobaczyć dzieciaki. No i idziemy, skoro tak bardzo chce... Więc jutro zapewne też uraczę Was fotami :D

12 lata 1 tydzień temu #603136 przez Monix
EwelinaB87 napisał:

Naprawde nie wiecie jak wielce przekonana bylam ze bedzie syn, nawet maz byl przekonany

W pierwszej ciąży też czułam, że bedzie syn. Syn okazał się córką ;) Ewela, następny będzie SYNEK zobaczysz :)

12 lata 1 tydzień temu #603137 przez Gro-szek
Monix nie wiesz jak bardzo niee mogę się doczekać Twoich zdjęć z USG... czekamy na Twoją relację z niecierpliwości :)

12 lata 1 tydzień temu #603138 przez EwelinaB87
Monia ty jestem pod szczególnym ostrzalem i niestety wymagam od Ciebie pelnej dokumentacji, prócz pedofilii :P
blizniaki w 4d to musi byc cos niesamowitego....
Juz nie moge się doczekac..

Wlasnie sobie uswiadomilam ze moja siostra rozpusci mi corke na amen heh
btw w koncu przelamalam passe fajfusów pierwsza dziewczynka od 4ciąż :D

12 lata 1 tydzień temu #603142 przez EwelinaB87
Monix napisał:

EwelinaB87 napisał:

Naprawde nie wiecie jak wielce przekonana bylam ze bedzie syn, nawet maz byl przekonany

W pierwszej ciąży też czułam, że bedzie syn. Syn okazał się córką ;) Ewela, następny będzie SYNEK zobaczysz :)

maz nawet nie bierze pod uwage innej opcji, chyba bedziemy sie sexic z testem owulacyjnym w zebach haha :P

12 lata 1 tydzień temu #603175 przez katarzynaxxx89

12 lata 1 tydzień temu #603203 przez mami_nka
ja jeszcze nie mam problemu z goleniem w sumie jak sie nachyle to wszystko widac brzuch sie chowa ...

12 lata 1 tydzień temu #603208 przez Sikoreczka
Ewelina gratulacje córci :)
Co do wizyty to ja zaliczyłam dziś jeszcze większego zonka bo wchodze do rejestracji mówie że byłam na dziś zapisana a ta do mnie że nie ma mnie na dziś... powiedziała że system zmieniali i mogło sie coś nie zapisać... super. No ale powiedziała że zaraz powie pani doktor że jestem i napewno mnie przyjmie. Tylko ja byłam zapisana na 10.20 i prócz mnie była inna babeczka więc najpierw weszła ona a dopiero później ja. Także też miałam godzinne opóźnienie :)

Monix ja w głębi serca wiedziałam że to będzie dziewczynka i już w piątek nakupowałam sukieneczke i inne babskie ciuszki :) No ale pewności nadal nie mam więc jeszcze czekam na potwierdzenie :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka